QUOTE(gotika27 @ 2008 03 26, 15:01)
Mereveja,dziaugiuosi,kad esi siame forumiuke Tikrai labai dideli palaikyma jauciu is tave,tu tikrai saunuole

atrodo,kad tryksti energija visoms padeti....pasirode saulute eisiu iki turgelio pasivaikscioti,cia salia manes jis netoli,tai nugalesiu baime ir eisiu,susiradau savo sena ausinuka,bandysiu pasileisti muzika ir tik jos kausytis Parasysiu po to jums ar jis man padejo,jei pades tai reskias atradau dar viena vaistuka
Aciu uz grazius zodzius
As dabar jau kokie du menesiai kaip stengiuosi galvoti pozityviai ir tiketi

Is tiesu padeda man. Nerimo priepolis nebuvo uzejas (tfu, tfu, tfu...belst, belst, belst

) jau keli menesiai. Aisku buna kad pasidaro kazkaip lyg ir negera, bet pavyksta susiimti - del to dziagiuosi

Stengiuosi kovoti su tuo nerimu ir noriu, kad mes visos pasveiktumeme

Bet tam reikia pastangu, valios ir nebijoti zengti pirma zingsni
Dziaugiuoi gotika, kad pasiryzai neiti iki turgelio , kad ir netoli jis - bet tai jau didelis zingsnis

Butinai parasyk kaip sekesi

Laikau kumstelius ir tikiu kad viskas bus gerai ir sveika sugrisi
QUOTE(anomiSS @ 2008 03 26, 15:30)
Mereveja, kaip graziai pradejai nauja tema
Man tai egzaminu sesija ir sitos visos blogos savijautos, tai geras derinukas

siandien laikiau pirma egzamina...ties antru is keturiu klausimu galvoju viskas, nesu atiduot lapa, uzteks, taip silpna, galvoj uzia, bet susiemiau ir viska atsakiau, teko keleta kartu save nugalet. mazdaug ka rasau nesvarbu, svarbu, kad rasau.
pas mus tai saulute sviecia, nepavydziu jums Lietuvoj to sniegelio

bet jei istisai sviestu saulute, irgi atsibostu.
Aciu
Zinok ir man sesija ne uz kalnu, bet as stengiuosi sia sesija ramiai nugyventi

jei pavyks

Pazistamas jausmas, man irgi lygiai tai pat budavo per egzaminus

Bet kazkaip susimdavau kaip ir tu. Tai tik irodo, kad kai reikia susiemam...bet kai nelabai reikia, tai jau beda
Na pas mus (Vilniuje) uz lango zeme su dangumi maisosi - puga

As sedziu darbe siltai ir net sypsena kyla nuo tokio oro pavasarisko

O tu is kur?