Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas

QUOTE(tamsiTyla @ 2007 03 07, 17:19)
susidomėjote - vadinasi tęsiu smile.gif

the secret 4
the secret 5
the secret 6
the secret 7
the secret 8
the secret 9
the secret 10
the secret 11

smagaus žiūrėjimo smile.gif

dėl išsaugojimo, tai yra įmanoma truputį sudėtingu būdu smile.gif turiu visas dalis išsisaugojusi ir, jei surasiu, kur padėti, padėsiu ir įmesiu nuorodą  rolleyes.gif

labai šaunu būtų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Su vyru kaip uzsikabliavom, tai viska perziurejom.
tamsiTyla, labi aciu uz nuorodas 4u.gif Lyg ir viskas, kas buvo skaityta, bet jau taip profesionaliai padaryta thumbup.gif Tokie dalykai labai uzdega ir vis stipriau kursto ta tikejimo ugnele.

Na o mano gyvenime, panasu, kad jau prasideda stebuklai. Vizualizuodama vis svajodavau kaip noresiu aukoti dali savo pinigu. Nuo siu metu su MB pradejom tai daryti. Paskutines dvi dienas galvojom kam geriau tuos pinigelius atiduoti. Juk norisi, kad jie tikrai naudos atnestu.

Griztu is darbo, o vyras sako: nori sudalyvauti super renginy? Balandzio gale LT ambasada UK organizuoja labdaringa rengini : UK lietuviu pagalba LT. PInigai bus skirti skurdziai gyvenanciu seimu vaiku atostogoms. Tai jau uzsirezervavom bilietus. Bus Ibelhauptaites "Bohema", dalyvaus daug zinomu zmoniu, rengini ves Beata NIcolson. Jauciu, kad ne tik prisidesim prie kilnaus tikslo, bet ir pabendrausim su idomiais zmonemis. Jau labai laukiam!!!!

Tikiu, kad stebuklai vyksta ir toliau. Ypac po "Secret" paziurejimo tik pasitvirtino, kad ribu visata neturi. jas nusistatome patys.

Dideliu tikslu jums visoms!!!! Ir greito ju psiekimo!!!:4u: 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
per pastarasias dienas pastebejau, kad gatvej sulaukiu vis daugiau vyru zvilgsniu bigsmile.gif , tai as dabar galvoju g.gif ar cia pavasaris ar as susevulus - issitepus, arba jau veikia bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 03 08, 14:52)
per pastarasias dienas pastebejau, kad gatvej sulaukiu vis daugiau vyru zvilgsniu  bigsmile.gif , tai as dabar galvoju  g.gif ar cia pavasaris ar as susevulus - issitepus, arba jau veikia  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Net neabejok, veikia biggrin.gif
Mane taip prajuokino šita situacija todėl, kad vieną kartą pačiai taip buvo biggrin.gif
Vaikštom su sūnum po didelį prekybos centrą, tiesiog tiek daug pastebiu vyrų žvilgsnių į save... Klausiu sūnaus " kas vyksta, gal aš išsitepus ar susivėlus " ?
Taigi tu jiems patinki, atrodai kaip " fyfa " ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heide: 08 kovo 2007 - 14:04
QUOTE(Aristokratė @ 2007 03 08, 13:52)
per pastarasias dienas pastebejau, kad gatvej sulaukiu vis daugiau vyru zvilgsniu  bigsmile.gif , tai as dabar galvoju  g.gif ar cia pavasaris ar as susevulus - issitepus, arba jau veikia  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

tikrai veikia thumbup.gif
Atsakyti
oi negaliu user posted image
kaip lengva tuos vyrus viliot user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 03 08, 15:11)
oi negaliu user posted image
kaip lengva tuos vyrus viliot user posted image

Kaip tu juos vilioji? ax.gif ir man reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 03 08, 15:35)
Kaip tu juos vilioji? ax.gif  ir man reikia  ax.gif

hihihi.gif isirasiau i MP3 konstruktyvaus mastymo frazes, tarp ju tokia: dekoju manyje esanciam beribiam intelektui uz tai, kad netrukus i mano gyvenima izengs kaip tik toks vyras, kuris myli ir gerbia mane bei atitinka mano skoni ax.gif .
klausausi pries miega gal kokius 10 kartu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes!!! Matai, Aristokrate, kaip greitai veikia. Tai pirmieji zenklai thumbup.gif

Idedu dar viena nuoroda ta pacia "The Secret" tema. Tai priedai prie filmo. Vizualizavimo filmukai. Ju yra ir daugiau. Ten tam paciam psl. paziurekit.
Butinai laukiu atsiliepimu!!! Man tai nerealiai patiko. Rekomenduoju ziureti su ausinemis.
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 03 08, 22:42)
Idedu dar viena nuoroda ta pacia "The Secret" tema. Tai priedai prie filmo. Vizualizavimo filmukai. Ju yra ir daugiau. Ten tam paciam psl. paziurekit.
Butinai laukiu atsiliepimu!!! Man tai nerealiai patiko. Rekomenduoju ziureti su ausinemis.

Pepilota, kur tie priedai randasi? Nes jokios nuorodos neidejai...
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
is tos laimes neidejau.

http://www.youtube.c...h?v=o2MqciSMOmk
Atsakyti
Pepilota, aciu!
Labai geras klipas.Viskas sukramtyta ir ideta i burna. drinks_cheers.gif
Atsakyti