Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas

QUOTE(Laura_k @ 2007 02 01, 14:48)
bus ir Tau taip... irnesakyk.gif

Didelis aciuks! oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(Riina @ 2007 02 01, 15:34)
Geras! Dziaugiuosi, kad jums taip sekasi. As irgi itikejau minciu galia, tik mano beda, kad as noriu visko daug ir mintyse galvoju (reikia gi sakyti!) is karto kelias frazes. Bet ir tai gerai. Tapau optimistiskesne, labiau pasitikiu savimi, klientai tik eina pas mane i biura, tik nesa savo pinigus  biggrin.gif Nes as mastau kaip milijoniere! Uzejo noras tas visas frazes cia isvardinti, bet tiek to.

daryk visa sarasa, vis tiek kazka galesim panaudoti, kas mums tinka, mes laiko turim biggrin.gif
Atsakyti
labas, mergytes!!!
labai dziaugiuosi, kad cia musu vis daugiau!!!

Ne uz ilgo butinai parasysiu placiau ka ir kaip dariau, vizualizavau ir kartojau. jau pradesiu vesti uzrasus kokiu noru turejau ir kaip, bei per kiek laiko jie tapo tikrove. dabar biski neturiu laiko. Bet ilgai neuztruksiu.

Iki ir sekmes!!!
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 02 01, 19:54)
labas, mergytes!!!

Ne uz ilgo butinai parasysiu placiau ka ir kaip dariau, vizualizavau ir kartojau. jau pradesiu vesti uzrasus kokiu noru turejau ir kaip, bei per kiek laiko jie tapo tikrove. dabar biski neturiu laiko. Bet ilgai neuztruksiu.

Iki ir sekmes!!!

Tai laukiam! smile.gif
Atsakyti
RVB, jei skaitai angliskai, gali uzsisakyti visas minetas knygas Amazon.com.O jei nori lietuviskai , yra puslapis www.patogupirkti.lt, jie siuncia i visa pasauli lietuviskas knygas. 4u.gif

Pepilota, laukiam tavo memuaru smile.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif Aš 100 procentų tikiu, kad ko tikrai ori ir apie ką galvoji išsipildys (asmeninė patirtis - vyras). Tačiau norėčiau pradėti tai - sąmoningai daryti, taigi - jungiuosi į būrelį... ax.gif
Na aš knygyne sėdžiu, tai jei kokios naujienos... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Korsikiete: 01 vasario 2007 - 19:44
QUOTE(pepilota @ 2007 02 01, 18:54)
labas, mergytes!!!

Iki ir sekmes!!!

oi laukiam laukiam drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai tingiu viska rasyti, tai pradesiu nuo paties pirmo rimto uzsibrezto tikslo.

Pernai, prasidejus metams turejom finansiniu sunkumu. Nelabai sekesi pradeta savrankiska veikla. Perskaiciau "Pasamones galia" ir nusprendziau, kad neturiu ka prarasti. mano fraze : "Jau sia vasara musu pajamos yra 5000Lt". Vizualizacija: matydavau aiskiai parasytus skaicius. Skaiciuodavau pinigus. Atrodydavo, kad net jauciu, kaip lieciu juos ir uzuodziu ju kvapa. isgyvendavau ta gera jausma, koks butu pasiekus ta tiksla. 2k./d. po 10-20min. kartais ir 3k./d. Po kiek laiko vis uzkliudavo laidos su sekmingos Airijos ir Anglijos emigrantu istorijom. Beziurint sukirbedavo kazkoks keistas jausmas (dabar jau zinau, kad tai atsakas i "maldas"). Po kiek laiko pradejo lysti mintys apie UK. Vyro mama ten gyveno ir kviete atvaziuoti. Bet mes visada buvom GRIEZTAI PRIES.
Praejus dar kiek laiko as jau tiesiog negalejau kontroliuoti i galva lendanciu minciu. Budavo is vakaro pries miega uzduodu klausima, kaip pasiekti tiksla, ryte dar iki galo nepabudus aiskus atsakymas :Anglija. Kazkaip lyg isgirsdavau tik ta viena zodi. Kai jau pradejom ir kartu su MB svarstyt ta galimybe, per viena savaite parode gal keturias laidas apie sekminga emigrantu gyvenima. Apsisprendem greitai. Visi buvo pribloksti zinodami musu nusistatyma. Tiesiog nusprendem, kad negalim ignoruoti siunciamu akivaizdziu zenklu. kaip gali prasyti savo pasamones kazko, jei net nereaguoji i jos siunciamus zenklus. dabar galiu pasakyt, kad tai buvo turbut teisingiausias musu sprendimas thumbup.gif Gyvenimas radikaliai pasikeite. Tik po to susimasciau, kad uzdirbu tiek kiek prasiau (dabar jau ir daugiau) tik kita valiuta.

dar trumpai papasakosiu, kaip radau darba. Cia tam, kad parodyt kaip po truputi dirbant su pasamone laveja intuicija. Perejau visas parduotuves, restoranus ir kavines. Prisirinkau kruva paraiskos formu ir atsisedau pildyt. Uzpildzius pirma daugiau nekilo rankos pildyti kitu. Niekaip negalejau prisiversti. Nusprendziau klausytis savo intuicijos ir daugiau nebepildziau. dar ta pacia diena gavau darba restorane, kuriam pirmam ir uzpildziau forma, su puikiom salygom ir valdzia.

