Įkraunama...
Įkraunama...

Ko reikia vyrams?

QUOTE(excopas @ 2009 07 27, 11:24)
Moterys kaip kriaušės... Pačios geriausios yra medžio viršūnėje.Daugelis vyrų nenori aukštai lipti, nes bijo nukristi ir susižeisti.Dėl to jie renka nukritusias ant žemės, kurios ne tokios geros, bet dar truputį normalios. Todėl kriaušės, esančios medžio viršūnėje, galvoja, kad su jomis kažkas negerai, nors iš tikrųjų jos yra PAČIOS GERIAUSIOS. Joms tik reikia sulaukti to žmogaus, kuris nepabijos užlipti g.gif

Kiekvienas, pas ką sode auga aukštos kriaušės žino kas būna tokiu atveju... Kriaušės ant aukštų šakų ten ir supūna.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 29, 12:16)
Kiekvienas, pas ką sode auga aukštos kriaušės žino kas būna tokiu atveju... Kriaušės ant aukštų šakų ten ir supūna.

Klysti, Medini, klysti. Protingi vyrai pasidaro toki ilga prietaisa aukstai esancioms kriausems skinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu tos dalies "bijo likt atstumtas"...
O iš kitos pusės, kur jūs tikitės kad jus užkalbins nepažįstamieji? Klube? Akropolyje?
Šiame forume buvo tema, kurioj buvo parašyta ką vyrai mano apie "Superines", ir kaip jie į jas žiūri, sutrumpintai - "Mėsa".
Jeigu esat tokios "superinės" užkalbinkit pirmos, kokio velnio vyrai turi visą laiką pradėt pirmi, ar irgi "Bijot būti atstumtos" ?

Pagal šitos temos prasmę "Superinė" yra keiksmažodis.

Vyrai nori Tobulos - pagal jų suprantamus, ir kiekvienam savitus tobulumo standartus.
Atsakyti
QUOTE(eSminis @ 2009 07 29, 12:46)
O iš kitos pusės, kur jūs tikitės kad jus užkalbins nepažįstamieji? Klube? Akropolyje?
Šiame forume buvo tema, kurioj buvo parašyta ką vyrai mano apie "Superines", ir kaip jie į jas žiūri, sutrumpintai - "Mėsa".
Jeigu esat tokios "superinės" užkalbinkit pirmos, kokio velnio vyrai turi visą laiką pradėt pirmi, ar irgi "Bijot būti atstumtos" ?

Vyrai nori Tobulos - pagal jų suprantamus, ir kiekvienam savitus tobulumo standartus.

Na nereikia taip grubiai. Asmeniskai as pirmoji pasiuliau savo MB susitikti. Rugseji ruosiuosi pasipirsti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 29, 12:46)
Klysti, Medini, klysti. Protingi vyrai pasidaro toki ilga prietaisa aukstai esancioms kriausems skinti  mirksiukas.gif

Tai priklauso nuo to, ar daug tais metais kriaušių.

Bet kokiu atveju kiekvienai kriaušei tenka nusileisti ant žemės.
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 29, 12:49)
Na nereikia taip grubiai. Asmeniskai as pirmoji pasiuliau savo MB susitikti. Rugseji ruosiuosi pasipirsti  wub.gif

Gal ir pergrubiai persiskaito, bet ne to norėjau. Paprasčiausiai aš žinau prie kokių vyrai dažniausiai neprieina, ir žinau kodėl.

Dažniausiai apie nepažįstamus sprendžiama iš pirmo žvilgsnio, kartais tos superinės sudaro baisiai graudų pirmą įspūdį.
Kita įskiepijo visuomenė tai kad vyrai turi pradėt pažintį pirmi, ir kad pirmieji žodžiai turi būti iš koto verčiantys, tačiau ne visi yra tokie išradingi. Taip pat yra dar visokių kitokių "bet gal".

O kad pati užkalbinot tai thumbup.gif tik kad pirštis pačiai gal nereikėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eSminis @ 2009 07 29, 13:26)
Gal ir pergrubiai persiskaito, bet ne to norėjau. Paprasčiausiai aš žinau prie kokių vyrai dažniausiai neprieina, ir žinau kodėl.

Dažniausiai apie nepažįstamus sprendžiama iš pirmo žvilgsnio, kartais tos superinės sudaro baisiai graudų pirmą įspūdį.
Kita įskiepijo visuomenė tai kad vyrai turi pradėt pažintį pirmi, ir kad pirmieji žodžiai turi būti iš koto verčiantys, tačiau ne visi yra tokie išradingi. Taip pat yra dar visokių kitokių "bet gal".

O kad pati užkalbinot tai  thumbup.gif tik kad pirštis pačiai gal nereikėtų  smile.gif

Del prislybu tai as cia savo MB nora pildau doh.gif Nesipirsciau siaip, noriu tradiciskai, kad vyras rodytu iniciatyva, bet... Cia kita istorija lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beja, superine mergina superinei nelygi. Eiline fyfa mano manymu nera superine mergina. Superine, tai tokia, kuri visu savybiu turi, yra lanksti, bendraujanti, moka tiek pritapti, tiek pareikalauti.
Atsakyti
superines panales sudetinga islaikyti...
vyram reikia paprastos mylincios
o kai tu superiniu nagai buna po 10cm ir sako zinai brangusis negaliu indu suplauti ar dar ko... tai tada nekas...
Atsakyti
QUOTE(frazer @ 2009 07 29, 15:08)
superines panales sudetinga islaikyti...
vyram reikia  paprastos mylincios
o kai tu superiniu nagai buna po 10cm ir sako zinai brangusis negaliu indu suplauti ar dar ko... tai tada nekas...

Tai tokia visai ne superine, cia tos dirbtines, kur plastmasiniai nagai, priauginti plaukai ir blakstienos, pripustos lupos ir papai. Tokia man labiau i gumine lele primena atvirai.

Superine panele visai kitokia.
Atsakyti
Jau sakiau ne karta ir dar galiu pakartot-
Kad vyras butu laimingas, jam reikia keturiu "P" formules:
1.Paest
2.Pagert
3.Pasikt
4.Pap*st
5.Pamiegot
Paprasta ir aisku, jokiu isvedziojimu kaip pvz: "ko reikia moterims"
Atsakyti
QUOTE(eSminis @ 2009 07 29, 12:46)

Skirkit sąvokas superinė ir fyfa. Kalba eina ne apie jas. Superinė, kaip kažkas sakė, tai visų gerų savybių rinkinys +prie viso to, kuklumas, paprastumas ir t.t netgi ir tai. ax.gif
Taip, aš būtent to tikiuosi, kad bele kur, prie manęs prieis superinis bernas ir pasakys:"Labas, draugaujam..." wub.gif
O pačiai užkalbinti, tai būtų lygu kaip ir siūlymuisi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2009 07 27, 20:07)
Tiesą pasakius aš save ir priskiriu tik prie superinių.  rolleyes.gif Atitinku visus, visų keliamus reikalavimus ir teturiu tik vieną trūkumą- esu nepasikėlusi, o visiškai paprasta...

Kažkaip nutiko, kad šiandien perskaičiau kelis relax pasisakymus temoj apie aptarnavimo kultūrą (kad klausimų nekiltų, iš karto pasakau, kad žmonių nesekioju) smile.gif Ir ši panelė, kuri mano, kad nepažįstamam žmogui pasakyt "laba diena" ir palinkėt geros dienos yra "ne lygis " vadina save nepasikėlusia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viena: 30 liepos 2009 - 20:49