Įkraunama...
Įkraunama...

Delnotyra- 3

Marlenai truputi apie rankytes pasakiau,tai sako,kad neblogai biggrin.gif Man paciai idomu,nes as gi labai nepraktikuoju-turiu kita darba biggrin.gif O situose reikaluose reikalinga PATIRTIS.

ne neblogai,o tiesiog puikiai 4u.gif chiromante turi kazkoki cinkeli ant sito reikalo thumbup.gif kazkur rasiau,kad esu buvus pas kelias "bobutes",kad rankytes paziuretu,tai va ka galiu pasakyt,kad chiromante,matydama tik foto(ir ta pacia nekokia ir dar tik vienos rankytes),tiksliau apibudino 4u.gif

o apie ta grauzima nagu ir skureliu lotuliukas.gif blush2.gif tai man rodos,kad pasako tiesiogiai apie savigrauza(ir nagus grauziesi,ir sirdy tas pats) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlen: 28 kovo 2008 - 17:36
QUOTE(Preila @ 2008 03 28, 16:25)
Ale Jadziūne iš kur tu tiek daug nepakartojamų frazių savam parašui gauni? g.gif Net pavydu darosi  rolleyes.gif

Ai, visokių perlų gi ant forumo prikalba man, kas užu širdies sujama,-įsidedu parašan wub.gif , o va su šituo vyriškiu pas mus MIAJLĖ wub.gif rolleyes.gif

QUOTE(Chiromante @ 2008 03 28, 17:33)
Tavo postas pasake,kad kazko nori,bet pati nezinai ko....Tai idomu pasidare,ka kortos rodo tokiais atvejais. Bet as nezinau tavo vardo,o VARDAS yra prisijungimo kodas,todel informacija gali ir nebut labai jau tiksli.Pvz.apie uzsienio darba skamba itartinai,tai butu idomu,ar nors i ta puse kas nors yra (nes tai pakankamai konkreti informacija)

Na su užsienio įstaigom mes palaikom ryšį ir bendradarbiaujam, ateity tas bendravimas žada intensyvėti, mat darbe teks akredituoti ES keleta tyrimo metodų, tai įtariu, kad visko gali būti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 28, 19:47)
Ai, visokių perlų gi ant forumo prikalba man, kas užu širdies sujama,-įsidedu parašan  wub.gif , o va su šituo vyriškiu pas mus MIAJLĖ  wub.gif  :rolleye

Nu taigis linkiu tau visokeriopos sekmės su juo 4u.gif Jeigu tai MIAJLĖ, žiūrėk nepaleisk jos smile.gif Nes kaip žinia, kas greit gaunama, tas greit ir prarandama cool.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 03 28, 18:34)
o apie ta grauzima nagu ir skureliu lotuliukas.gif  blush2.gif  tai man rodos,kad pasako tiesiogiai apie savigrauza(ir nagus grauziesi,ir sirdy tas pats) mirksiukas.gif

Tikra tiesa smile.gif Daryk išvadas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 03 28, 23:19)
Tikra tiesa smile.gif Daryk išvadas  smile.gif

Mielai graužiančiųjų nagus celiulitus apžiūrėčiau (iš profesinio smalsumo). Teoriškai turėtų būti bent antro laipsnio.
Atsakyti
QUOTE(Raganaitė V. @ 2008 03 28, 23:04)
Mielai graužiančiųjų nagus celiulitus apžiūrėčiau (iš profesinio smalsumo). Teoriškai turėtų būti bent antro laipsnio.

Sakai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 03 28, 17:34)
Marlenai truputi apie rankytes pasakiau,tai sako,kad neblogai biggrin.gif Man paciai idomu,nes as gi labai nepraktikuoju-turiu kita darba biggrin.gif O situose reikaluose reikalinga PATIRTIS.

ne neblogai,o tiesiog puikiai 4u.gif chiromante turi kazkoki cinkeli ant sito reikalo thumbup.gif kazkur rasiau,kad esu buvus pas kelias "bobutes",kad rankytes paziuretu,tai va ka galiu pasakyt,kad chiromante,matydama tik foto(ir ta pacia nekokia ir dar tik vienos rankytes),tiksliau apibudino 4u.gif

o apie ta grauzima nagu ir skureliu lotuliukas.gif  blush2.gif  tai man rodos,kad pasako tiesiogiai apie savigrauza(ir nagus grauziesi,ir sirdy tas pats) mirksiukas.gif

Labai aciu,Marlen,uz ivertinima-cia mat geriausia padeka-suprast,kad neveltui mokiausi tokio sudetingo mokslo biggrin.gif Dar pasimokysiu,igysiu patirties ir gal savo kromeli atidarysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 28, 18:47)
Ai, visokių perlų gi ant forumo prikalba man, kas užu širdies sujama,-įsidedu parašan  wub.gif , o va su šituo vyriškiu pas mus MIAJLĖ  wub.gif  rolleyes.gif
Na su užsienio įstaigom mes palaikom ryšį ir bendradarbiaujam, ateity tas bendravimas žada intensyvėti, mat darbe teks akredituoti ES keleta tyrimo metodų, tai įtariu, kad visko gali būti  unsure.gif

Nu cia irgi ziauriai man smagu,kad yra tas uzsienis,nes kazkaip net geda rasyt
buvo,-galvojau,kad bus grybas,ale,kad kortos taip rodo ir vsio biggrin.gif

O siaip jau,save gerbianti moteriske,kuriai virs 36,privalo tureti meiluzi 4u.gif (cia as pusiau juokauju biggrin.gif )
Atsakyti
Taip, Chiromante. Būtinai turi turėti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaitė V. @ 2008 03 28, 23:35)
Taip, Chiromante. Būtinai turi turėti.  blush2.gif

Kad as kazkaip jauciu,kad pinigu uz tai imt negaliu,o darbas issunkiantis-as ta tikrai zinau.(uztat ir Asta tokia kaina padare)
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 03 29, 01:46)
Kad as kazkaip jauciu,kad pinigu uz tai imt negaliu,o darbas issunkiantis-as ta tikrai zinau.(uztat ir Asta tokia kaina padare)

Maniškis darbas irgi išsunkiantis. Ir man kainas kelti laikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 03 29, 01:28)
Labai aciu,Marlen,uz ivertinima-cia mat geriausia padeka-suprast,kad neveltui mokiausi tokio sudetingo mokslo biggrin.gif Dar pasimokysiu,igysiu patirties ir gal savo kromeli atidarysiu biggrin.gif
Papildyta:
Nu cia irgi ziauriai man smagu,kad yra tas uzsienis,nes kazkaip net geda rasyt
buvo,-galvojau,kad bus grybas,ale,kad kortos taip rodo ir vsio biggrin.gif

O siaip jau,save gerbianti moteriske,kuriai virs 36,privalo tureti meiluzi 4u.gif (cia as pusiau juokauju biggrin.gif )

Nu va ir suzinojome Jadziūnės amziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 03 29, 11:40)
Nu va ir suzinojome Jadziūnės amziu  bigsmile.gif

Sory,as tikrai nezinau Jadziunes amziaus,-cia pasakiau daugiau psichologiniais sumetimais.O meiluzi sveika tureti bet kada.Priklauso nuo zmogaus naturos biggrin.gif
Atsakyti