QUOTE(Lietus @ 2007 02 06, 19:29)
Pepilota, as kaip tik sia tema ir norejau uzklausti merginu.
Pas mane ta pati problema - surasti savo pasaukima. Kaip galima vizualizuoti, jei tu aiskiai nezinai rezultato????
Pasiskaiciau ta Kehoe puslapi ir radau panasu uzklausima.Jis siulo kartoti 2 frazes:
Mano pasamone yra pats geriausias partneris mano sekmeje (vertimas)
As priimsiu pati geriausia sprendima del savo karjeros.
Pepilota, pasidalink, kokia itaiga tu naudoji.
Papildyta:
Visai noreciau prisijungti prie taves.
Mano afirmacijos : as atrandu veikla, kurioje visiskai save realizuoju ir pinigai pluste plusta i mano gyvenima. Nes man svarbu, kad veikla ne tik teiktu malonuma, bet ir butu pelninga.
Del vizualizacijos: kad pritrauktum reikiama dalyka, svarbiausia- jausmas. As reikiama jausma susikuriu vien tik pradejus sakyti afirmacija, nes mano pasamone puikiai zino, ka man tai reiskia. Man vien nuo tos minties, kad as pagaliau veikiu tikrai tai kas man patinka ir deka to turteju, kyla siurpai/ va dabar rasau ir siurpuliukai vaiksto.
Bet as vis del to vizualizuoju. Ne pacia veikla, bet kaip as jauciuosi, ka veikiu, koks mano gyvenimas pasiekus tiksla. as aiskiai zinau kokius turiu reikalavimus megstamai veiklai: lankstus grafikas, tobulejimas, susitikimai su idomiais zmonemis ir t.t. Toliau vizualizuoju ka as sau galiu leisti turedama visus tuos pinigus, kuriuos is tos veiklos uzdirbu. Koks jausmas, kai einu su pirkiniais is parduotuviu, kai perku mamai bilietus, kad pas mane atskristu visada kada tik nori, kaip tvarkausi savo erdviame name ir t.t.
Nzn ar cia nors kiek padejau susigaudyt
O del 90d. - tai junkis. Nuo siandien!!! karts nuo karto viena kita
pakontroliuosim.
Papildyta:
QUOTE(Gytarė @ 2007 02 06, 19:48)
O čia kokioje knygoje rašoma?

Gal galėtum parašyti? Labai tingiu visą temą skaityti.
knyga: John Kehoe "Proto galios 21 amziuje". O puslapiuka tau kazkas jau nurode
Papildyta:
QUOTE(darija22 @ 2007 02 06, 21:17)
Pagalvojau,o kodel gi mums nesukurti kokio Pzityvaus mastymo bureli?kuriame visi norintys vieni kitiems padedama bandytu keist savo mastyma ,konstruktyviai mastyt ir siekt bendru tikslu.Manau butu nebloga ideja
kad jau cia mes beveik toki ir kuriam. Jei kas turit ideju kaip dar galim padobuleti - prasom!