QUOTE(Ksėna @ 2008 03 26, 23:22)
Labas vakaras mergaitės .Labai gerai,kad jūs šiandien puikiai laikotes

Aš irgi neblogai tik labai jau pavasario norisi :mirksiukas:Norejau paklausti kas šio metų vartuoja antidepresantus? Kiek laiko?Kaip savijauta?
Labas rytas mergaites
As vaistuku jokiu nebegeriu jau senokai, nenoriu, nesijauciau erai su jais
QUOTE(Mirabelle @ 2008 03 26, 23:51)
Ojej, kiek jau daug cia spejote prisneketi Mereveja, gotika, as NEBIJAU kazkur eiti. Tikriausiai mano PA pakankamai silpnos. Tiesa, pries pora dienu buvo labai stipriai pasireiske, kad as bijojau net piesti, kas man LABAI patinka ir galbut ateity taps pragyvenimo saltiniu, taip pat neturejau jegu atsakyti draugams i sms ir atsisakiau kvietimu i miesta, nes kazko bijojau, bet tai ir tebuvo ta karta. O siandien TIEK visko prisipirkau, pasivaiksciojau viena, uzsimirsau apie daug ka ir net derealizacija isnyko Nors, aisku, nezinau, ar ji nepasikartos, nes as jos LABAI bijau Tiesa, senia megau

su draugais ir daznai ta darydavau, rukymas irgi nebuvo tabu, bet dabar man to tiesiog nereikia. As uzsinorejau sportuoti(ka jau darau), valgyti darzoves(tiesa, su apetitu dar prastai), buti grazi ir sveika. Pagaliau as kazko noriu. Siandien dar neisgeriau savo stebuklinguju vaistuku, o jau geriau. Kaip jus jauciates? I miesta eiti nebijokit, jus juk nenualpsit, nenumirsit, neuzdusit, VISKAS bus gerai It's all in your mind
Papildyta:
http://www.anxietyno...ealisation.html
cia jei kas kartais kencia nuo derealizacijos po PA. Sitas straipsnis, kuri siandien radau man labai padejo
Dziugu, kad tau PA retai pasireiskia

Ir kad gali drasiai po miesta duotis

Man dar liko nugaleti kruvas baimiu, kad galeciau eiti kur panorejus ir kada panorejus, bet po keleta vis nugaliu ir lengviau darosi
Paskaitysi straipsniuka, dekui kad idejai
Gotika, yra toks psl:
http://vertimas.vdu.lt Vercia is angu i lietuviu, pazodziui bet supasti galima
QUOTE(anomiSS @ 2008 03 27, 02:20)
Mereveja, tikrai kad stengiuosi izvelgt grozi kalnuose kazkaip nuo nuotaikos priklauso ar jie man patinka. siaip cia gamta labai grazi, ir oras grynas.

zinau, kad tikrai dar nenoriu i Lietuva...o gryzt reikes liepos gale(baigsis studiju sutartis). vienisa tai nesijauciu, turiu rupestinga drauga, labai labai man padeda, viska supranta. o priezastis tai gal siaip per jautrus zmogus esu, zinai i viska visa gyvenima reaguoju, i kiekviena smulkmena, o atrodo taip sunku kazka praleist pro ausis ar akis praleidus butu lengviau gyvent bet neiseina
M...kalnu grozis...as vis dar uzsisvajojusi

As manau, kad jautrumas cia labai itkos turi, nes ir as labai jautrus zmoelis nuo vaikystes esu...

irgi reguoju i viska kai tu

Reikia kazkaip ismokti atsirioti nuo kitu bedu ir panasiai

tik kaip...