Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas

QUOTE(Bajm @ 2007 02 23, 20:00)
bet labai sunku apsispręsti kaip dirbti su savim
melsti, kurti vaizdinius, kartoti kažkokius teiginius?

žodžiu, kol kas chaosas blush2.gif

Na, man irgi painu, ypac, kai rasoma toj knygoj, kad nereikia priminti pastoviai savo pasamonei, ko nori. man tai labai sunku nustatyt ar tuo metu per daznai kartoju savo nora, ar per mazai? g.gif Nes mane kartais uzplaukia nejucia tie norai, kur bebuciau ir ne visada vienodai jie formuojasi. Tikiuosi, nedarau klaidu niekur. Vis tiek tikiuosi tik gero, kas benutiktu smile.gif
Atsakyti
siandien nusipirkau kyga PASAMONES GALIA< tai jau pradejau skaityti ,ji man super pasirode, laukiu kol uzmigs vaikas kad skaityti toliau biggrin.gif
Atsakyti
o as niekaip negaliu isivaziuoti i konstruktyvuji mastyma, vis tos neigiamos mintys lenda, nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Gal pasirodysiu egoiste, bet, kai mane uzgriuva bedos, o dazniausiai jos krenta viena po kitos, tai imu galvoti apie tokius zmones, kurie ziauriai gyvenimo nuskriausti, akli, kurti, nevaikstantys ir kurie kabinasi i gyvenima visom keturiom, zaidzia krepsini rateliuose sededami, vaiksto i brailio parodas, arba kurie augina vaikucius invalidus, tai tos mano bedos kita karta atrodo tokios menkos, kad net geda pasidaro apie tai net galvoti ir kalbeti, kad neuzrustintum dievo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2007 02 24, 01:00)
Gal pasirodysiu egoiste, bet, kai mane uzgriuva bedos, o dazniausiai jos krenta viena po kitos, tai imu galvoti apie tokius zmones, kurie ziauriai gyvenimo nuskriausti, akli, kurti, nevaikstantys ir kurie kabinasi i gyvenima visom keturiom, zaidzia krepsini rateliuose sededami, vaiksto i brailio parodas, arba kurie augina vaikucius invalidus, tai tos mano bedos kita karta atrodo tokios menkos, kad net geda pasidaro apie tai net galvoti ir kalbeti, kad neuzrustintum dievo. unsure.gif

As anksciau irgi bandydavau taip galvot, kai man nesisekdavo, bet paskui kazkodel tik blogiau jausdavaus, todel dabar bet kuriuo atveju sakau sau blogose padetyse, kad viskas tik gerai bus ir viskas tik i gera. Reikia sau tai ikalbeti ir pradesi tuo tiket, bent jau man padeda... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 02 23, 21:14)
o as niekaip negaliu isivaziuoti i konstruktyvuji mastyma, vis tos neigiamos mintys lenda, nors tu ka  doh.gif

pasiduoti negalima protest.gif protest.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 02 23, 23:14)
o as niekaip negaliu isivaziuoti i konstruktyvuji mastyma, vis tos neigiamos mintys lenda, nors tu ka  doh.gif

Is pradziu ir man sunku buvo, iki siol kai kuriuose dalykuose sunku dar kazka teigiamai isivaizduot, dar turiu prisivers neigiamai pradeta minti sukt i teigiama, kad pati galeciau kada prdet tuo tiket. Ir ne viskas taip jau greitai gaunasi, bet neleidziu sau per greit nusiminti, nes skubejimas bus suniui ant uodegos, taciau kartais taip norisi ka nors püagreitint, kai matai, kad gali tas norimas dalykas ivykti. Man tas turbut sunkiausia, kai beveik matai jau tiksla, bet negali pagreitint visos eigos. Manau cia kiekviena kovoja su tuo konstruktyvaus mastymo lavinimu ir nezino ar viska teisingai daro smile.gif Nenukabink nosies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2007 02 24, 00:00)

na man tai niekada nepadeda. tada man nejuciom iskyla mintis, kad netureciau galvoti apie juos, kad as ne jie, o jie ne as. ir tada man vis tiek bloga buna verysad.gif
Atsakyti
aš šiaip irgi esu jautri visokioms nelaimėms, likimo nuskriaustiems žmonėms
o mano mama dievina per teliką žiūrėti Bėdų turgų, buvusį Atleisk ir per rusų kanalą "Ždi menia"

aš stengiuosi tokių nežiūrėti, nežiūriu net žinių kriminalinės kronikos

o jeigu man kažkas blogo atsitinka meldžiuosi ir prašau Dievo man padėti smile.gif
Atsakyti
O man siandien paskutine iseigine diena. Rytoj i darba. Ir sitoj vietoj sunku su savim kovoti. Tikrai niekada nebambu, kad ten man blogai ir pan., bet jau blogas jausmas ateina artejant rytdienai. Niekada neturejau megstamo darbo.

Dabar mano pagrindinis tikslas- atrasti tai, kas man tikrai patiktu. Kai tai isivaizduoju, tai nemoku zodziais apsakyti kokie jausmai uzplusta.
Tik taip norisi, kad tai atsitiktu kuo greiciau!
Gal kas zinot kaip kovot su tuo nekantrumu?

Kaip zinot kada tai atsitiks? Kol kas mano norai pildesi pakankamai greitai. Bet kaip as sakau, tai turbut del to, kad juos ispildyt pasamonei nebuvo l. sunku. O cia jau toks labai svarbus ir didelis troskimas biggrin.gif

Tikiuosi, kad viskas zymiai pasikeis po tu 90d. Kol kas pertrauku nedarau jau 23d.

Kyla ivairiausiu ideju, draugas vyrui pasake, kad turi kazkoki pasiulyma kartu versla daryt. Ziuresim kaip cia bus. Paaiskes po nuvaziavimo i LT kovo vidury.

Papildyta:
QUOTE(busVakare @ 2007 02 22, 10:56)
niu, gerai atsiskleisim kaip per ispazinti bigsmile.gif Tik palaukit rytojaus, nes lekiu i Druskininkus

busvakare, kur dingai su savo istorijom? laukiam nesulaukiam!!!!!
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 02 24, 19:29)

Tik taip norisi, kad tai atsitiktu kuo greiciau!
Gal kas zinot kaip kovot su tuo nekantrumu?

vat man tas irgi sunkiausia, kovoti su tuo nekantrumu, ypac, kai matai tiksla beveik salia, taip norisi, kad tas noras kuo greiciau issipildytu g.gif
Atsakyti
Nu tai, BusVakare, kur tavo istorijos? ar cia jau tik man vienai idomu unsure.gif
Atsakyti