..ne tu raudojai. Zinau! Tu del to nezliumtum! Ten kita po skirybu asarojo, o ant rytojaus jau sypsojosi...

QUOTE(busVakare @ 2007 03 18, 19:44)
..ne tu raudojai. Zinau! Tu del to nezliumtum! Ten kita po skirybu asarojo, o ant rytojaus jau sypsojosi... 

tai neverta asaru..pradzioj gali del bendros savijautos, mustis gi nesinori, tai isverki viska ir vsio..
QUOTE(NY usa @ 2007 03 18, 14:45)
Pagaliau sulaukiau savo knygos"The secret" ir perskaiciau.
Tai kas gi tai yra "The secret" - ogi POZITYVUS MASTYMAS!(su tam tikrais "prieskoniais").
Atrodo nieko naujo,viskas zinoma,bet visvien uzveda.Jautiesi stipresne ir savim pasitikinti.Kokia galia turi paprastas zodis,parasytas ant lapo popieriaus...
Sekmes visoms.
Papildyta:
Jei turi klausimu del transerfingo,klausk drasiai.Kiek galesiu,padesiu.
Tai kas gi tai yra "The secret" - ogi POZITYVUS MASTYMAS!(su tam tikrais "prieskoniais").
Atrodo nieko naujo,viskas zinoma,bet visvien uzveda.Jautiesi stipresne ir savim pasitikinti.Kokia galia turi paprastas zodis,parasytas ant lapo popieriaus...
Sekmes visoms.
Papildyta:
Jei turi klausimu del transerfingo,klausk drasiai.Kiek galesiu,padesiu.
Ačiū širdingai.

Klausimų tikrai turėsiu, va pabaigsiu skaityti V. Zeland "Likimo valdymo galimybės" knygelę iki galo ir tada suformuluosiu man neaiškius klausimėlius

O aš taip praeitą savaitę užsibėgiojau su įvairiausiais reikalais. Ne tik SM paskaitinėt nebuvo kada, bet net ir su savim pabendraut neištaikiau laiko. Visai negerai buvau jau pasijutus dėl visokių piktų žmonių šnekų... O šiandien šiek tiek atsikvėpiau ir nusprendžiau - stengsiuos, kad niekas nebegadintų nuotaikos ir be baimės mąstysiu pozityviai
RVB, labai ačiū tau už išsakytas mintis
Tiesą pasakius, pati apie tai net nepagalvojau
Todėl tu man labai padėjai. Atvėrei akis, kaip sakoma
Esat visos labai šaunios!
Sėkmės įgyvendinant svajones

RVB, labai ačiū tau už išsakytas mintis

Esat visos labai šaunios!

Kaip gala, kad namie neturiu interneto...
Per savaitgalį Jūs tiek daug čia prirašėte..
Norėjau ir aš prisidėti...
Šiandien vėl stengiuosi mąstyti tik gerai...
Bet kaip Laura_k minėjo, nu tikrai yra tokių žmonių, kurie sugeba sugadinti nuotaiką ir apkrauti savom problemom, va to tai nekenčiu...Kaip nuo jų atsiriboti?
Pas mane viena bendradarbė tokia yra, ateina ir vis su savo klvailais paplepėjimais..nu negaliu...
Ir dar išpat ryto...
...bet tikiu, kad viskas bus gerai.
Per savaitgalį Jūs tiek daug čia prirašėte..

Norėjau ir aš prisidėti...
Šiandien vėl stengiuosi mąstyti tik gerai...
Bet kaip Laura_k minėjo, nu tikrai yra tokių žmonių, kurie sugeba sugadinti nuotaiką ir apkrauti savom problemom, va to tai nekenčiu...Kaip nuo jų atsiriboti?

Pas mane viena bendradarbė tokia yra, ateina ir vis su savo klvailais paplepėjimais..nu negaliu...

...bet tikiu, kad viskas bus gerai.

123456 ..negali buti nekulturinga.. Su visais reikia buti maloniai, nezinai kada dar teks susidurti ir kokioje situacijoje... O tu pabandyk: kai matai, kad arteja "tas objektas" nuotaikai sugadinti, sypsokis, linksek, o mintyse:"Eik, is cia, man neidomu!!". Pagaus Tavo energija ir pasitrauks..
As turiu grupese po 30-40 zmoniu, o per vasara po 17-19 grupiu. Paskaiciuok kiek zmoniu per mane praeina, kurie jaucia poreiki issikalbeti. Jei per 6 men.visu klausyciau- isdurneciau. Ziuriu i akis linksiu, pritariu, o mintyse:"Jei tu dabar paprasytum atpasakoti, ka ka tik kalbejai- nesugebeciau". Gal ziaurokai skamba, bet tai yra uzsiblokavimas ir saves apsaugojimas nuo 'kenksmingu salygu". Pro viena ausi ieina- pro kita 100% viskas iseina. Ir as jiems atrodau laaaabai maloni, laiskus su fotkem paskui siuncia
As turiu grupese po 30-40 zmoniu, o per vasara po 17-19 grupiu. Paskaiciuok kiek zmoniu per mane praeina, kurie jaucia poreiki issikalbeti. Jei per 6 men.visu klausyciau- isdurneciau. Ziuriu i akis linksiu, pritariu, o mintyse:"Jei tu dabar paprasytum atpasakoti, ka ka tik kalbejai- nesugebeciau". Gal ziaurokai skamba, bet tai yra uzsiblokavimas ir saves apsaugojimas nuo 'kenksmingu salygu". Pro viena ausi ieina- pro kita 100% viskas iseina. Ir as jiems atrodau laaaabai maloni, laiskus su fotkem paskui siuncia

Supratau...Bet jeigu aš taip pagudrausiu, man atrodo, kad ji man ant galvos užlips..Beje, mes sėdim tam pačiam kabinete..
Na, bet pabandysiu ir šią Tavo mintį - patarimą panaudoti kaip pamoką..
O nebus taip, kad aš veidmainiauju?

QUOTE(123456 @ 2007 03 19, 12:34)
Supratau...Bet jeigu aš taip pagudrausiu, man atrodo, kad ji man ant galvos užlips..Beje, mes sėdim tam pačiam kabinete..

nebijok, nebus.. uzsiblokuok tu nuo jos lai buna ji kaip fonas tik.. nebuna, kad kazka darai, sneka kazkas kazkur - girdi, bet ka sneka negali pasakyt, nes nesiklausai....tai ir tu taip bandyt.. isigilink i savo darbus galvok apie kazka kita ir viskas

o dar geriau kartok sau: nuo siandien visi mano norai pildosi

Laura_k, ačiū už palaikymą...
Taip ir darysiu..
Kaip gera, kad Jūs esat!!!
Taip ir darysiu..
Kaip gera, kad Jūs esat!!!
Man irgi labai smagu ir gera kad yra šitas skyrelis!
Įkvepia mane teigiamoms mintims ir šitos fainuolės mergaitės

Įkvepia mane teigiamoms mintims ir šitos fainuolės mergaitės

keliames i nauja tema

dar reikia priplepet