Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

Mereveja, tikrai kad stengiuosi izvelgt grozi kalnuose biggrin.gif kazkaip nuo nuotaikos priklauso ar jie man patinka. siaip cia gamta labai grazi, ir oras grynas. rolleyes.gif zinau, kad tikrai dar nenoriu i Lietuva...o gryzt reikes liepos gale(baigsis studiju sutartis). vienisa tai nesijauciu, turiu rupestinga drauga, labai labai man padeda, viska supranta. wub.gif o priezastis tai gal siaip per jautrus zmogus esu, zinai i viska visa gyvenima reaguoju, i kiekviena smulkmena, o atrodo taip sunku kazka praleist pro ausis ar akis blush2.gif praleidus butu lengviau gyvent bet neiseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 03 26, 23:22)
Labas vakaras mergaitės  .Labai gerai,kad jūs šiandien puikiai laikotes biggrin.gif Aš irgi neblogai tik labai jau pavasario norisi :mirksiukas:Norejau paklausti kas šio metų vartuoja antidepresantus? Kiek laiko?Kaip savijauta?

Labas rytas mergaites 4u.gif

As vaistuku jokiu nebegeriu jau senokai, nenoriu, nesijauciau erai su jais doh.gif

QUOTE(Mirabelle @ 2008 03 26, 23:51)
Ojej, kiek jau daug cia spejote prisneketi Mereveja, gotika, as NEBIJAU kazkur eiti. Tikriausiai mano PA pakankamai silpnos. Tiesa, pries pora dienu buvo labai stipriai pasireiske, kad as bijojau net piesti, kas man LABAI patinka ir galbut ateity taps pragyvenimo saltiniu, taip pat neturejau jegu atsakyti draugams i sms ir atsisakiau kvietimu i miesta, nes kazko bijojau, bet tai ir tebuvo ta karta. O siandien TIEK visko prisipirkau, pasivaiksciojau viena, uzsimirsau apie daug ka ir net derealizacija isnyko  Nors, aisku, nezinau, ar ji nepasikartos, nes as jos LABAI bijau Tiesa, senia megau  drinks_cheers.gif  su draugais ir daznai ta darydavau, rukymas irgi nebuvo tabu, bet dabar man to tiesiog nereikia. As uzsinorejau sportuoti(ka jau darau), valgyti darzoves(tiesa, su apetitu dar prastai), buti grazi ir sveika. Pagaliau as kazko noriu. Siandien dar neisgeriau savo stebuklinguju vaistuku, o jau geriau. Kaip jus jauciates? I miesta eiti nebijokit, jus juk nenualpsit, nenumirsit, neuzdusit, VISKAS bus gerai  It's all in your mind  smile.gif
Papildyta:
http://www.anxietyno...ealisation.html
cia jei kas kartais kencia nuo derealizacijos po PA. Sitas straipsnis, kuri siandien radau man labai padejo

Dziugu, kad tau PA retai pasireiskia 4u.gif Ir kad gali drasiai po miesta duotis biggrin.gif Man dar liko nugaleti kruvas baimiu, kad galeciau eiti kur panorejus ir kada panorejus, bet po keleta vis nugaliu ir lengviau darosi smile.gif

Paskaitysi straipsniuka, dekui kad idejai 4u.gif

Gotika, yra toks psl: http://vertimas.vdu.lt Vercia is angu i lietuviu, pazodziui bet supasti galima 4u.gif

QUOTE(anomiSS @ 2008 03 27, 02:20)
Mereveja, tikrai kad stengiuosi izvelgt grozi  kalnuose  kazkaip nuo nuotaikos priklauso ar jie man patinka. siaip cia gamta labai grazi, ir oras grynas.  rolleyes.gif zinau, kad tikrai dar nenoriu i Lietuva...o gryzt reikes liepos gale(baigsis studiju sutartis). vienisa tai nesijauciu, turiu rupestinga drauga, labai labai man padeda, viska supranta.  o priezastis tai gal siaip per jautrus zmogus esu, zinai i viska visa gyvenima reaguoju, i kiekviena smulkmena, o atrodo taip sunku kazka praleist pro ausis ar akis  praleidus butu lengviau gyvent bet neiseina 

