Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visa Hipp produkcija nesveikiausia? :(

QUOTE(Diuna @ 2008 05 24, 16:25)
Sveikos,mamytes!
Reikia jusu patarymo..
Pries mazdaug 2 savaites pradejau primaitint dukryte.Pirma savaite ragavom ankstyvuju morku tyre.Paskui morkas su bulvem...nelabai tiko-pradejo sunkiai tustintis-uzkietejo viduriai.

Hipp lankstinuke prie Hipp morku ir bulviu tyreles yra net parasyta, kad gali kietinti vidurius. Dar vienas dalykas - pradejus primaitinti daugelio vaikuciu ( ne visu!) organizma istinka toks kaip mazytis sokas, (nezinau koki kita zodi tinkama parinkti). Vaikas gavo vien MP ar misini ir staiga - kazkas kito... kol organizmas prisitaiko, gali sutrikti tustinimasis. Mes irgi truputi vargom, kokias 3 geras savaites.. tai daro, tai ne, tai kelis kartus padaro po mazai, tai kelias dienas nieko. Istempdavome iki 3 dienu. Imaisydavau tikro alyvuogiu ar moliugu seklu aliejuko, dar parinkdavau jau veliau produktu, kurie laisvina.. ir normalizavosi.
p.s. as pati viriau is kaimo mociutes duotas morkas ir bulves, naturalias.
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2008 05 25, 20:05)
Na net nzn ka ir patar kai as ivesdineju per savaite net kelis skonius,o ne viena..nes del viduriu problemu nebuvo..o del cukraus,nei vienoj hipp tyrelej jo ner,kaip ir gliuteno,juk parasyta wink.gif o sveikiausios tyreles darytos namie... as duodu hipp ir nesuku sau galvos kad ten ryziai ar dar koks valgomas dalykas...juk jei deda vadinasi reikia deti smile.gif

Per savaite ivedamas vienas skonis ne del viduriu uzkietejimo,o del galimos alergijos-kad jai pasirodzius,zinotumem nuo ko.Ir kad vargso kudikio nesubrendes organizmas spetu priprast ir normaliai funkcionuotu.Nes kitaip del fermentu isskirymo sutrikimu ateityje gali tureti visa skrandzio ligu puokste.O del cukraus-ant buteliuko parasyta lietuviskai-"cukrus" smile.gif Gal jo deda,kad vaikas mieliau valgytu ir tevai atitinkamai daugiau pirktu...O kad krakmolo i slyvu tyrele prideta-isvis nesamone....Nes iseina priesingas poveikis (slyvos turetu laisvinti vydurius) O "valgomu dalyku" tikrai daug yra,bet tai nereiskia,kad viska reikia kist i kudykiu maista...Manau,kad i tokius dalykus reikia numot ranka,jei norima isaugint sveika,savimi pasitikinti zmogu wink.gif
Atsakyti
Pagal aprasyma supratau kad vaikui isvis nepirkti tyreliu jokiu... nes pvz firmoj Mazas net ir parasyta sudetyje cukrus...pati pirkau slyvu tyrele pabandyti...o rugstumas tai kazinau,nors ir cukraus prideta g.gif krakmolas manau visur kemsamas ir nieko nepadarysi...
Atsakyti
Merginos, patarkite kiek laiko galima laikyti pradaryta HIPP tyrelę? g.gif Mes dar tik pradedam jas ragauti ( 5 mėn.) ir mažoji labai jau nenoriai viską valgo.. Jeigu pora šaukšelių sumaitinu, tai jau jėga thumbup.gif . Ar galiu tą pačią tyrelę (indelį), laikydama šaldytuve duoti vaikui ant rytojaus? Ar vis tik man ją jau mesti ir imi naują induką..?
Atsakyti
QUOTE(Aja* @ 2008 08 13, 00:10)
Merginos, patarkite kiek laiko galima laikyti pradaryta HIPP tyrelę? g.gif  Mes dar tik pradedam jas ragauti ( 5 mėn.) ir mažoji labai jau nenoriai viską valgo.. Jeigu pora šaukšelių sumaitinu, tai jau jėga thumbup.gif .  Ar galiu tą pačią tyrelę (indelį), laikydama šaldytuve duoti vaikui ant rytojaus? Ar vis tik man ją jau mesti ir imi naują induką..?

aš tai nedaugiau 3parų šaldytuve laikau pradaryta.šiaip ant pakuotės yra parašyta kiek galima atidaryta laikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei nesuvalgo viso indelio tyreles ir jei jos nepribaigia mamyte ar tevelis biggrin.gif tai saltytuve galima laikyti 24-48val. Nieko blogo jai neatsitiks ax.gif
Atsakyti
As asmeniskai pasitikiu HIPP produkcija. o peikimas tai kazkam kitam naudingas. Kiekvienas juk giria savo
Atsakyti
as irgi naudojau pagrinde Hipp ir esu patenkinta. Drauges vaikas alergiskas labai daug kam, tai ji ji su 4iom Hipp tyrelem, plius galimos koses ir mesyte, sekmingai vaika maitina ir mano, kad ''isaugs'' alergijas. Kol kas sekasi, jokiu nusiskundimu. p.s. vaikui 8 men.
Atsakyti
net zandikaulis atvipo kai paskaicia,kad hipp produkcija prasta...auginu trecia leliuka,na gal pirmasis ir neragavo tokios gausybes kiek ju dabar yra,bet paneles tai kirto ir dabar kerta mazoji sia produkcija labai noriai 4u.gif .zodziu as patenkinta hippo maisteliu labai,pradedant misineliais baigiant jau paugejusio leliaus maistuku.va taip. drinks_cheers.gif
Atsakyti
As savo sunu nuo keturiu men uzauginau Hipp'o misiniais, tyrelemis. Jokios kitos produkcijos jis neprieme. Hipp pieno misinio skonis buvo panasiausias i mano pacios pienuka, gal todel mazylis tik si valge. Esu labai patenkinta Hipp gaminiais. Ir mazajai duosiu Hipp.
Atsakyti
As savo mazylei duodu HIPP vaisines tyreles ir jai laaabai patinka thumbup.gif kitko is HIPP nesu davusi, nes nebuvo poreikio ax.gif ai dar sausainiukus mielai valgo HIPP thumbup.gif JOKIU nusiskundimu schmoll.gif
Atsakyti
Mums praktiskai niekas netiko, berdavo. Tiesa sausainukai buvo gerai. ax.gif
Atsakyti