Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai, vasariniai batukai -basutės,

man labai patinka ecco avalyne, ties sau tiek savo vaikams ja perku
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 05 09, 08:26)
as pirkau vaiku parduotuveje Vokietijoje
o dydis cia 37  ax.gif

Tai jau supratau, kad ne LT pirkta. mirksiukas.gif
As ir toliau "dusinuosi", ieskau, bet nesekmingai. doh.gif
Atsakyti
Negalvok,kad Vokietijoje labai lengva rasti
kol kantriai 10 parduotuviu nepraeini,kazin ar ka randi

sito tipo basuciu buvo tik dvieju spalvu: juoda ir sidabrine,juoda jos dydzio ispirkta
Atsakyti
Negalvoju. biggrin.gif Bet, kai matau, kad jau nupirkta, tai ir atrodo, kad be dideliu pastangu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 05 08, 11:34)
naujos basutes user posted image
              user posted image

Labai ciotkai atrodo Ecciokai thumbup.gif man tai spalvyte labai grazi
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 05 08, 20:55)
Nors ne tik LT, internetinėse parduotuvėse irgi nieko nerandu. verysad.gif  Kaži, kur mamos tokio dydžio basutes mergičkom perka? g.gif

patikėk, visą žiemą buvo ebay.de pilna pasiūlymų pirkti visokių firmų basučių. Kai sugalvojau pirkti, gegužę, nebėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 05 13, 12:51)
patikėk, visą žiemą buvo ebay.de pilna pasiūlymų pirkti visokių firmų basučių. Kai sugalvojau pirkti, gegužę, nebėra doh.gif

Stebėjau ir ebay.co.uk. ir ebay.com, bet mūsų dydžio nieko gero nematėm. ax.gif Yra dabar keletas, tai galvoju ar pirkti iš ten, ar geriau eiti į ecco ir pirkt čia, vietoj. g.gif
Atsakyti
Mamytes gal zinot kur galima isgyt batuku patiems maziausiems blink.gif , nelabai brangiu bet aisku norisi kokybisku ax.gif , visai pasimeciau kai poreikis atsirado net neisivaizduoju kur ieskot ir kokie yra geri - padekit - patarkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinasio @ 2008 05 13, 23:28)
Mamytes gal zinot kur galima isgyt batuku patiems maziausiems blink.gif , nelabai brangiu bet aisku norisi kokybisku ax.gif , visai pasimeciau kai poreikis atsirado net neisivaizduoju kur ieskot ir kokie yra geri - padekit - patarkit  g.gif

man visai patiko mariqita firmos basutes,bei batukai.didziajam pirkau kai mazas buvo,ir dabar perku.kaina kazkur nuo 65 iki 100 jei neklystu.ju yra ''mada vaikams'' parduotuvejje.mazajai nupirkau vasarai basutes bartek.bet pasirinkimas visai menkas ju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 14 gegužės 2008 - 08:32
Paskaičiusi tokias ir panašias temas, apsidžiaugiau, kad dar kokį mėnesiuką, kitą mano mažučiui batų nereikės... doh.gif Kainos super...O pasiūla...Net akys raibsta... doh.gif
Atsakyti
Kai pirkau saviskei basutes, neziurejau kokios ten firmos ar bartek ar ecco... svarbu man kokybe ax.gif kad butu oda, kietas uzkulnis pgl visus ortopedinius reikalavimus smile.gif
Atsakyti
Mes vasarai isigijom ANTYLOPES basutes smile.gif
basutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivonadaniel: 19 gegužės 2008 - 13:03