Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas

Labai ačiū, busVakare, Tavo žodžiai man prideda drąsos ir pasitikėjimo...

Didžiausia mano svajonė - gyventi ir nuo nieko nepriklausyti... tiek nuo aplinkinių, tiek dėl finansinių dalykų, ir t.t., tiesiog noriu jaustis laisva... 4u.gif ir gyventi gražiai, dovanoti, skleisti, spinduliuoti visiems gėrį ir būti laiminga...

Bet čia tikriausiai visi to paties nori... g.gif
Atsakyti
123456, ir as taip noriu, norejau, noresiu... Pagalvojau ir, zinai..., taip gyvenu jau kuri laika.. Gal Tu tai ir turi, tik DAR nematai?Pasiziurek is salies..
Vercia sypsotis (teigiamai ir nuosirdziai) Tavo noras "gyventi gražiai, dovanoti, skleisti, spinduliuoti visiems gėrį ir būti laiminga..." Jei to nori- esi kelyje i tai...Nes kiti paprastai nori labai jau zemisku dalyku.

Ka reiksia Tavo "nuo nieko nepriklausyti"? Galima isfilosofuoti, nes yra tame daug atspalviu. Siaip, nesigaus nuo nieko nepriklausyti. Mes nuo kazko visada kazkam priklausom. Norim to ar ne. Va, as dabar priklausoma nuo issiustu uzklausimu atsakymu mirksiukas.gif
Papildyta:
Labas Laura K. mirksiukas.gif !Kaip Tu?
Kai dirbu prie kompo, visada salia savo darbu atsidarau ir SM psl.Narkozuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 15, 10:59)

Labas Laura K. mirksiukas.gif !Kaip Tu?
Kai dirbu prie kompo, visada salia savo darbu atsidarau ir SM psl.Narkozuoja lotuliukas.gif

labas, ax.gif
SM priklausomybe vadinas lotuliukas.gif

Atsakyti
Taip, mergaitės, Supermama tikrai veikia kaip narkotikas...
Aš irgi be jos negaliu... wub.gif

BusVakare, ''nuo nieko nepriklausyti'' mano kalba reiškia išmokti atsiriboti nuo aplinkinių ir nuo jų neigiamų minčių ir darbų, tiesiog į tai, kas yra bloga nekreipti dėmesio, o kas gera - džiaugtis tuo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 15, 10:14)
BusVakare, ''nuo nieko nepriklausyti'' mano kalba reiškia išmokti atsiriboti nuo aplinkinių ir nuo jų neigiamų minčių ir darbų, tiesiog į tai, kas yra bloga nekreipti dėmesio, o kas gera - džiaugtis tuo... 4u.gif

man irgi ta pati problema smile.gif
noriu, kad aplinka (ypač žmonės) neįtakotų manęs su savo blogom mintim, netemptų manęs žemyn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 15 kovo 2007 - 10:20
Be to, vakar visą dieną stengiausi galvoti tik teigiamai, ypač dėl to savo naujojo darbo...Man reikėjo atsakymo laukti dar visą šią savaitę...

Ir ką Jūs manote, pavakariop sulaukiau iš Jų žinių, kad Jie mane kviečia dar vienam pokalbiui...SUPER bigsmile.gif

Tad ar čia tik sutapimas?...Manau, kad mano teigiamos mintys padarė savo...ir tai pagreitino..
Papildyta:
Būtent, Bajm, bet kartais taip sunku tai padaryti..
Kažkas kažką pikto pasako ir visa diena kaip ''šuniui ant uodegos''. blink.gif

Noriu IŠMOKTI va į tai visai nereaguoti. biggrin.gif
Kas nori lai tegu parinasi, o man lai saulė šviečia... 4u.gif
Atsakyti
niu, mergaites! Dafai...nesiparinkim ir kaifuokim!
Atsakyti
QUOTE(tamsiTyla @ 2007 03 14, 12:44)
Man gaunasi taip, kad kuo labiau patikiu sėkme, kuo gražesns mintys mane lanko, tuo blogiau baigiasi...  doh.gif  Kartais suliaukiu toookio priešingo efekto, kad net baisu. Dabar galvoju, gal man galvoti apie tai, ko nenoriu  g.gif  Jei suveiktų atvirkščiai, būtų pats tas  rolleyes.gif

Gal tu, kai apsidziaugi, jog viskas gerai, pradedi paslapcia (na, sakykim, is anksciau) bijot, jog tai blogai baigsis? Tada pasamone butent taip ir padaro. Pries uzsinorint koki nors nora sau, inirtingai veju mintis, kad galiu nudegti, kad gali paskui, oi, kaip skaudeti (nes taip ir gali atsitikti bet kam), taciau stengiuos kuo inirtingiau apie labai gera ir iiiiiilga pabaiga galvoti, kuri tik gear bus ir, kad nuo siol man tik viskas gerai bus. Nuo to ir pradek, mastyk, kad nuo siol tau visur tik seksis ir BUTENT taip galvok ir tikek, neleisk neigiamu minciu pas save. As irgi turejau kuri laika su savo nuogastavimais ir baimem kovoti. Dabar einu miegot nieko sau nenoredama isskyrus sveikatos ir laimes, nes kiti norai jau issisakyti, darau tai nuosekliai, kad mano pasamone nesusipainiotu mano tuose noruose. Kas vakara linkiu visiems saviskiams stiprios sveiktatos, ramybes ir t.t. Net nepastebiu, kaip uzmiegu, manau, net nespeju visiems visko palinket ir miegu labai gerai, nes linkiu ir kitiems, kad gerai issimiegotu (savo mamai, seneliui po mociutes mirties). Tik siuo metu kovoju su tinguliu, kuris mane apemes jau pusantros savaites, bet ir tai praeis smile.gif
Atsakyti
Jūs visos tikros šaunuolės wub.gif

Kaip gera, kad čia radau savo bendraminčių..
biggrin.gif

Visoms linkiu visko, ko geriausio ir daug grožio šią dienelę... wub.gif
Atsakyti
Kodėl niekas nieko nerašote? 4u.gif

Man trūksta Jūsų... unsure.gif
Atsakyti
4u.gif as visada salia... bigsmile.gif O ka brukstelt? Kad baisiai nekantri, laukiu atsakymu po pasiulymu ir nesulaukiu? Viduj ramu, bet noriu greitesnio klientu uzsimezgimo..Kad saskaitas isstatineju? Ir turesiu vakariene "Belmonte"? Kad truksta saules? Kad ryt varysiu i dekupazo kursus?
Traukiu klientus mintyse, bet sunkokai jie traukiasi...
Atsakyti
Aha...sunku su tuo kantrumu...
Aš irgi žinau, kad vėliau ar anksčiau viskas susitvarko, bet kaip sunku išlaukti... g.gif

Dabar kiekvieną dieną sau kartoju, kad viskas, kas beatsitinka veda tik į gerą...ir ne kitaip...O prieš miegą sau sakau, kad ''viskas yra gerai ir bus dar geriau''?

Kažin ar gerai elgiuosi ir ar teisingai mąstau? g.gif
Atsakyti