QUOTE(tetarima @ 2008 04 30, 19:06)
labutes

Esu buvusi pasirasiusi kontrakta su Vision kompanija, tai as to Paxo ir ne tik jo vartojau metus ir 3 menesius, papildomai dar vartojau Antioxa, Nutrimaxa, Detox ir visus kokius tik platina

Tokiu budu staciau save ant koju, o svarbiausia buvo rasti priezasti ligos tai vadinamos PA...

iR KA JUS MANOT? As virs metu negalejau nieko dirbti, su manim daresi tokie dalykai, kad ojojoi, panika sustiprejo dar smarkiau, nes tie papildai pagaminti taip, kad veikia lasteles lygyje, ir prasideda visokie ligu paastrejimai

Is namu praktiskai neiseidavau... namiskiai i mane ziurejo kreivai, o as vis kartojau taip turi buti, taip turi buti.. ir taip daugiau metu

Neisivaizduojat per ka as praejau, ogi per naktinius ir dieninius priepolius ir visokias kitas nesamones... Zodziu man nepadejo, o gal kitam ir padeda, jei liga nera pazengusi,

Po to dar esu buvusi pasirasiusi iv kontraktus su kitom kompanijom platinanciom iv papildus, bet ne del to kad uzsidirbti o del to, kad pastatyti save ant koju.Zinoma, nezinai kaip butu buve jei nebuciau isvis nieko nevartojusi, bet manau kad kiekvienam cia jau individualiai

Jei kas domina klauskit

Mielai atsakysiu
O as galvojau,cia tik man taip

tik pradedu vartoti kazkokiu papildu,po keliu dienu pablogejimas

Vis nesuprasdavau,kodel man atvirkstine reakcija nuo ju

Dabar matau ne man vienai,nors ramiau pasidare
Papildyta:
QUOTE(MrFiction @ 2008 04 30, 19:36)
o tai kam tada vartoti AD jei vistiek uzeina PA ?
as tai PA metu arba jei jauciu, kad tuoj bus po liezuviu palaikau vos vos xanax ir viskas praeina, ketvirtadali 0.25mg. ir nematau prasmes vartot AD, nes nei depresija nei bloga nuotaika nei pastovi itampa kokia:]
tai va kodel tuos AD israso ir reikia vartoti?
Geriant Xanax,man pageredavo trumpam,iki sekancio karto.Pradejusi gidima AD,isgijau

Aisku,suprantu,kad bet kada gali atsinaujinti,bet dabar ramu.
Papildyta:
O PA,uzeidavo zinoma ir man,geriant AD,bet simta kart silpnesni ir trumpesni