M...kalnu grozis...as vis dar uzsisvajojusi rolleyes.gif As manau, kad jautrumas cia labai itkos turi, nes ir as labai jautrus zmoelis nuo vaikystes esu... blink.gif irgi reguoju i viska kai tu drinks_cheers.gif Reikia kazkaip ismokti atsirioti nuo kitu bedu ir panasiai doh.gif tik kaip... g.gif
Atsakyti
Tas puslapiukas http://www.anxietyno....ealisation.htm
tikrai geras thumbup.gif Aciu Mirabelle 4u.gif Jame ne tik apie depersonalizacija,bet yra apie panikos atakas, maista ir panasiai thumbup.gif Reikies isigilinti, man jo rasymo stilius patinka - lengvas ir suprantamas thumbup.gif Gal sakau ta knyga reiketu nusipirkti... g.gif

Skaitant apie depersonalizacija man patiko "dreamlike state" biggrin.gif Nes as vaikysteje, paauglysteje pastoviai isivaizduodavau kad ka nors, sakau gal nuo to cia isivyste toks tikroves sutrikimas g.gif

Vienaip ar kitaip - kaip ir ten raso, reikia iseiti is saugiu vietu, kitaip panikos neiveiksi smile.gif Visiskai sutinku smile.gif

Kur jus labiausiai bijote eiti? g.gif Tau tik turbut Mirabelle tas negalioje g.gif Mano baisiausios zonos i kurias bijau eiti / buti:
- akropolis biggrin.gif
- soliariumai (vakar iveikiau jau ir nuskrudau, nes lempos naujos buvo biggrin.gif )
- kamsciai doh.gif
- toliau nei 500 m nuo namu/darbo be masinos blush2.gif
- aspkritai bet kur viena ir toliau blush2.gif

REIKIA IMTIS PRIEMONIU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabelle @ 2008 03 26, 23:51)
Ojej, kiek jau daug cia spejote prisneketi  lotuliukas.gif Mereveja, gotika, as NEBIJAU kazkur eiti. Tikriausiai mano PA pakankamai silpnos. Tiesa, pries pora dienu buvo labai stipriai pasireiske, kad as bijojau net piesti, kas man LABAI patinka ir galbut ateity taps pragyvenimo saltiniu, taip pat neturejau jegu atsakyti draugams i sms ir atsisakiau kvietimu i miesta, nes kazko bijojau, bet tai ir tebuvo ta karta. O siandien TIEK visko prisipirkau, pasivaiksciojau viena, uzsimirsau apie daug ka ir net derealizacija isnyko  lotuliukas.gif  Nors, aisku, nezinau, ar ji nepasikartos, nes as jos LABAI bijau  blush2.gif Tiesa, senia megau  drinks_cheers.gif  su draugais ir daznai ta darydavau, rukymas irgi nebuvo tabu, bet dabar man to tiesiog nereikia. As uzsinorejau sportuoti(ka jau darau), valgyti darzoves(tiesa, su apetitu dar prastai), buti grazi ir sveika. Pagaliau as kazko noriu. Siandien dar neisgeriau savo stebuklinguju vaistuku, o jau geriau. Kaip jus jauciates? I miesta eiti nebijokit, jus juk nenualpsit, nenumirsit, neuzdusit, VISKAS bus gerai  4u.gif  It's all in your mind  smile.gif
Papildyta:
http://www.anxietyno...ealisation.html
cia jei kas kartais kencia nuo derealizacijos po PA. Sitas straipsnis, kuri siandien radau man labai padejo  smile.gif

