Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas

Na busVakare tu ir saunuole!!!!! visada zavejausi tokiais zmonemis kaip tu - niekada neprarandanciais optimizmo ir geros nuotaikos!!! nenuostabu, kad trauki aplinkiniu demesi ir akis (itariu, kad ypac vyru:))???
tai kaip tau sekasi su nauju susizavejimo objektu??? ar jis dave kokia zinute tavo pozityvaus mastymo deka??? laaabai idomu suzinot ... ax.gif
Atsakyti
Gucci xx.. Aciu aciu mirksiukas.gif
..sssssssssss... as vedus
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 17, 17:31)
Gucci xx.. Aciu aciu mirksiukas.gif
..sssssssssss... as vedus
bigsmile.gif

o kai vedus tai pozityvus mastymas negalioja.. smile.gif man atrodo kad moteriai demesys ir zavejimasis ja yra butinas kaip oras...smile.gif)) kadangi as taip pat istekejusi, tai laaabai tave suprantu, koks tau dabar pakylejimo etapas drinks_cheers.gif
Atsakyti
rasau pagauta kazkokio impulso tai nezinau ar aiskios bus cia mano mintys...

bandau ir as vadovautis tuo pozityviu mastymu..atradau ji kai buvo labai sunku gyevnime..aisku buna visokiu dienu kai nelenda niekur tas pozityvumas, sunku neabejoti..
jau koki 3 karta skaitau "Pasamones galia", o kai kuriuos skyrius tau n-taji karta..
tikiu, kad perskaitysiu dar ne 1 ir 2 kartus..

pirma ko norejau tai nebuti pikta, nes darbas mane paverte furija unsure.gif visi aplink pikti, nusistate, rekia saukia ir t.t. pradejau noreti buti rami, skleisti dziaugsma ir t.t. atrodo tai suveike ax.gif
vienu momentu buvau suklupus, nes per daug norejau.. skubejau ir net nezinau kas buvo sove i galva, bet man labai padejot jus bedilankancios siame skyrelyje, o ypac busVakare wub.gif (aciu Tau..)
dabar iseinu is darbo, kuris padare mane tokia, kad baisu pagalvot doh.gif
vis galvodavau, kuo uzsiimmsti dabar, nes naujo darbo dar neturiu doh.gif ir siandoen beskaitant knyga atejo mintis apie sava versla blink.gif turejau minciu apie ji, bet taip uztikrintai del to niekada nesijauciau bigsmile.gif bandysiu kalbint drauge bendram verslui ax.gif

dar bandau susigrazinti ugnele i akis, kuria uzgesino paskutiniai mano santykiai su vyru...kuriam as buvau nereikalinga, o as.... doh.gif tiesa pasakius bijau buti virena, bet kazkaip reik isgyventi tai.. as ji paleidau "su baltais balandziais" bet kazkodel jauciu, kad jis supras ir nores sugryzti, tik ar as to noresiu...

tai va tikiuosi mano entuziazmas nesigaruos...

gal kas turit patarima kaip ta ugnele susigrazint i akis?
Atsakyti
kazkaip kilo noras ikurt kokia tai organizacija "Merginu su ziburiukais akyse" bigsmile.gif
Laura, mieloji, pirmadieni paskambink- jei ka. ..Apie savo versla mastyk. O tas, kuris su balandziais skraido TAVES NEVERTAS. Gyvenime buna tokiu vyru, kuriuos isimylim, krentam zemyn, bet tik tam, kad SUSTIPRETUME, kad savo versla ikurtume, kad zavios taptume, kd visi noretu, o kai reik negautu, kad pagaliau- kaip mano atveju- ATSIRASTU VYRAS, KURIS VERTINTU, KA GAVO-KA TURI!!
Mergaites, ne vyruose gyvenimo grozis! Mylekim gyvenima, spindekim, o tada Jie mus myles! Laura, nekvailiok ir nebandyk liudet!!!! Uzsimerk ir isivaizduok save, po kokiu 5 metu.... taip ir bus!!Patikek!

Einu gert vyno uz visas laimingas mergaites su ziburiukais akyse! Nera dalyku gyvenime, del kuriu verta liudeti. Mes ne tam sitoj zemej, kad gyventume bet kaip. PATIKEKIT PAGALIAU!!!
...siandiena esu super stipri, kad padeciau kitom...
Papildyta:
..greit baigsis musu tema. Teks atidaryti kita "UAB Merginos su polekiu gyvenime". Ir ne kitaip! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 17, 21:53)
kazkaip kilo noras ikurt kokia tai organizacija "Merginu su ziburiukais akyse" bigsmile.gif
Laura, mieloji, pirmadieni paskambink- jei ka. ..Apie savo versla mastyk. O tas, kuris su balandziais skraido TAVES NEVERTAS. Gyvenime buna tokiu vyru, kuriuos isimylim, krentam zemyn, bet tik tam, kad SUSTIPRETUME, kad savo versla ikurtume, kad zavios taptume, kd visi noretu, o kai reik negautu, kad pagaliau- kaip mano atveju- ATSIRASTU VYRAS, KURIS VERTINTU, KA GAVO-KA TURI!!
Mergaites, ne vyruose gyvenimo grozis! Mylekim gyvenima, spindekim, o tada Jie mus myles! Laura, nekvailiok ir nebandyk liudet!!!! Uzsimerk ir isivaizduok save, po kokiu 5 metu.... taip ir bus!!Patikek!

Einu gert vyno uz visas laimingas mergaites su ziburiukais akyse! Nera dalyku gyvenime, del kuriu verta liudeti. Mes ne tam sitoj zemej, kad gyventume bet kaip. PATIKEKIT PAGALIAU!!!
Papildyta:
..greit baigsis musu tema. Teks atidaryti kita "UAB Merginos su polekiu gyvenime". Ir ne kitaip! thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
... buk Laurut, del saves rami.Patikek!! mirksiukas.gif
Siulau vyno taure, o rytojus bus protingesnis uz siandiena. Jei siandiena viena, tai dar nereiskia, kad rytoj taip bus.. bigsmile.gif
Kai atvarysiu i Klaipeda geguzes men. turesi ka pasakot.. Privarazinu!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 17, 21:59)
... buk Laurut, del saves rami.Patikek!!  mirksiukas.gif
Siulau vyno taure, o rytojus bus protingesnis uz siandiena. Jei siandiena viena, tai dar nereiskia, kad rytoj taip bus.. bigsmile.gif
Kai atvarysiu i Klaipeda geguzes men. turesi ka pasakot.. Privarazinu!

nu kad viskas taip ir butu biggrin.gif i sveikata drinks_cheers.gif
Atsakyti
ar taip ir sakau. Bet jau dabar viskas: einu vyno gert!
Minejau, kad reiktu Kaune mums visom pozityviom susibegt.. Tai, ne...! atsakymo taip ir nesulaukiau. Tai gal registruojames nuo pirmadienio?
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 17, 22:07)
Minejau, kad reiktu Kaune mums visom pozityviom susibegt.. Tai, ne...! atsakymo taip ir nesulaukiau. Tai gal registruojames nuo pirmadienio?

atvaziuosiu, jei bus savaitgalis ax.gif nu nebent kai jau nedirbsiu ax.gif ir dar jei rasiu kur nakvot nes itariu namo jau bus sunku gryzt po susitikimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 17, 23:07)

As susibegciau, bet man toli is Vokietijos susibegt ax.gif , todel bendrauju bent jau cia su jumis.
Nusprendziau dabar gyventi kuo daugiau savo malonumams, nepaliekant, zinoma ir svarbiu dalyku, bet daugiau imt is gyvenimo ir savo vyro motyvatore tapau (kazkaip gavosi susieit kartu ir renkam daiktus i viena kruva jau nuo balandzio blush2.gif ). Jis labai stebisi mane tokia girdedamas, nes neturejau anksciau tokiu drasiu minciu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 17, 20:53)

Papildyta:

Čia kaip himnas nuskambėjo smile.gif
Šaunuolė BusVakare mirksiukas.gif Taip ir toliau - reikia gi kažkam ugnį uždegti rolleyes.gif

Aš tai kol kas niekuo negaliu pasigirti, vis dar skaitau, ieškau.
Dabar bandau suprasti transerfigo dėsnius...
Atsakyti