Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas

as matyt persistengiau verysad.gif
gal per daug susikoncentravau i viena nora...bet jau nebeturiu ramybes viduj, kad ir ka sau besnekeciau kad ir ka beteigciau sau ir bandyciau isivaizduoti... nebezinau ka daryti... patoviai kamuoja, nerimas ir toks vidinis drebulys..negaliu nusiraminti...net pati nesuprantu kas darosi..
gal galite ka patarti, nes neberandu ramybes, nepada net tie protingi filmukai verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 03 09, 17:54)
as matyt persistengiau verysad.gif
gal per daug susikoncentravau i viena nora...bet jau nebeturiu ramybes viduj, kad ir ka sau besnekeciau kad ir ka beteigciau sau ir bandyciau isivaizduoti... nebezinau ka daryti... patoviai kamuoja, nerimas ir toks vidinis drebulys..negaliu nusiraminti...net pati nesuprantu kas darosi..
gal galite ka patarti, nes neberandu ramybes, nepada net tie protingi filmukai verysad.gif  verysad.gif

Nerimo be priezasties nebuna.Atsisesk kur nors, kad taves niekas netrukdytu ir uzduok sau klausimus: kas yra priezastis mano nerimo? kas mane gasdina? Pradek vesti dienorasti.Susirasyk visas mintis, kas tik ateina i galva.Is viso, dienorasti vesti yra labai puikus dalykas, kai sirdele ima nerimti.Rasyk kiekviena diena bent po puslapi.Kazkas gerai pasake, kad tokiu budu issisluoji visas sielos siuksles.
Del nerima kelianciu minciu, kai tu jas jau uzsirasei, turi pradeti nagrineti jas po kauleli.cia kaip ir su neigiamomis mintimis.Gal but tau neduoda ramybes kazkokie lukesciai, kurie niekaip neissipildo.Gal but tai net ne tavo lukesciai, o tavo tevu ar artimuju.Tada juos gali langva sirdimi isbraukti, nes tau svarbu, tik tai ko tu nori.Cia turi pabuti egoiste! Prie kiekvienos nerima keliancios minties, paklausk saves - ar tai faktas, kad tas ir tas.Buna kad imame plakti save del kazko, ka tik galvoje isivaizduojame, bet tikroveje taip nera.
Uzsirasyk kiekviena diena, ka gero nuveikei, uz ka galetum pagirti save.
Ir dar, neissigask, o pasakyk sau - viskas gerai, kad as turiu nerima viduje.Tam yra priezastis.As nesu tobulas zmogus ir normalu kartais panerimauti.Nebek nuo to, nes dar labiau save isgasdinsi ir samysis viduje dar stipres.
Sekmes.
Laura, ar tu moki anglu kalba?
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 03 09, 17:54)
Nerimo be priezasties nebuna.Atsisesk kur nors, kad taves niekas netrukdytu ir uzduok sau klausimus: kas yra priezastis mano nerimo? kas mane gasdina? Pradek vesti dienorasti.Susirasyk visas mintis, kas tik ateina i galva.Is viso, dienorasti vesti yra labai puikus dalykas, kai sirdele ima nerimti.Rasyk kiekviena diena bent po puslapi.Kazkas gerai pasake, kad tokiu budu issisluoji visas sielos siuksles.
Del nerima kelianciu minciu, kai tu jas jau uzsirasei, turi pradeti nagrineti jas po kauleli.cia kaip ir su neigiamomis mintimis.Gal but tau neduoda ramybes kazkokie lukesciai, kurie niekaip neissipildo.Gal but tai net ne tavo lukesciai, o tavo tevu ar artimuju.Tada juos gali langva sirdimi isbraukti, nes tau svarbu, tik tai ko tu nori.Cia turi pabuti egoiste! Prie kiekvienos nerima keliancios minties, paklausk saves - ar tai faktas, kad tas ir tas.Buna kad imame plakti save del kazko, ka tik galvoje isivaizduojame, bet tikroveje taip nera.
Uzsirasyk kiekviena diena, ka gero nuveikei, uz ka galetum pagirti save.
Ir dar, neissigask, o pasakyk sau - viskas gerai, kad as turiu nerima viduje.Tam yra priezastis.As nesu tobulas zmogus ir normalu kartais panerimauti.Nebek nuo to, nes dar labiau save isgasdinsi ir samysis viduje dar stipres.
Sekmes.
Laura, ar tu moki anglu kalba?

