Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas

jau senokai čia pasiskaitinėju ir taip pat pradėjau praktikuoti, pastebėjau jog pasidariau ramesnė ir dažniau šypsaus, bet būna būna tų negatyvių minčių išlenda jos nors tu ką, tačiau stengiuos. Noriu paklausti kaip reikia paleisti tą norą g.gif paaiškinkit man nesusipratėliai blush2.gif
Atsakyti
as skaitineju sia tema ir po to paziuriu i lentyna gi , kad turiu as napaleono hillo knyga, raktai i sekme thumbup.gif na ka reiks sest skaityt, gal pakeisiu savo gyvenima pasamones deka smile.gif i gera aisku smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif as tai savaitgali isirasiau i MP3 ausinuka, konstruktyvaus mastymo frazes, tarp ju viena, susijusi su meile, vakare pries miega klausiausi, nu ir ka bigsmile.gif nakti sapnavau italus lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
cia mano drauge taip sako: "Paleisti nora"..
Kirba mintis-noras-ideja,tikslas. Mastai apie tai ir jauti "Tavo". Buna momentu, kai lieki su savim ir mastai/medituoji/meldiesi ar t.t. Suformuoji nora ir paleidi... Negrizti prie jo su rupesciu kada? ar jau? kiek dar? Tiesiog zinai, kad tai ivyks, nes suformavai nora, tiki issipildymu ir ..paleidi. biggrin.gif

As labai noriu pastoti. Kadangi, mano gyvenimelis pagal kalendoriu/terminus, sumasciau, kad reiktu pastoti lapkriti, kad dar pavasari galeciau dirbti. tongue.gif (esu toks tipas, kai privalau daryti viska pati, o cia pati nelabai ka ir pasidarysi...) Ir nieko! Nulis rezultato. 3 menesius stresavau, galvojau tik apie vaisingas dienas, zliumbiau, matavau BT. Zodziu tapau pati vaiksciojanti problema. Vyra uzsipuoliau del atostogu planavimo spalio men. "Juk busiu nescia! Negalesiu skrist! Koks Tu pavirsutiniskas!" Drauges pirstu pradejo rodyti, kad apie nieka kita nekalbu kaip tik apie "negalejima pastoti"(jau vien is sio teiginio- kiek neigiamumo). Susiemiau. PASIZIUREJAU I SAVE IS SONO!!! Pameditavau. Nusimeciau rupesti, supratus savo klaidas. Pradejau gyventi kaip ir anskciau. Suformavau troskima ir ji paleidau. Zinau, kad tai BUS ir negalvoju kada, kaip. Nera lengva ir paprasta, bet tiesiog nepergyveni ir nesirupini, nes KAZKAS uz tabve geriau zino laika, vieta, ivykius... (nors ir dabar dar nesuprantu kaip galima nepastoti doh.gif ) Bet as jum pranesiu!!!!
Atsakyti
BusVakare

pas mane panašiai su darbu doh.gif
labai noriu keisti darbą, tai daugiau apie nieką negalvoju
atostogų planuoti nenoriu, vestuvių irgi
diedui aiškinu, jog man reikalingas kitas darbas ir nenoriu apie nieką šnekėti

