Įkraunama...
Įkraunama...

Delnotyra- 3

QUOTE(marlen @ 2008 03 28, 16:17)
taigis Preila,anglu nemoku gerai,bet va ar nera apraso,jei nagai nugrauzti biggrin.gif mano kaip tyc tokie doh.gif  lotuliukas.gif jau nei formos,nei spalvu nesimato bigsmile.gif

biggrin.gif Blogai, kad grauži nagus, juk žirklės tam yra biggrin.gif
Bet šiaip esmės nekeičia, juk sprendžiama apie nago formą pačią, tas kuris auga toliau, nesiskaito smile.gif O kodėl sakai spalvos nesimato? g.gif
Atsakyti
O as radau kaip padaryti greita grubu technini vertima lotuliukas.gif

Skirtingi nagų tipai yra: Trumpi Nagai - Trumpi nagai atskleidžia, kad vyras yra barbariškas. Toks asmuo galbūt gimė aukštoje šeimoje, dar jis bus siauro būdo, silpnas ir piktų tendencijų. Trumpi ir Išblyškę Nagai - Tokie nagai atskleidžia asmens piktumą. Toks asmuo meluoja kiekviename žingsnyje ir net apgaudinės savo savą šeimą. Juo negali patikėti. Trumpi ir Stačiakampiai Nagai - asmuo, turėti tokius nagus ant jo pirštų, yra širdies pacientas ir miršta nuo širdies priepuolio. Trumpi ir Platūs Nagai - Tokie asmenys tiki quarelling. Ctiticizng ir besikišantis į kitų darbus yra jų vienintelis tikslas gyvenime. Jie yra užsispyrę gamtoje. Kieti ir Siauri Nagai - Šitie asmenys yra apskritai vaidingi gamtoje. Kai tik jie apsisprendžia, kad jie turi padaryti kažką, net jei tai bus neteisinga. Jie laikosi savo sprendimų. Kvadratiniai Nagai - Tokie nagai atskleidžia piktą asmens gamtą. Tokie nagai rodo, kad vyras yra bailys, bailus ir pavergtas. Trumpi ir Trikampiai Nagai - Tokie nagai yra apskritai platūs viršutiniame patarime ir siauri žemesniame gale. Asmenys su tokiais nagais yra tingūs ir svyruojantys dirbti. Jie mėgsta vienatvę ir nemėgsta, kai kiti kišasi į jų reikalus. Nagai plačiau proporcijoje į Ilgį - Tokie asmenys pasidaro pikti skubiai. Jie užbaigia bet kokį darbą, kurį jie pradėjo, nepalikdami to pusiaukelėje. Trumpi nagai ir painūs pirštai - Tokie asmenys yra vaidingi. Jei tokie nagai yra surasti moters pirštuose, tai ji turi valdyti savo vyrą ir taip pat vaidinga. Apvalinti Nagai - Asmenys, apvalinti nagus patarime, yra vaidingi ir priima greitą sprendimą. Jie žino, kaip veikti sprendimą, kurį jie priėmė. Ploni ir Ilgi Nagai - Tokie asmenys yra silpni-bodied ir nepastovaus būdo. Jie negali priimti nepriklausomo sprendimo ir veikti patarimą duotam kitų. Ilgai ir Išlenkti Nagai - Tokie asmenys nėra gero charakterio ir tikrai turi reikalus su daugeliu moterų. Jie gauna blogus vardus savo gyvenimuose kelis kartus. Puikūs Nagai - Tokie nagai yra šiek tiek ilgesni negu plačiau ir turi natūralų blizgesį. Jie yra vyrai aukštų idealų ir geras-intentioned. Jiems sektųsi jų gyvenimuose. ŽENKLAI ANT NAGŲ Pražūtingų vietų - Jei asmuo turi pražūtingas vietas ant savo nagų tada jis yra liekly, kad susitiktų su didele didžiule nelaime gyvenime. Pražūtingos vietos ant nagų yra kraujo priemaišos požymis. Kiekvienas turi netrukus susirgti su raupais, maliarija, karštine ar bet kokia kita liga, prijungta su kraujo priemaiša. Balti Taškeliai - Baltas sportas rodo tam tikrą kliūtį cirkuliacijai kraujo ir taip pat rodo tam tikras būsimas ligas. Jei tokie taškeliai yra surasti ant nagų tada, turi būti prieinama išvadą tada, kad vyras tikėtina susirgs netrukus. Pusės Mėnulis - hlaf Mėnulis ant smiliaus rodo pakėlimą ir kai kurias geras žinias. Pusės Mėnulis Saturno piršte rodo, kad asmuo turi pasiekti, pašalpa iš mechanizmų susiejo pramonę ir taip pat yra galimybės gauti pinigus. Pusės Mėnulis ant Apollo piršto rodo, kad asmuo turi netrukus atsikelti padėtyje. Pusės Mėnulis mažame piršte rodo naudą komercinėse operacijose. Pusės Mėnulis ant nykščio pagrindo rodo progresą ir palankumą. Didelis Pusės Mėnulis - kažkoks apgaubia didelį pusės Mėnulį, kuris dengia beveik pusę, nagas yra matomas. Tokiais atvejais priešingybė teh virš rezultatų. Geltoni Taškeliai - Jei geltoni taškeliai yra vsible ant vieno ar daugiau figners, tai yra certian, kad vyras sutiks savo mirtį ant artimos ateities. Raudoni Taškeliai - Kartais raudoni taškeliai yra matomi ant teh nagų. Tai rodo blogą pranašingą ženklą, ir te asmuo bus tikėtina nužudytas netrukus.
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 28, 12:56)
Nu va, pati tingi...na gal jinai ir netingės  rolleyes.gif , bo man , sakė, gerdama kavą išmetė.
Ai daug pasakė, na tiesos nemažai, jeigu tatai viską kortos pasakė, o ne mano postai per SM, tai šaunu  biggrin.gif , žiūrėk, gal ir imsiu tikėt ezoterika  biggrin.gif