as zinau kas man kelia ta nerima...negaliu susitvarkyti nieksaip asmeninio gyvenimo.. nuo to tas nerimas ir drebulys...protu suvokiant tai tikrai negaliu to leisti, bet va sirdis....sirdelei neisakysi...
bet turiu turbut pabuti egoiste ir rupintis savimi...o ne galvoti kaip kitams zmogui padaryti gera, kuris del amnes visai nesistengia... verysad.gif

taip, anglu kalba moku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 03 09, 22:51)
as zinau kas man kelia ta nerima...negaliu susitvarkyti nieksaip asmeninio gyvenimo.. nuo to tas nerimas ir drebulys...protu suvokiant tai tikrai negaliu to leisti, bet va sirdis....sirdelei neisakysi...
bet turiu turbut pabuti egoiste ir rupintis savimi...o ne galvoti kaip kitams zmogui padaryti gera, kuris del amnes visai nesistengia... verysad.gif

taip, anglu kalba moku ax.gif

Cia jau buvo kalbeta apie noro paleidima. Padarai pratimus 10-20min. per diena ir gyveni toliau iprastu ritmu. Jei istisai uzkrauni savo pasamone, aisku, kad gali ir stogas nuvaziuoti. Lengviau reikia ziureti i tai lotuliukas.gif

As tai dabar esu pasinesus ant "The secret". Kasdien po viena dali pasiziuriu+tuos du klipukus. Tai kaip reikiant uzsivedu visai dienai thumbup.gif
Atsakyti
tai ziuriu musu mergytes savaitgali kazkur susislepe. Pas mus tokia sauleta grazi diena!!! lotuliukas.gif Tik optimistines mintys ir lenda i galva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 03 10, 21:12)
tai ziuriu musu mergytes savaitgali kazkur susislepe. Pas mus tokia sauleta grazi diena!!! lotuliukas.gif  Tik optimistines mintys ir lenda i galva thumbup.gif

pavasarį pas visus nuotaikos gersnės būna. Tai jau dabar kaip pulsim pozityviai mąstyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, mergytes!!!

As tai siandien nejau i darba-blogai jauciuosi. Ir tikrai tik pati itakojau tokia savo savijauta vakar padaugindama maisto blush2.gif

Kaip matote as pasikeiciau profili. Mes su MB galutinai nusprendem pradeti savo leliaus gamyba lotuliukas.gif
Tikiuosi, kad niekas tam nesutrukdys-nei baimes, nei abejones, nei sveikatos problemos. Taigi mano sarasiuka papildo dar vienas tikslas nestuke.gif

Palinkekit man sekmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 03 11, 13:46)

Nuoširdžiausiai linkiu sėkmės, puikios sveikatėlės ir nuostabaus 2.gif !!!!! 4u.gif

O mane kartais labai pakerta blogos naujienos iš aplinkos, pradeda atakuoti visokios "nepozityvios" mintys. Ir visą laiką jaučiuos kažką negerai daranti. Negaliu atrasti ramybės ir balanso savo gyvenime. Nors labai stengiuos išsiugdyti keisti blogas mintis gražiom svajonėm. Jaučiu, daug dirbti su savim privalau . Ir tikiu, kad neužilgo galėsiu pasidalinti sėkmingu savo savojnių įgyvendinimu.
Atsakyti
[quote=Darija,2007 03 11, 17:07]
Nuoširdžiausiai linkiu sėkmės, puikios sveikatėlės ir nuostabaus 2.gif !!!!! 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Oi, Pepilota, as ir prisidesiu prie sveikinimu thumbup.gif - sekmes gamybos procese biggrin.gif ,sveikatos tau, didelio ir sveiko beibio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 03 12, 20:59)
Oi, Pepilota, as ir prisidesiu prie sveikinimu thumbup.gif  - sekmes gamybos procese biggrin.gif ,sveikatos tau, didelio ir sveiko beibio smile.gif

Aciukas 4u.gif Pazadu stengtis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 03 11, 14:46)

,
dideles sekmes drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

laukiam rezultato ax.gif
Atsakyti