supratau, jog blogai elgiuosi
susikoncetravau ties vienu tikslu, o į visą kitą man px (taip pat ir žmones)
bet taip negalima
reikia eiti į priekį visame kame drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai va, kad reikia i save is sono paziureti. Kai uzsiciklini ant vieno, nebematai, kas dedasi aplinkui... Atrodo, tik tavo problema, o visa kita dzin.. Is tikruju, gyvenimas labai grazus, kad mes eikvotume jegas kazkokiems dalykams, kurie mums siuo metu atrodo reikalingi. Tai ir sakau, paleiskim norus ir gyvenkim laimingos. Ir vaiku bus (nu kaip ju nebus!), ir darbas bus pakeistas (va, imsi ir rasi koki skelbimas, ar draugai pasiulys) ir tas mylimasis atkeliaus. Tiesiog esu isitikinus, kai gyveni "skaniai", svyti ir kitus trauki- visi reikiami dalykai pildosi kaip is gausybes rago!!! (niu, va as cia dar save pasidrasinau, nes sia savaite skrendu i muge, o taip nesinori... ieskau klientu, o jie ne taip greit atsiranda)
Papildyta:
meiles tema man jau nebeaktuali 4u.gif Bet pries kokius gerus 7-8 metus daug skaiciau/kartojau/kaliau sau i galva kokiu santykiu noriu, koks turi buti jis, kokia busiu as jam ir t.t. Svarbiausia pajausti ta laimes busena, kokia ji butu, kai taip ivyktu. Pries miega pasamone nurimus, bet aktyvi. Galima prisifantazuoti iv. dalyku. Pasamone tai priima kaip grynus faktus (niu as cai nefantazuoju, o taip protingi zmones raso)Svarbiausia isvysti/pajusti neriagimus dalykus.
Dabar gyvenu santuokoje 2 m. ir atviru atviriausiai: mano santykiai tokie, kokius as isivaizdavau. Girdziu zodzius, kuriuos norejau girdeti!! wub.gif
Aisku, tai yra pastovus darbas. Kartais norisi filma paziuret, knyga paskaityt..

Kartais isivaizduoju ta busena, kai vaiksciosiu su pilvu... Bet va, dazniau biznio planus pries uzmiegant kuriu nei apie vaikus galvoju.. Turbut dar del to ir ne laikas tapti mama... Bet vis tiek nora isleidau

Aristokrate, o Tu ka, italo nori? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 05, 11:43)
Aristokrate, o Tu ka, italo nori? mirksiukas.gif

nezinau lotuliukas.gif . Nors mane traukia tamsaus gymio vyrai biggrin.gif , o dar kaimynka uz italo istekejusi tongue.gif , tai ji man pripasakojus kokie jie geri, rupestingi bla bla bla, tai turbut mano pasamonej uzfiksuota visa tai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 05 kovo 2007 - 12:44
QUOTE(busVakare @ 2007 03 05, 13:18)
cia mano drauge taip sako: "Paleisti nora"..
Kirba mintis-noras-ideja,tikslas. Mastai apie tai ir jauti "Tavo". Buna momentu, kai lieki su savim ir mastai/medituoji/meldiesi ar t.t. Suformuoji nora ir paleidi... Negrizti prie jo su rupesciu kada? ar jau? kiek dar? Tiesiog zinai, kad tai ivyks, nes suformavai nora, tiki issipildymu ir ..paleidi.  biggrin.gif

As labai noriu pastoti. Kadangi, mano gyvenimelis pagal kalendoriu/terminus, sumasciau, kad reiktu pastoti lapkriti, kad dar pavasari galeciau dirbti. tongue.gif (esu toks tipas, kai privalau daryti viska pati, o cia pati nelabai ka ir pasidarysi...) Ir nieko! Nulis rezultato. 3 menesius stresavau, galvojau tik apie vaisingas dienas, zliumbiau, matavau BT. Zodziu tapau pati vaiksciojanti problema. Vyra uzsipuoliau del atostogu planavimo spalio men. "Juk busiu nescia! Negalesiu skrist! Koks Tu pavirsutiniskas!" Drauges pirstu pradejo rodyti, kad apie nieka kita nekalbu kaip tik apie "negalejima pastoti"(jau vien is sio teiginio- kiek neigiamumo). Susiemiau. PASIZIUREJAU I SAVE IS SONO!!! Pameditavau. Nusimeciau rupesti, supratus savo klaidas. Pradejau gyventi kaip ir anskciau. Suformavau troskima ir ji paleidau. Zinau, kad tai BUS ir negalvoju kada, kaip. Nera lengva ir paprasta, bet tiesiog nepergyveni ir nesirupini, nes KAZKAS uz tabve geriau zino laika, vieta, ivykius... (nors ir dabar dar nesuprantu kaip galima nepastoti doh.gif ) Bet as jum pranesiu!!!!