Tavo postas pasake,kad kazko nori,bet pati nezinai ko....Tai idomu pasidare,ka kortos rodo tokiais atvejais. Bet as nezinau tavo vardo,o VARDAS yra prisijungimo kodas,todel informacija gali ir nebut labai jau tiksli.Pvz.apie uzsienio darba skamba itartinai,tai butu idomu,ar nors i ta puse kas nors yra (nes tai pakankamai konkreti informacija)
Papildyta:
Marlenai truputi apie rankytes pasakiau,tai sako,kad neblogai biggrin.gif Man paciai idomu,nes as gi labai nepraktikuoju-turiu kita darba biggrin.gif O situose reikaluose reikalinga PATIRTIS.

Apie nagus gal vakare parasysiu,jei gyva grisiu.Nugrauzti nagai-nera gerai,o jei dar ir pati forma veduokline arba platus ir trumpi,tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 03 28, 17:33)
Tavo postas pasake,kad kazko nori,bet pati nezinai ko....Tai idomu pasidare,ka kortos rodo tokiais atvejais. Bet as nezinau tavo vardo,o VARDAS yra prisijungimo kodas,todel informacija gali ir nebut labai jau tiksli.Pvz.apie uzsienio darba skamba itartinai,tai butu idomu,ar nors i ta puse kas nors yra (nes tai pakankamai konkreti informacija)
Papildyta:
Marlenai truputi apie rankytes pasakiau,tai sako,kad neblogai biggrin.gif Man paciai idomu,nes as gi labai nepraktikuoju-turiu kita darba biggrin.gif O situose reikaluose reikalinga PATIRTIS.

