Įkraunama...
Įkraunama...

Ko reikia vyrams?

QUOTE(blondinas Nr.179 @ 2009 10 05, 21:35)
ne.
Bendraudamas su primityvesnem butybem, zmogus (kaip bebutu keista) mokosi ir tobuleja...
Nes gamtoj viskas tobula..reikia mokintis is gyvuliu.

skaitant visus tavo pasisakymus susidaro toks ispudis kad realybej tu esi visiskai menkas zmogysta, nevertinamas aplinkiniu ir savo nuomone galintis issakyti tik sau paciam.... todel ir visos tavo nesamoningos mintys ir pasisakymai atsiduria cia - aplinkiniai i jas tiesiog nereaguoja kaip i nevertas demesio, o cia nors kas nors jas perskaito...... gaila man tokiu zmoniu verysad.gif imk 4u.gif kad gyvenimas praskaidretu sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.179 @ 2009 10 05, 16:30)
salia moteru net ir zuvys pasijaucia su smegenelem

sio zmogaus komentaras parodo jo smegenu dydi:)
Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2009 10 07, 11:00)
skaitant visus tavo pasisakymus susidaro toks ispudis kad realybej tu esi visiskai menkas zmogysta, nevertinamas aplinkiniu ir savo nuomone galintis issakyti tik sau paciam.... todel ir visos tavo nesamoningos mintys ir pasisakymai atsiduria cia -  aplinkiniai i jas tiesiog nereaguoja kaip i nevertas demesio, o cia nors kas nors jas perskaito...... gaila man tokiu zmoniu  verysad.gif  imk  4u.gif  kad gyvenimas praskaidretu  sunglasses2.gif

O jei ir čia niekas nekreiptų dėmesio ir nebandytų įrodinėti, kad jis nemoka bendrauti, gal situacija būtų kitokia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2009 10 07, 10:19)
Į blondinas Nr. 179 pasisakymus galima reaguoti keliais būdais - pykti, ginčytis, pritarti, pasijuokti arba visai nereaguoti. Aš renkuosi paskutinį variantą ir patariu visoms prisijungti prie manęs smile.gif

blondinas yra sudo gabalas ant saligatvio..
I ji ilipus galima -pykti, ginčytis, pritarti, pasijuokti arba visai nereaguoti.
Kai einu i darba ir iminu i suda, as nekreipiu demesio ir visas sudinas ieinu i ofisa.
Siulau visoms prisijungti prie manes...
Atsakyti
Fui...net nemalonu ,tiesiog ,skaityti ...nesinori net uzeiti ten kur blondinas pasirodo .
Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2009 10 07, 11:00)
skaitant visus tavo pasisakymus susidaro toks ispudis kad realybej tu esi visiskai menkas zmogysta,

o koks skirtumas kas as esu...
Svarbu, kad VISUS mano pasisakymus skaitytum...
Atsakyti
Esmė tame, kas lieka iš abiejų variantų po, tarkim, 20 metų... Superinėm tampa tos, kurių vyrai ohoho biggrin.gif Nesakau, kad čia taisyklė, bet matyt jie dėl to ir yra ohoho, nes sugeba pamatyt, kad jo žmona viduj super mirksiukas.gif O ne vien make up ir liauna figūra.
Atsakyti
del to ir reikia keisti moteris kartas nuo karto kad gyvenimas nebutu liudnas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(md5 @ 2009 10 15, 00:01)
del to ir reikia keisti moteris kartas nuo karto kad gyvenimas nebutu liudnas smile.gif

jei esi vyras, gal suprasciau tavo pozicija, bet jei moteris.. kaip galima taip samprotauti.. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labai gera tema, be reikalo pamesta kažkur tolumoj. rolleyes.gif

Vyrams reikia artimo žmogaus, jaukaus, savo, pokalbiai apie viską, net smulkmenas, reikia didelių ausų, ramybės, žinojimo, kad jų laukia, ilgisi. Ir tai tik dalelė, ko reikia vyrams. Aš čia daugiau apie sutuokinius.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 08 01, 22:45)
pokalbiai apie viską, net smulkmenas,

O tu tikra dėl šito?
Atsakyti
Labai tikra. Iš savo ir draugių patirties. rolleyes.gif Jei vyrui reikia klausytojo ir patarėjo, jam išties to reikia. Mes galime kalbėtis valandų valandas, apie viską.
Atsakyti