va va, vaiku atsiradimo tema ir man aktuali. Ir siaip labai gera diena siandien buvo. Skraidau ant sparnu. Neturiu laiko rasyt- turiu begt sportuot. O taip norisi viska papasakot doh.gif
Tikiuosi kai grisiu pavyks.
BusVakare, dar apie figura nieko neparasei!!! Please!!!!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 03 05, 19:31)
va va, vaiku atsiradimo tema ir man aktuali. Ir siaip labai gera diena siandien buvo. Skraidau ant sparnu. Neturiu laiko rasyt- turiu begt sportuot. O taip norisi viska papasakot doh.gif
Tikiuosi kai grisiu pavyks.
BusVakare, dar apie figura nieko neparasei!!! Please!!!!! ax.gif

na pasipasakok, labai smalsu, pasidalink savo laime su mumis ax.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
bet taip nesazininga!! As ir noriu, kad kazkas kazka parasytu... mirksiukas.gif Siandien tiksliai laiko nebus nei apie figuras nei apie vaikus. Islekiu keliom dienom i Berlyna. Prisijungsiu po visu nacionaliniu svenciu blink.gif

Pepilota, lauksim ziniu!
Lauksim komentaru...
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Labai įdomi tema, nusprendžiau pareikšti savo kuklią nuomonę ax.gif
Kaip " nusikalti tokštamą figūrą " pozityvaus mąstymo dėka - nežinau.
Bet žinau, kaip puikiai jaustis su savo " turima " figūra... Meilė sau mirksiukas.gif Paprasta ir tai yra pradžių pradžia pozityvaus mąstymo , pvz.:

- aš, heide, myliu save, lepinu save, džiaugiuosi, būdama moterimi, esu graži, geidžiama ir mylima ir t.t.

apie viršsvorį, pvz.:

- viskas, ką aš valgau, priduoda man sveikatos ir grožio
- mano organizmas automatiškai perdirba visą maistą taip, kad aš, išsaugau savo idealų ( norimas skaičius ) kg svorį, kuris man patinka

Čia dažnai skambėjo klausimas kiek tam skirti laiko ir kada. Labai rekomenduojama kiekvieną dieną, geriausiai prieš miegą rašyti afirmacijas raštu - 10 - 20 kartų. Taip pat svarbu, kad save įvardintumėte vardu, kaip pirmame pavyzdyje. Dienos metu galit kartoti balsu tas mintis, bet vakare vistiek jas rašykit.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heide: 06 kovo 2007 - 18:36
QUOTE(heide @ 2007 03 06, 18:34)
Sveikos, mergaitės  4u.gif

Labai įdomi tema, nusprendžiau pareikšti savo kuklią nuomonę  ax.gif
Kaip " nusikalti tokštamą figūrą " pozityvaus mąstymo dėka - nežinau.
Bet žinau, kaip puikiai jaustis su savo " turima " figūra... Meilė sau  mirksiukas.gif Paprasta ir tai yra pradžių pradžia pozityvaus mąstymo , pvz.:

- aš, heide, myliu save, lepinu save, džiaugiuosi, būdama moterimi, esu graži, geidžiama ir mylima ir t.t.

apie viršsvorį, pvz.:

- viskas, ką aš valgau, priduoda man sveikatos ir grožio
  - mano organizmas automatiškai perdirba visą maistą taip, kad aš, išsaugau savo idealų ( norimas skaičius ) kg svorį, kuris man patinka

Čia dažnai skambėjo klausimas kiek tam skirti laiko ir kada. Labai rekomenduojama kiekvieną dieną, geriausiai prieš miegą rašyti afirmacijas raštu - 10 - 20 kartų. Taip pat svarbu, kad save įvardintumėte vardu, kaip pirmame pavyzdyje. Dienos metu galit kartoti balsu tas mintis, bet vakare vistiek jas rašykit.

Sėkmės  4u.gif

gera mintis, o ar tai Tavo patikrinta, ar siaip knyga cituoji? g.gif
as tai mastau ,kad as esu grazi, ir valgau tik tiek kiek as noriu ir kiek man reikia, kad valgau tik svaika maista, ir kad visiskai atsisakaiu saldumynu ir ju visai nenoriu. kad esu liekna ,ir isivaizduoju ta isvaizda savo. smile.gif tai va nezinau ar tai veikia, bet pastebejau kai neskaitau knygos tai kazkaip nutolsta visas darbas su pasamone.
Atsakyti