Apie nagus gal vakare parasysiu,jei gyva grisiu.Nugrauzti nagai-nera gerai,o jei dar ir pati forma veduokline arba platus ir trumpi,tai doh.gif

Mano brolis grauzia nagus (pas ji paltus ir trumpi, kiek prisimenu, ot velnio padaras) lotuliukas.gif O mano MB dar aukstesni lygi pasiekes, jis ne nagus grauzia, bet skureles aplink nagus lotuliukas.gif
Atsakyti
Chiromante išmesk ir man kortas ax.gif Kažko labai jau blogai jaučiuos šiandien verysad.gif
Papildyta:
[quote=reduciukas,2008 03 28, 16:27]
Aš irgi norėjau išverst per čia, bet neleido kažko g.gif Bet tau pavyko thumbup.gif
Bet vertimas nekoks doh.gif Skaitau ir juokas ima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 28 kovo 2008 - 15:52
[quote=Preila,2008 03 28, 17:45]
Chiromante išmesk ir man kortas ax.gif Kažko labai jau blogai jaučiuos šiandien verysad.gif
Papildyta:
[quote=reduciukas,2008 03 28, 16:27]
Aš irgi norėjau išverst per čia, bet neleido kažko g.gif Bet tau pavyko thumbup.gif
Bet vertimas nekoks doh.gif Skaitau ir juokas ima biggrin.gif
[/quote]

Jo, vertimas tai lotuliukas.gif Beje, kas tas puses lanko reikalas ant nagu g.gif Nesuprantu kas tai yra blink.gif Cia paciam gale apie pigmentus, zenklus ant nagu
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 03 28, 15:45)

nenoriu prisizadet,nes sunkiai eina ispildyt.Tiesiog pora dienu tupejau namie apsikaifavus ir ilsejausi,o siaip as labai mazai laiko turiu,o ta kuri turiu,megstu praleisti skaitydama (po 100 kartu ta pati) lietuviska klasika ir biski cia parasinet biggrin.gif Kortom,o ypac chiro analizem reikia ne tik daug laiko bet ir nusiteikimo.Po to jautiesi,kaip bulviu lauka nukasus biggrin.gif Pavyzdziui Marlena ir Jadziune manes neprase,todel nebuvau ipareigota labai kruopsciai tyrinet,tiesiog uzmeciau aki ir vsio biggrin.gif O jei pasizadesiu,tai teks dirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 03 28, 16:56)
nenoriu prisizadet,nes sunkiai eina ispildyt.Tiesiog pora dienu tupejau namie apsikaifavus ir ilsejausi,o siaip as labai mazai laiko  turiu,o ta kuri turiu,megstu praleisti skaitydama (po 100 kartu ta pati) lietuviska klasika ir biski cia parasinet biggrin.gif Kortom,o ypac chiro analizem reikia ne tik daug laiko bet ir nusiteikimo.Po to jautiesi,kaip bulviu lauka nukasus biggrin.gif Pavyzdziui Marlena ir Jadziune manes neprase,todel nebuvau ipareigota labai kruopsciai tyrinet,tiesiog uzmeciau aki ir vsio biggrin.gif O jei pasizadesiu,tai teks dirbti biggrin.gif

Tai perspėk, kai galėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 03 28, 15:58)
Tai perspėk, kai galėsi smile.gif

Ok,jei sedint koki vakara suprasiu,kad noriu,tiesiog parasysiu i az neperspejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 03 28, 17:05)
Ok,jei sedint koki vakara suprasiu,kad noriu,tiesiog parasysiu i az neperspejus biggrin.gif

Ok smile.gif
Papildyta:
Reduciuk kryžius ir žvaigždė, jei du viename biggrin.gif rodo pasisekimą visose gyvenimo srityse 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 28 kovo 2008 - 16:13
QUOTE(Preila @ 2008 03 28, 18:13)
Ok smile.gif
Papildyta:
Reduciuk kryžius ir žvaigždė, jei du viename biggrin.gif rodo pasisekimą visose gyvenimo srityse 4u.gif

Nu va koks geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 03 28, 17:24)
Nu va koks geras dalykas  thumbup.gif

Taip, kad nusiteik optimistiškai smile.gif
Atsakyti