Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(tetarima @ 2008 03 27, 14:56)
mergaites siulau pagerti MagneB6, ir butent tuos nors 2 kartus per diena po tablecike, kazkiek padeda zinokit mirksiukas.gif o dar patarciau pas mociutes turguose prekiaujama Glicino rugsties tabletikem, tai vadinasi Glicin, kazkiek nuo ju nusvinta akyse, vadinasi Glicin, jas veza is rusijos ir pas mus turguose parduoda, tai drasiai paimi po liezuviu kokias 3-4 tablecikes po liezuviu, pabandykit, gal jums kazkiek pades smile.gif ka galiu patarti is savo ilgos paniku patirties, jei kas domina klauskit, esu daug ka isbandziusi doh.gif

As nusipirkau StesVit vitaminus,kolkas geriu ti savaite,poveikio dar nejauciu,o del magnio tai tikrai sutinku,po situ nusipirksiu ir MagneB6,turbut dvieju rusiu gerti negalima?Jei dar prie StresVit gerciau ir MagneB6.O Glicin ar nuima nerima?
Atsakyti
mergaites siulau pagerti MagneB6, ir butent tuos nors 2 kartus per diena po tablecike, kazkiek padeda zinokit mirksiukas.gif o dar patarciau pas mociutes turguose prekiaujama Glicino rugsties tabletikem, tai vadinasi Glicin, kazkiek nuo ju nusvinta akyse, vadinasi Glicin, jas veza is rusijos ir pas mus turguose parduoda, tai drasiai paimi po liezuviu kokias 3-4 tablecikes po liezuviu, pabandykit, gal jums kazkiek pades smile.gif ka galiu patarti is savo ilgos paniku patirties, jei kas domina klauskit, esu daug ka isbandziusi doh.gif

Labas teterima.Labai sudominai vaistais Glicin g.gif o ką apie jos rašo anatacijoje?Nuo ko jie skirti?O pavadinimas tikrai Glicin,ne Glicerinas?Jie nuo nerimo?Labai idomu sužinoti. mirksiukas.gif
Papildyta:
Labas mergaitės biggrin.gif Noriu pasakyti,kad apsilankimus Akropolyje aš vengiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Ne už ką neeičiau tenai,tos žmonės,muziką,tvankumas ir dar dar .....geriau nueisiu į mažą parduotuve nupirksiu ko man reikia ,išvengsiu galvos svaigimo ir PA.Jau ne vieną karta alpdavau tenai schmoll.gif
Atsakyti

Taip vitaminu organizmui "pakelti" reikia 4u.gif As tai MagneB6 negaliu gerti, nes beria nuo B grupes biggrin.gif Bet valgau daug vaisiu, darzoviu. Ir kadangi nevalgau mesos kazkoki gelezies tirpaliuka geriu biggrin.gif O siaip tai as uz naturalesni gydyma, be vaistu...nors kartais tas neimanoma biggrin.gif
Atsakyti
As irgi geriu vitaminus smile.gif b grupes ir atminciai gerinti smile.gif thumbup.gif
Zinot, reikia dekoti, kad tokiais laikais, kai ir vaistu ir vitaminu yra. O ka senovej zmones darydavo? verysad.gif
Papildyta:
praleidau zodeli *gyvenam smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Siandien buvo visai puiki diena...sviete saule ir beveik visa diena praleidom mieste su draugu nardydami po parduotuves, kuriose jau atrode simta metu nebuvau doh.gif nu man simtas metu net jei ir kelias dienas niekur neiseinam, jei reikia mokytis ar siaip tinginiauju namie lotuliukas.gif na ir pajauciau, kad stengiaus negalvot svaigsta man ta galva ar ne, nereaguot i jokius pojucius ir buvo visai gera savijauta. thumbup.gif

beje, tik dabar pagalvojus atsekiau, kad visi tie svaigimai galvos budavo po kazkokios nervines-emocines itampos...atrodo jokiu daugiau nusiskundimu, tik susinervinus svaigsta galva..kas cia per organizmo reakcija? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 03 27, 16:33)
Labas teterima.Labai sudominai vaistais Glicin g.gif o ką apie jos rašo anatacijoje?Nuo ko jie skirti?O pavadinimas tikrai Glicin,ne Glicerinas?Jie nuo nerimo?Labai idomu sužinoti. mirksiukas.gif
Papildyta:
Labas mergaitės biggrin.gif Noriu pasakyti,kad apsilankimus Akropolyje aš vengiu schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Ne už ką neeičiau tenai,tos žmonės,muziką,tvankumas ir dar dar .....geriau nueisiu į mažą parduotuve nupirksiu ko man reikia ,išvengsiu galvos svaigimo ir PA.Jau ne vieną karta alpdavau tenai schmoll.gif

Labas mergaites 4u.gif tai va apie Glicin kazkiek, doh.gif anotacija rusu kalba, bet bandau isversti biggrin.gif 1 tablecikej 0,1 gr glicino, vartojamos po liezuviu pakol istirps,Medziagu apykaitos reguliatorius.
1.Normalizuoja ir aktyvuoja centrines nervu sistemos procesus.
2.Mazina psichoemocine itampa
3.Didina protini darbinguma.
Skiriamas vaikams ir suaugusiems protiniui aktyvumui gerinti.taip pat psichoemocinei itampai salinti.esant stresui ir miego sutrikimams

4. GERINA NUOTAIKA
5.MAZINA VEGETODISTONIJOS SUTRIKIMUS
6.MAZINA ALKOGOLIO IR KITU VAISTU TOKSINIUS APSINUODIJIMUS, TAIP PAT VARTOJAMAS PO INSULTU, IR SMEGENU VEIKLAI GERINTI biggrin.gif
TAIP PAT NUO NEUROZIU IVAIRIU doh.gif
TAI VA, CIA TRUMPAI smile.gif TAIP KAD SIULAU ISBANDYTI, PAKELYJE 50 TABLECIKIU, KAINA TURGUJE 5LT,
Tai va tiek, as karts nuo karto kai prisimenu tai pasiimu po liezuviu 3-4tablecikes, tai kazkaip nusvinta galvoj, o kaip kad sake pacios prekiaujancios tai pvz kai zmogus po insulto ar pries tai ir po visas 8-10 galima paimt, su jokiais kitais vaistukais poveikio salutinio nera, nes tai yra aminorugstis, ti va 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 28 kovo 2008 - 08:06
QUOTE(anomiSS @ 2008 03 28, 00:06)
Sveikos  4u.gif Siandien buvo visai puiki diena...sviete saule ir beveik visa diena praleidom mieste su draugu nardydami po parduotuves, kuriose jau atrode simta metu nebuvau  doh.gif nu man simtas metu net jei ir kelias dienas niekur neiseinam, jei reikia mokytis ar siaip tinginiauju namie  lotuliukas.gif na ir pajauciau, kad stengiaus negalvot svaigsta man ta galva ar ne, nereaguot i jokius pojucius ir buvo visai gera savijauta.  thumbup.gif

beje, tik dabar pagalvojus atsekiau, kad visi tie svaigimai galvos budavo po kazkokios nervines-emocines itampos...atrodo jokiu daugiau nusiskundimu, tik susinervinus svaigsta galva..kas cia per organizmo reakcija?  g.gif  g.gif

Dziaugiusi kad gerai panardei po parduotuves 4u.gif As irgi pastebejau, kad daznai nerimas kyla nuo blogu emociju, minciu...Todel kaip tam interneto psl.rase, kad pavarges protas neklauso biggrin.gif Todel ir stengiuosi, kad jis nepavargtu, butu ramus ir nebutu uzkrautas kuom nereikia biggrin.gif

