Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai, vasariniai batukai -basutės,

QUOTE(jurgitav @ 2008 04 17, 08:01)
Vakar stai tokius baciukus isigijom l. man fainuciai
user posted image

kokie faini kur isigijot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2008 04 17, 10:18)
kokie faini kur isigijot  mirksiukas.gif

aciukas..
Pirkau Rumso parduotuveje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 04 17, 08:01)
user posted image

labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2008 04 17, 07:01)
user posted image

thumbup.gif bačiukai thumbup.gif Labai gražučiai bigsmile.gif
Atsakyti
Oi gyvai ziurejom juos, labai patiko, gila sudydziais beda doh.gif eimiui 27 l dideli, padidinti jie biggrin.gif Tai vilimukas maivysis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 04 17, 14:24)
Oi gyvai ziurejom juos, labai patiko, gila sudydziais beda  doh.gif  eimiui 27 l dideli, padidinti jie  biggrin.gif  Tai vilimukas maivysis  wub.gif  thumbup.gif

Aciukas visoms 4u.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip manot, mamytes, ar butinai 2 metu vaikui reikia pirkt batukus su supinatorium (ar kaip ten vadinasi tas islinkimas paduke), ir su tvirtu uzkulniu? Girdejau, kad maziems vaikams batukai turi buti butent tokie. Randu Primigi, Geox firmu fainu basuciu su visiskai lygiu paduku ir su atviru kulniuku - tik dirziukas. Niekaip neapsisprendziu, ar tai gerai?
Atsakyti
QUOTE(pipiriukas @ 2008 04 27, 19:54)
Kaip manot, mamytes, ar butinai 2 metu vaikui reikia pirkt batukus su supinatorium (ar kaip ten vadinasi tas islinkimas paduke), ir su tvirtu uzkulniu? Girdejau, kad maziems vaikams batukai turi buti butent tokie. Randu Primigi, Geox firmu fainu basuciu su visiskai lygiu paduku ir su atviru kulniuku - tik dirziukas. Niekaip neapsisprendziu, ar tai gerai?

Su supinatoriumi yra gerai,bet nebūtina.Nebent liepia ortopedas.2 metukų bambliui basutės turėtų būti dar su pakietintu užkulniuku 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote kur galima butu Vilniuje isigyti Saluniska firmos basuciu? gal kas kur jomis prekiauja? 4u.gif
Atsakyti
naujos basutes user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 08 gegužės 2008 - 10:35
QUOTE(addicted @ 2008 05 08, 10:34)
naujos basutes user posted image
              user posted image

Gražios, man patinka. thumbup.gif Aš tokias geltonas vis pavartau saviškei, bet tokio stiliaus basutes mes jau turim, ieškau kitokių, bet LT gali nusišaut, kol surasi 37-38 dydį mergaitei. doh.gif Nors ne tik LT, internetinėse parduotuvėse irgi nieko nerandu. verysad.gif Kaži, kur mamos tokio dydžio basutes mergičkom perka? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gudri lape @ 2008 05 05, 10:44)
Gal zinote kur galima butu Vilniuje isigyti Saluniska firmos basuciu? gal kas kur jomis prekiauja? 4u.gif

Gal Gariūnuose... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 05 08, 19:55)
Nors ne tik LT, internetinėse parduotuvėse irgi nieko nerandu. verysad.gif  Kaži, kur mamos tokio dydžio basutes mergičkom perka? g.gif

as pirkau vaiku parduotuveje Vokietijoje
o dydis cia 37 ax.gif
Atsakyti