Labas Mirabelle biggrin.gif Gal galetum parašyti kokius stebuklingus vaistukus nauduoji?Šaunuole,kad tavije asirado tiek daug gerų emociju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tiai va, labas rytas visoms(o rytas is ties labas ir labai grazus smile.gif ) 4u.gif
Shaunu, kad jums patiko tas puslapiukas. Man irgi jis patinka, pasiskaitineju karts nuo karto. Mereveja, as tam akropoly, kur tu bijai lankytis, pradirbau puse metu. Taigi, spek, nuo ko susirgau lotuliukas.gif ? Dar dabar ten uzejus, man iskyla blogi prisiminimai. Paskutiniais menesiais budavo taip: smegenys konstatuoja fakta, kad man TUOJ i darba(dazniausiai nuo ketvirtos dienos iki desimt vakaro dirbau), tada jos ima ir nustato rezima "miegas". Nors as to miego visai nenorejau. Va taip ir isijauciau i slogia busena, kai atrode viskas kaip pro ruka. Darbe budavo daug zmoniu, as stovedavau vidury sales ir jausdavausi taip, lyg lekciau dideliu greiciu kazkokiu tuneliu, nes aplinkui budavo begales zmoniu, kurie surmuliuodavo, vaikai spiegdavo, o man galva plysdavo, pasireiksdavo PA simptomai. Kartais taip ir 12 val. tekdavo dirbti. Ta aplinka i mane isismelke ant tiek, kad veliau sitaip jauciausi jau ir namie ir mieste. Va todel man ir blogai pasidare. As dar nesu atsigavus, nors jau palyginus geriau. Vaistai paprasti, "Grandaxin". Tikriausiai ir jus ne viena juos vartojot. Siandien pirmaja tablete isgeriau. Nezinau, gal jie pades jaustis ramiau. Nes dabar mano kunas viduj dar ant tiek emociskai pavarges, kad as tapau visiskai apatiska ir salta. Noriu savo jausmu atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabelle @ 2008 03 27, 11:59)
Tiai va, labas rytas visoms(o rytas is ties labas ir labai grazus  smile.gif  )  4u.gif
Shaunu, kad jums patiko tas puslapiukas. Man irgi jis patinka, pasiskaitineju karts nuo karto. Mereveja, as tam akropoly, kur tu bijai lankytis, pradirbau puse metu. Taigi, spek, nuo ko susirgau  lotuliukas.gif ? Dar dabar ten uzejus, man iskyla blogi prisiminimai. Paskutiniais menesiais budavo taip: smegenys konstatuoja fakta, kad man TUOJ i darba(dazniausiai nuo ketvirtos dienos iki desimt vakaro dirbau), tada jos ima ir nustato rezima "miegas". Nors as to miego visai nenorejau. Va taip ir isijauciau i slogia busena, kai atrode viskas kaip pro ruka. Darbe budavo daug zmoniu, as stovedavau vidury sales ir jausdavausi taip, lyg lekciau dideliu greiciu kazkokiu tuneliu, nes aplinkui budavo begales zmoniu, kurie surmuliuodavo, vaikai spiegdavo, o man galva plysdavo, pasireiksdavo PA simptomai. Kartais taip ir 12 val. tekdavo dirbti. Ta aplinka i mane isismelke ant tiek, kad veliau sitaip jauciausi jau ir namie ir mieste. Va todel man ir blogai pasidare. As dar nesu atsigavus, nors jau palyginus geriau. Vaistai paprasti, "Grandaxin". Tikriausiai ir jus ne viena juos vartojot. Siandien pirmaja tablete isgeriau. Nezinau, gal jie pades jaustis ramiau. Nes dabar mano kunas viduj dar ant tiek emociskai pavarges, kad as tapau visiskai apatiska ir salta. Noriu savo jausmu atgal  doh.gif

Ištiesu man viena psichoterapijos mokslų daktare pasakojo apie prekyos centrus tokius kaip akropolis. MOkslininkai yra ištyrę kad jų struktūra (pažiūrėjus iš viršaus daug panašaus dydžio dežčių, skyrelių) neigiamai veikia žmogų.Plius visos kondicianavimo sistemos ir pati minia doh.gif Dėl to neliūdziu ir ne per gyvenu kad negaliu ten buti doh.gif