Kai bunu su MB, einame kur - man apskirtai nebuna nerimo, kai jis salia as 100 % tiniai rami ax.gif Nors aspkritai jauciuosi gerai, nuotaika puiki, sypsena yra, PA nepuola yahoo.gif Aisku nerimas kartais uzeina, bet dazniausiai del to kad bijau paciu PA doh.gif Bet siaip stengsiuosi neapleisti sio reikalo ir manau isbrisiu biggrin.gif Tik kad va sesija prasides...nznia...reikes nepersitempti biggrin.gif

Mes kartu,tikrai iveiksim si nesusipratima friends.gif

Grazios ir ramios dieneles mergaites 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites.Kaip jums si sauleta dienele bigsmile.gif ?Man diena tikrai buvo puiki,su drauge ejau i miesta vaiksciojau po parduotuves....nuotaika tiesiog liux ir savijauta gera buvo thumbup.gif Tik va dabar vel uzejo toks didelis nerimas,atrodo is proto iseisiu verysad.gif Gal del to,kad labai persivalgiau smarkiai,as pastebejau jau ne karta jei labai persivalgau,pasidaro vel negerai,tada ir sirdele dazniau pasidauzo. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(gotika27 @ 2008 03 28, 20:22)
Labas vakaras mergaites.Kaip jums si sauleta dienele  bigsmile.gif ?Man diena tikrai buvo puiki,su drauge ejau i miesta vaiksciojau po parduotuves....nuotaika tiesiog liux ir savijauta gera buvo  thumbup.gif Tik va dabar vel uzejo toks didelis nerimas,atrodo is proto iseisiu verysad.gif Gal del to,kad labai persivalgiau smarkiai,as pastebejau jau ne karta jei labai persivalgau,pasidaro vel negerai,tada ir sirdele dazniau pasidauzo. blink.gif

Tetarima aciu uz informacija,del glicin,rytoj leksim su mama i turgu ieskoti.O jus gal esate is Kauno,tai isvis lengviau butu,pasakytumet kur butent jus pirkote?
Papildyta:
Sorry nu ir parasiau cia as,netycia taip gavosi,as vis dar neismokstu kaip papildyti teksta,ar atsakyti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif uzejau paklausti o gal zinote kas padetu nuo to erzinancio galvos svaigimo jei tai yra nervinis dalykas? gal kokiu zinot homeopatiniu vaistuku? nes mane tas svaigimas labai erzina doh.gif siandien vel...visa diena buvo thumbup.gif o vakare atrodo, kad supynese sedziu ir akyse migla.. verysad.gif nieko daryt nesinori..
Atsakyti
Mano mama nuo galvos svaigimo cinarizina geria. Jai vegetodistonija, galvos svaigimas pasireiskia. Va db del manes pasinervino, tai jau sako uznesa i sonus. Bet cinarizinas lb migdo, jei jis tave veiks, tai gerk lb mazyte dalelyte jo. Maziau nei puse. Gal pades g.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas mergytes 4u.gif

Siandien toks grazus pavasarinis rytas, negaliu atsidziaugti thumbup.gif

Gotika, dziaugiuosi del tavo geros ir smagios dieneles 4u.gif Zinok del persivalgymo laisvai gali kilti nerimas, tame puslapyje interneto kur Mirabelle dave yra parasyta kaip maistas itakoja panikas/nerimus smile.gif Man apskritai jei suvalgau ka netinkamo, nesveiko negera neramu pasidaro, todel geriau nepersivalgyk 4u.gif Uztad man ir padeda mesos atsisakymas ir visokiu cocacolu, nes nera progos persivalgyti ir organizmas labai lengvas smile.gif

Anomiss, nezinau vaistuku kokiu patarti g.gif Su gydytoja gal pasnekek, man kai galva sukdavosi - validoli kaldavau biggrin.gif

Gotika, Mirabelle, Tetarima, Animiss, Ksena - visoms geros, ramios ir siltos dieneles!!!!
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif Aciu uz patarimus, reikes pasitarti su gydytoja.

Geros dienos! 4u.gif
Atsakyti