Gruodzio pradzioj nusprendem pakeiti busta. Pagal tai ka sau galim leisti, tai galetu buti mazutis butukas. Bet nors tu ka, man nelenda kitos mintys, kaip apie dvieju aukstu butuka su visiskai atskiru iejimu. Toks bustas pagal rinkos kainas, mums dar neatitiko musu planu. Fraze: Susirandam busta patenkinanti visus musu poreikius uz gera kaina. Ryte ir vakare kartu su vyru darydavom pratimus. Vizualizacija: isivaizduodavau jauku butuka su virtuve ir svetaine pirmam aukste ir miegamuoju ir vonia antram aukste. Rimtai kazkaip neturejom laiko uzsiimt. Tik permetem skelbimus nete, bet nieko gero neradom. Gal po savaites MB mama is pazistamos suzinojo, kad zmogus stato salia savo namo priestata su atskiru iejimu ir iesko geru tvarkingu zmoniu. Nuejom apziuret. Visas isplanavimas - kaip svajonese. Kaina - kokia ir buvom numate! nuo kovo pradzios turetume isikelt. tongue.gif

Vyras nusprende keisti darba. Kartodavo: susirandu man patinkanti darba su tokiu atlyginimu. Ryte ir vakare + isgyveni jausma lyg tai jau butu ivyke.
Gal po savaites ji darbe uzsnekino mergina is kitos firmos, isisnekejo ir ji jam dave du tel. nr. kur galetu kreiptis del darbo. kai jis suskaiciavo kiek per menesi ten uzdirbtu gavosi lygiai ta suma, kurios norejo. Dvigubai nei uzdirba dabar. Jis ten dar nedirba, bet jau kalbejo su viena is vadoviu ir laukia teigiamo atsakymo.

matysim kaip cia bus toliau, bet net jei tai butu ne tas bustas ir ne tas darbas, tai rodo, kad viskas vyksta ta linkme.

Tai kol kas tokios mano isimintinesnes istorijos. buvo dar visokiu smulkiu, bet surasiau tokias pagrindines.
Mes esam isitikine, kad tai tikrai veikia ir jau turim numate ko norim pasiekti toliau. Aisku cia as to neisduosiu tongue.gif Papasakosiukai kai taps realybe.

Tikiuosi kam nors padejo susigaudyt kaip ir kas. man be galo idomi si tema, ypac kai nuolat matai patvirtinimus. Jei dar turesit kokiu klausimu su malonumu atsakysiu kiek tai leis mano dar labai ribota kompetencija. Ant dienu pradesiu skaityt dar viena knyga.
Papildyta:
ups, neistryniau pirmo sakinio, nes kai pagavo ikvepimas tai negalejau sustoti ir tinginys kazkur isgaravo ax.gif
Atsakyti
Pepilota, saunu, kad taip placiai papasakojai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tokios istorijos ikvepia dar daugiau pasitikejimo! Jau kelinta diena daug kartu galvoju apie tai, ko noriu. Zinau, bus labai sunku igyvendinti, taciau nenustosiu ir toliau galvojus, juk nieko neprarasiu tuo tikejimu, tik... gal siek tiek laiko toms mintims ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietus @ 2007 02 01, 20:50)
RVB, jei skaitai angliskai, gali uzsisakyti visas minetas knygas Amazon.com.O jei nori lietuviskai , yra puslapis www.patogupirkti.lt, jie siuncia i visa pasauli lietuviskas knygas. 4u.gif

Labas, ejau i si puslapi, bandziau susirasti kai kuris vardintas knygas, bet nieko man neismete, turbut, jau visos isgraibste... blush2.gif
Atsakyti
as irgi prie jusu prisijungiu, taip pat labai megstu skaityti tokio pobudzio knygas, nes man, kaip busimai verslininkei labai reikia kokio spyrio i uzpakali ax.gif , vsio siandien eisiu pirkti uzrasu knygutes biggrin.gif , pradzia i pozityvesni gyvenima bus padaryta tongue.gif

beja radau nebloga straipsni l.ryte Tikslas - tapti laiminga.
Atsakyti
Dar biski pamirsau parasyti apie tai, kaip po biski laveja intuicija. Praeita savaite eidama parduotuvej pameciau pinigine, bet vienas is darbuotoju pasivijo ir atidave. Bet tai zioplai, tiesiog is rankos ismeciau ir net nepajauciau. Paskui prie savitarnos kasos graza pamirsau, tai vel pardaveja vijosi. Tokie kazkokia kaip uztemimai buvo. Atrodo niekad taip nedarau. O dar buvau suplanavus eiti pasishopinti. Bet sakau, geriau palauksiu, nes gal cia koks zenklas, kad gresia neplanuotos islaidos. Ir ka jus galvojat, tos pacios dienos vakare suzinojom, kad is musu namo puse zmoniu issikrausto, o tai reiskia, kad dabar daugiau reikes moket. Ir pabandyk nekraipti demesio i tokius ispejimus, buciau apsipirkus, tai buciau nagus uzsigrauzus.

Butinai ir kitos parasykit koiu pvz. kaip jums sekesi taikyti metodus.
Atsakyti
as kol kas dar tik pradedancioji tongue.gif
bandau atsistaty pasitikejima savim :Esu protinga, grazi, jauna, traukiu vyrus, o ypac Petra, kuriam noriu apsukti galva biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti