Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visa Hipp produkcija nesveikiausia? :(

Manisei HIPP tyreles vaisiu pacios geriausios thumbup.gif kas svarbiausia jos nerugscios, neberia nuo ju, o ir slyvutes gerai antra gala pramusa (nes su viduriukais bedu turim blush2.gif ) 4u.gif
Atsakyti
na siaip as tik hipp ir gerber produkcija pasitikiu,kitu tai tikrai nesiryztu pirkti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2009 11 08, 23:47)
na siaip as tik hipp ir gerber produkcija pasitikiu,kitu tai tikrai nesiryztu pirkti schmoll.gif

kazkurioje temoje rase,kad gerber produkcijoje rasta GMO g.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
mes irgi naudojam Hipp, o man Milupa pasirode kaip tik labiau chemija... ax.gif
nepatiko... o Hippo labai ir vaikutis megstas, naudojam koseles ir tyrele 4u.gif
pirma karta girdziu kad kazkas negerai unsure.gif
Atsakyti
Mes irgi valgom HIPP vaisiu tyreles ir kosytes kruopu, viskas ok. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,tikiuosi priimsit i savo gretas 4u.gif as gyvenu anglijoj,o cia kaip zinia vaisiai ir darzoves laabai didele chemija verysad.gif siaip as ir maitinu savo maziu hipp darzovienem ir tyrelem,valgo labai gerai,net auseles linksta thumbup.gif as manau,kad daug sveikiau pirktines koseles,nei virtos is tu chemikalais primaitintu supermarketu darzoviu :ax:beje hipp man pacios skaniausios,nes pati paragauju visada pries duodant maziukui blush2.gif o siaip valgo ir nei elergijos nei pilvuko bedu nera thumbup.gif tikiuosi taip ir toliau smile.gif
Atsakyti
Sveiki mamukai 4u.gif . Mano maze jau tu lietuvisku obuoliu nenori. Matyt atsibodo vaikui. Nelabai zinau ka dar butu galima pasiulyti tokiu metu laiku is vaisiu 7 menesiu vaikuciui ekologisko dar g.gif . Tie visi atveztiniai vaisiai tikrai daugiau chemijos turi, todel manau jog Hipp vaisiu tyreles geriausia iseitis.
Atsakyti
Sveikos,

sakykite, kas turite patirties su HIPP misinukais? jau is pokalbiu supratau, kad del tyreliu ir koseliu nuomone yra nebloga. o gal yra zinanciu, kaip su misinukais?
Atsakyti
QUOTE(RenatyteSt @ 2010 02 23, 00:19)
Sveikos,

sakykite, kas turite patirties su HIPP misinukais? jau is pokalbiu supratau, kad del tyreliu ir koseliu nuomone yra nebloga. o gal yra zinanciu, kaip su misinukais?

maitinu savo pupa Hipp misinukais ir jokiu problemu-valgo noriai, neberia,pilvo nepucia rolleyes.gif rekomendavo gydytoja kelis misinukus o Hipp nurode pirmoj vietoj tongue.gif
valgom ir Hipp tyreles - thumbup.gif
Atsakyti
Mes bandėm Hipp mišinuką, tačiau nuo jo mažė vėmė.
Dabar naudoju Hipp košes ir vaisių tyreles, tai labai gerai valgo.
Atsakyti
as tik uz HIPP misinelius, jei negali maitinti pati.mano maziukas turejo problemu del uzkietejusiu viduriuku ir atpylinejo fontanais net vandenuka, nr 2 buvo kaip cementas spalvos, bet kai pradejom naudoti HIPP combiotic visos bedos dingo. jame tikrai yra geruju bakteriju gerinanciu zarnyno veikla, aptamil manau tikrai nieko gero. daug misineliu isbandem, bet HIPP mums pats skaniausias ir geriausias thumbup.gif tikrai galiu jy rekomenduoti. dabar jau galiu nebegrauzti saves kad negaliu pati maziuko maitinti.
Atsakyti
mes valgom hipp viska.labai zkanisi vslgo
Atsakyti