Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas

QUOTE(Vijurka @ 2007 02 22, 18:25)
Papasakosiu ir aš apie pozityvų mąstymą,galiu drąsiai teigti-mūsų sąmonė ir pasąmonė labai daug žino,tik mes iš nemokšiškumo negalime naudotis jų žiniomis.
Šiandien,čia forume,skaitinėjau temą apie merginas,kurios jaučiasi vienišos,neranda savo antros puselės.Vienos svarsto,ieškot pačioms,ar laukti,kol pačias suras...Buvo mano gyvenime periodas,kada ir aš taip jaučiausi ir raminau mintimi "kam bet koks,geriau jokio" bigsmile.gif ,būsiu geriau laiminga senmergė,nei
nelaiminga kažkokio nenusisekėlio žmona...Žinoma,galvot galvojau,bet taip norisi to vyriško peties prie kurio vakare priglustum,norisi vaikų,savo šeimos...Nebepamenu tos knygutės autoriaus ir netgi pavadinimo,draugė man ją įkišo į rankas,paskaitinėk,įdomu...pasakius.Kadangi tokias knygas mėgstu tai perskaičiau per porą vakarų...Užkliuvo skyrelis apie pozityvų nusiteikimą norui,kurio išsipildymu tu tiki.Ten buvo netgi konkrečios frazės,pvz.: mano draugas,kurį greitai sutiksiu, bus: geras, linksmas, gražus, atviras, ištikimas, turtingas tongue.gif Reikia tai sau kartoti retkarčiais ir ilgainiui tai iš tiesų nutiks...Reikalas tas,kad mūsų pasąmonė nemiega net tada,kai mes ilsimės,ir mūsų norai,kada jais tikime,materializuojasi smile.gif

Ir?.. Vadinasi, gavai, to ko troskai ar ne taip troskai, ka gavai? Netempk gumos!
Atsakyti
Visų pirma, radau ramybe, nebesiblaškiau ieškojimuose ax.gif Atėjo vidinis supratimas, kad reikia laiko, kad viskas susitvarkytų. Šiandien galiu pasakyti - gavau su kaupu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 02 22, 18:34)
Visų pirma, radau ramybe, nebesiblaškiau ieškojimuose ax.gif Atėjo vidinis supratimas, kad reikia laiko, kad viskas susitvarkytų. Šiandien galiu pasakyti - gavau su kaupu mirksiukas.gif

O kaip tu tai darei? As pavyzdziui sakau sau noriu to ir to, kad butu taip ir taip ir tuo pat metu bandau mazdaug tai isivaizduoti, kaip tai turetu ivykti, tik kartais nesigauna pajausti to galutinio rezultato, bet ir nesistengiu per daug, manau, uztenka kartais ir isivaizduoti. Ar kaip tu manai? bigsmile.gif
Ir dar, tu tai darydavai rytais ir vakarais ar ir dienops begyje, nes jauciu kartais ir dienom, kad mane tie norai uzplusta, ka bedaryciau, gal jau persistengiu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVB: 22 vasario 2007 - 16:40
QUOTE(RVB @ 2007 02 22, 16:39)
O kaip tu tai darei? As pavyzdziui sakau sau noriu to ir to, kad butu taip ir taip ir tuo pat metu bandau mazdaug tai isivaizduoti, kaip tai turetu ivykti, tik kartais nesigauna pajausti to galutinio rezultato, bet ir nesistengiu per daug, manau, uztenka kartais ir isivaizduoti. Ar kaip tu manai?  bigsmile.gif

RVB,manau,kad tu labai teisingai dirbi su savimi smile.gif Galutinio rezultato pajausti nesistenk,patikėk,net tada,kai rasi tai ko ieškojai,tik po kurio laiko suprasi,kad TAI TURI,TAI TAVO bigsmile.gif
Aš save teigiamomis emocijomis pakraudavau visur,pvz.: einu iš darbo,matau parduotuvėje apsipirkinėjančią žavią porą su vežimuke gulinčiu vaiku ir galvoju sau "tikrai ateis laikas,kai visą tai aplankys ir mane, stumsim vežimuką su miegančiu kūdikiu ir džiaugsimės savo gražia šeimyna,o kažkas į mus pažiūrėjęs pasidžiaugs už mus ir palinkės sau to paties rolleyes.gif "
Labai nesistengiau dažnai tai sau kartoti,bet tas įsivaizdavimas ir atnešė man keistą ramybę dėl ateities.O kai nurimsti viduje,nebesiblaškai ieškojimuose,neprogramuoji savęs vienatvei,tada iš tiesų,vyksta sunkiai paaiškinami dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 02 22, 18:54)
RVB,manau,kad tu labai teisingai dirbi su savimi smile.gif Galutinio rezultato pajausti nesistenk,patikėk,net tada,kai rasi tai ko ieškojai,tik po kurio laiko suprasi,kad TAI TURI,TAI TAVO bigsmile.gif
Aš save teigiamomis emocijomis pakraudavau visur,pvz.: einu iš darbo,matau parduotuvėje apsipirkinėjančią žavią porą su vežimuke gulinčiu vaiku ir galvoju sau "tikrai ateis laikas,kai visą tai aplankys ir mane, stumsim vežimuką su miegančiu kūdikiu ir džiaugsimės savo gražia šeimyna,o kažkas į mus pažiūrėjęs pasidžiaugs už mus ir palinkės sau to paties rolleyes.gif "
Labai nesistengiau dažnai tai sau kartoti,bet tas įsivaizdavimas ir atnešė man keistą ramybę dėl ateities.O kai nurimsti viduje,nebesiblaškai ieškojimuose,neprogramuoji savęs vienatvei,tada iš tiesų,vyksta sunkiai paaiškinami dalykai.