Vargsele, kaip tave isvargino ir nukankino darbas tenai 4u.gif As tikrai negaleciau ten dirbti... schmoll.gif O tu sanuole, kad istveriai ir saunesne, kad pabegai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Mirabelle,o tuos vaistukus tau paskyre daktaras?Tik juos vienus ir geri?Ar tau jie nesukelia jokio poveikio blogo,tarkim as negaliu gerti antidepresantu rytais,nes man jie isaukia nerima,itampa ir PA.Tai as naktini AD geriu,bet nesijauciu nuo jo gerai.O dienomis bromezopama po puse tabletytes,kad nuimtu man ta nerima... schmoll.gif
Atsakyti
Mereveja ----> teisingai pasakei, apie PC. Tikrai ju struktura zmogui gali klaustrofobija ar dar kazka ivaryti blink.gif Negaliu patiket, kad susirgau nuo kazkokio shudino "Akropolio" doh.gif Ten nei langu, nei sviesos, o oro mes isvis neturejom, nes ventiliai buvo isdraskyti ar koks ten velnias, tai nesistebiu, jei ir deguonies trukuma turejom.
Gotika, as nezinau, ar "grandaxin" antidepresantas. Tai vaistas nedideliems psichikos sutrikimams mazinti ir nerimui nuimti. Juos skiria tik gydytojas, o man mama israse, nes kol pas ta gydytoja nueisiu, tai...O ir siaip nelabai jiems idomu, kaip tu jautiesi smile.gif Bent jau maniskei. Vis tiek eisiu pas psichoterapeuta, isprasysiu siuntimo. Salutinio poveikio kolkas nuo tu vaistu nepastebejau, tfu tfu tfu, nors jo beveik ner ir net neparasyta, kad su alkoholiu nebutu galima vartot, man kaip tik gimtadieniai draugu arteja, tai bent sidro isgersiu thumbup.gif
O tau taip niekas niekas nepadeda blink.gif verysad.gif ?
Atsakyti
Labas mergaites, saunuoles kad kazkokiais budais kapstotes is tos bjaurasties 4u.gif mane taip pat neigiamai visa gyvenima veikia visokios nelaimes, stresai ir pan... na jau tokia esu ir nieko negaliu su savim padaryti blink.gif vakar ejau pro prekybos centra, tai maciau kaip jauna jaunuoli istiko epilepsijos priepuolis, baijsu blink.gif o buvau susiruosusi eiti i sporto sale o dar viena, be drauges, nes ji diena dirba doh.gif tai vien tas pamatymas mane taip nuteike, kad silpna net pasidare blink.gif pagalvojus jatus juk kiek yra jaunu ir ne zmoniu daug nelaimingesniu uz mus blink.gif ja pamaniau nebeisiu as i ta sporto sale, bet susiemiau ir visdelto nuejau unsure.gif pasportavau o akyse vis tas jaunuolis ir taip negera del kitu nelaimiu blink.gif siandien jau jauciuosi geriau, tik va noriu labai sustipreti, na i sporta ejau dar tik 3 karta, tai nereikia noreti taip greit tu rezultatu ax.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 27 kovo 2008 - 11:50
Gotika, ne visu organizmas antidepresantai tinka 4u.gif Taciau, kad isgerus kyla PA - pradejus gerti naturalu. Man dvi savaites taip buvo ax.gif O vakre kai isgeri nieko gero, nes jie veikia tada nakti ir nejauti jokio poveikio, prisiversk gert rytais ir gerk mazesnem dozem 4u.gif As gerdavau pirma trupinely kone ir vis didindavau biggrin.gif

Mirabelle, man irgi mama vaistu israso biggrin.gif Bet dabar kai negeriu tai nebeda, turiu tasikeje visada clonezepano - jei jau kas biggrin.gif Bet neprireike jau seniai... thumbup.gif

Tetarima, matyt tas ivykis tave ismuse is veziu, man irgi taip yra buve g.gif Na gali tik stengtis negalvoti, nes vistiek nepadesi... 4u.gif

Mes turime rupintis savo kunu irgi (sveikai maitintis, portuoti, buti grynam ore), nes ne veltui sako : sveikam kune - sveika siela 4u.gif

Man dar padeda, kad nebekisu i galva visokio s... biggrin.gif T.y. nebeziuriu TV (vistiek rodo tik kas blogo yra), neskaitau jokiu zurnalui, apskritai pradejau ziureti ka dedu i galva... biggrin.gif Padeda 4u.gif
Atsakyti
Mereveja,as kaip pasakiau savo daktarui,kad man taip blogai nuo ju,jisai iskarto liepe nutraukti,sake netinka,tai dabar balandzio 3 pas ji eisiu pakalbesim apie tai daugiau,nes telefonu nelabai ka isiaiskinsiu...nors geriau as tik ketvertuka,vistiek taip blogai,kad baisu....stengiuosi pati su savim kovoti 4u.gif

TetaRima....man taippat negera pasidaro,kaip pamatau koki kraupu ivyki unsure.gif ir Tv nebeziuriu taippat,o seniau kaip buvau sveika,galejau bet ka ziureti,ir megdavau ziureti visokius kriminalus,o dabar tai net neidomu ir pyktis ima,kaip gali televizija tokias zmoniu nelaimes rodyti....kazkoks apsurdas schmoll.gif
Atsakyti
mergaites siulau pagerti MagneB6, ir butent tuos nors 2 kartus per diena po tablecike, kazkiek padeda zinokit mirksiukas.gif o dar patarciau pas mociutes turguose prekiaujama Glicino rugsties tabletikem, tai vadinasi Glicin, kazkiek nuo ju nusvinta akyse, vadinasi Glicin, jas veza is rusijos ir pas mus turguose parduoda, tai drasiai paimi po liezuviu kokias 3-4 tablecikes po liezuviu, pabandykit, gal jums kazkiek pades smile.gif ka galiu patarti is savo ilgos paniku patirties, jei kas domina klauskit, esu daug ka isbandziusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 27 kovo 2008 - 13:59