tame ir yra esme, kad nesistengiu samoningai mastyt apie tai, isskyrus vakare pries miega, o siaip tai einant gatve ziuriu i praeivius ir sypsaus, mastau, kad ir as eisiu kada gatve susikabinus rankomis su mylimu zmogum, turesim vaikeli, busim laimingi... Arba darbe, pamacius laiminga pora isivaizduoju, kad ir as busiu kada tokia laiminga su mylimu zmogum...mane uzlieja siluma, bet nebutinai kazka stengiuos isivaizduoti, noriu tik tureti ta laimes ramybe. Dziaugiuosi viskuo, kiekviena diena. Nesvarbu, kas neigiamo benutiktu, kreipiu savo mintis teigiama linkme ir veju visas neigiamas emocijas. Tik kartais jauciu, kad pradedu nekantrauti, bet tvardausi, nes bijau skubinti ivykius.
Atsakyti
Jei jau pradėjau, tai pratęsiu dar biggrin.gif
Tikiu pasąmonės jėga, skaitydama panašaus turinio knygas,tarsi geriau pažįstu save.Pamenu,vienoje iš knygų,man atrodo kad tai buvo "Pasąmonės galia",perskaičiau apie neatrandamų daiktų paiešką,kai nerandi daikto,tai pieš užmiegant reikia apie tą dingusį daiktą galvoti ir paprašyti pasąmonės pagalbos jo beieškant...Žinote,kai perskaičiau tą skyrių pagalvojau,kad mažai tikėtina,bet kai porą kartų,nerasdama daiktų tai išbandžiau,buvau nustebinta o-ho kaip bigsmile.gif Tiesiog pabundi ir eini į kurią spintą to daikto paieškoti,su mintimi,kad ten dar nežiūrėjau ir atsitinka taip,kad būtent ten ir randi tongue.gif Sakysit sutapimas,gal,bet malonu kai tokie atradimai stebina,nors atrodo visus namus apieškojai blink.gif O antrą kartą ieškojau vieno straipsnio iškarpos,jiems turiu atskirą stalčių ir aiškiai žinau,kad mažai tikėtina,kad kur kitur padėjau,tai nuojauta man pakuždėjau,kad dar nežiūrėjau knygų lentynoje,ten apžiūrėjus-radau,po to prisiminiau,kaip nuo dukros slėpiau ir įdėjau,o kai prireikė pamiršau kur užkišau.Taigi,tikėki ar ne,čia jau kiekvienos reikalas,bet mane tai privertė tokiais dalykais kartais ir pasinaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 02 22, 20:00)
Jei jau pradėjau, tai pratęsiu dar biggrin.gif
Tikiu pasąmonės jėga, skaitydama panašaus turinio knygas,tarsi geriau pažįstu save.Pamenu,vienoje iš knygų,man atrodo kad tai buvo "Pasąmonės galia",perskaičiau apie neatrandamų daiktų paiešką,kai nerandi daikto,tai pieš užmiegant reikia apie tą dingusį daiktą galvoti ir paprašyti pasąmonės pagalbos jo beieškant...Žinote,kai perskaičiau tą skyrių pagalvojau,kad mažai tikėtina,bet kai porą kartų,nerasdama daiktų tai išbandžiau,buvau nustebinta o-ho kaip bigsmile.gif Tiesiog pabundi ir eini į kurią spintą to daikto paieškoti,su mintimi,kad ten dar nežiūrėjau ir atsitinka taip,kad būtent ten ir randi tongue.gif Sakysit sutapimas,gal,bet malonu kai tokie atradimai stebina,nors atrodo visus namus apieškojai blink.gif O antrą kartą ieškojau vieno straipsnio iškarpos,jiems turiu atskirą stalčių ir aiškiai žinau,kad mažai tikėtina,kad kur kitur padėjau,tai nuojauta man pakuždėjau,kad dar nežiūrėjau knygų lentynoje,ten apžiūrėjus-radau,po to prisiminiau,kaip nuo dukros slėpiau ir įdėjau,o kai prireikė pamiršau kur užkišau.Taigi,tikėki ar ne,čia jau kiekvienos reikalas,bet mane tai privertė tokiais dalykais kartais ir pasinaudoti.

Na, as padetu ir nerandamu daiktu neieskau, nes kol kas mano galva kvarsina svarbesni dalykai, kaip meile, sveikata ir t.t. Bet stengiuos nuo siandien per daug itemptai negalvoti apie mano jau prasyta nora, manau, mano pasamone jau tuo uzimta ir masto, ka daryt, kad ivykdytu mano nora. Keliu taure uz musu visus norus, kad jie visi issipildytu! mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, ka visos inikusios i knygas skaityt ar savaitgaliui ruosiasi? bigsmile.gif
Atsakyti
aš tai Murphy knygą skaitau

kol kas blaškausi dirbdama su savim g.gif
bet pastebėjau, jog šią savaitę sumažėjo neigiamų minčių apie save
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 02 23, 19:44)
aš tai Murphy knygą skaitau

kol kas blaškausi dirbdama su savim g.gif
bet pastebėjau, jog šią savaitę sumažėjo neigiamų minčių apie save

Na, tai cia jau pirmas zingsnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 02 23, 17:51)
Na, tai cia jau pirmas zingsnis  biggrin.gif

bet labai sunku apsispręsti kaip dirbti su savim
melsti, kurti vaizdinius, kartoti kažkokius teiginius?

žodžiu, kol kas chaosas blush2.gif
Atsakyti