Įkraunama...
Įkraunama...

Delnotyra- 3

QUOTE(linabalt @ 2008 04 01, 19:04)
Neiziuriu jokiu zenklu, plaukeliu, linija neissisakoja, tik matau, kad abiejose rankose vienodai. Cia pas mano maziuke ta trumpa gyvenimo linija. As jau nesveikai pradejau fiksuoti delnus, vos tik pamatau koki atversta hihihi.gif Tai darydama "viru viru kose" ir susidomejau ka galetu reiksti. Kada nors, kai ismoksiu daryti kokybiskus antspaudus, savo vyro delna parodysiu, va ten tai idomybe. Tik nenoriu kol kas jam issiduoti kuo laisvalaikiu domiuos, tai tik paslapcia pazvilgcioju i jo delnus, o su laiku butinai paimsiu atspauda ar nuotrauka prisitaikysiu padaryti.

pas mažus vaikus linijos tikrai dar keisis, sako mažiems vaikams iš vis negalima delnų žiūrėt. Pas maniškį irgi labai trumpa, bet , manau, tai nėra labai blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 04 01, 19:19)
pas mažus vaikus linijos tikrai dar keisis, sako mažiems vaikams iš vis negalima delnų žiūrėt. Pas maniškį irgi labai trumpa, bet , manau, tai nėra labai blogai g.gif

Gal ir ne blogai. Geriau tada ir neziureti. Nebent tik tam, kad stebeti ar tikrai jos keiciasi ir kaip keiciasi. Pvz., matau, kad ant abieju ranku linijos nera visiskai vienodos. Vadinasi, jau dabar duotybe skiriasi nuo besiformuojancios ateities?
Atsakyti
Merginos,kalbam ne apie chiromantija ir ne apie jokius burtus. Vaiku rankas ziureti netgi labai patartina-tam kad nuo mazens matytum polinkius,talentus,pavojus...ir galetum tai reguliuoti.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 04 01, 17:48)
Ne,kodelgi?Kaip baigiasi? Ar staigiai,ar silnejanciai,ar smulkiais "plaukeliais",ar abejuose rankose vienodai?,ar yra kokiu zenklu ant linijos ar salia? ir t.t....Gali reiksti ir emigracija
Papildyta:

Neprisizadu,ba galiu neisteset biggrin.gif  Bet jei atsiustum,gal paziureciau.Turiu daug nuotrauku,tai kur kokybiskesnes,tas po truputi analizuoju biggrin.gif

aciu smile.gif butinai atsiusiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Matau, kad mano dukros galvos linija yra panaši kaip močiutės- tiesi ir nuo krašto iki krašto; dešinėje rankoje dar yra nemažas atsišakojimas, o kairėje nėra. Kažin, gerai tai ar ne? Kaip manot? Jai 5 m.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 04 01, 19:35)
Merginos,kalbam ne apie chiromantija ir ne apie jokius burtus. Vaiku rankas ziureti netgi labai patartina-tam kad nuo mazens matytum polinkius,talentus,pavojus...ir galetum tai reguliuoti.

Kartą paprašiau profesionalios chiromantės, kad pažiūrėtų į sūnaus linijas, nes kartu su manim ėjo, tai ji kategoriškai atsisakė g.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganaitė V. @ 2008 04 01, 19:52)
Matau, kad mano dukros galvos linija yra panaši kaip močiutės- tiesi ir nuo krašto iki krašto; dešinėje rankoje dar yra nemažas atsišakojimas, o kairėje nėra. Kažin, gerai tai ar ne? Kaip manot? Jai 5 m.

Taip būna labai dažnai, kad atsikartoja linijos, pvz. mano dukros l. labai panašios į mano g.gif O mano brolio irgi g.gif , tai natūralu, manau, juk charakteris irgi panašus bigsmile.gif Gebėjimai smile.gif irgi
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 04 01, 21:01)

Taip būna labai dažnai, kad atsikartoja linijos, pvz. mano dukros l. labai panašios į mano g.gif O mano brolio irgi  g.gif , tai natūralu, manau, juk charakteris irgi panašus bigsmile.gif Gebėjimai  smile.gif  irgi

Mano ir vyro širdies linijos labai panašios. Pastebėjau, kad ir visų vaikų panašios tos linijos, o va galvos linijos visų trijų skirtingos... Pati ilgiausia- dukros.
Atsakyti
Chirologija-mokslas,tiriantis ranku formos ir zenklu tarpusavio rysi ir ju itaka zmogaus fiziniams ir dvasiniams sugebejimams. Chiromantija-aiskeriagystes menas pagal linijas ir zenklus numatyti zmogaus ateiti. .......Chiromante ir atsisake vaiko ranka ziureti.Chirologe kaip tik paziuretu ir mamai patartu ta daryti biggrin.gif
Atsakyti
Atradau labai idomu fakta apie emigracijos zenkla.Na visos jau zinot,kad atsaka nuo gyvenimo linijos link Menulio kalvos dazniausiai reiskia galima emigracija,o pasirodo,kad ji taip pat rodo endokrininius susirgimus(dazniausiai cukrinis diabetas).Atlikus tyrimus,paaiskejo,kad zmones,turintys si zenkla,bet visa gyvenima niekur nepajudeje toliau savo gimtojo miesto,pasirodo visi turejo galimybe emigruoti,taciau neivykde savo karmines programos ir susirgo cukriniu diabetu....
Atsakyti
O cia tai joooo... Vadinasi, man PRIVALOMA mauti i uzsieni, jei nenoriu susirgti diabetu g.gif
Atsakyti
Cia vienas is tokiu nelabai maloniu zenklu,kai tas pats zenklas reiskia ir galimybe ir liga.Cia renkasi pats zmogus (aisku jeigu zino apie pasirinkimo galimybe).Jei nesirenka pats,tai likimas uz ji parenka....Beje,emigracija tai nebutinai siuo atveju uzsienis.Gali buti tiesiog toliau nuo pastovios gyvenamosios vietos.Pvz. Vilnius ar Klaipeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 04 02, 22:27)
Cia vienas is tokiu nelabai maloniu zenklu,kai tas pats zenklas reiskia ir galimybe ir liga.Cia renkasi pats zmogus (aisku jeigu zino apie pasirinkimo galimybe).Jei nesirenka pats,tai likimas uz ji parenka....Beje,emigracija tai nebutinai siuo atveju uzsienis.Gali buti tiesiog toliau nuo pastovios gyvenamosios vietos.Pvz. Vilnius ar Klaipeda biggrin.gif

Aaaaa.... tai uztektu atsikraustyti i Vilniu biggrin.gif lotuliukas.gif Labai rimtai apie tai pagalvosiu g.gif lotuliukas.gif
O tu man kortas ismesi vis tik, ar ne (tiksliau vyrui) blush2.gif Nu taip reikia, taip reikia, gal kaip nors tave ikvepti bigsmile.gif Beje, siandien vyrui pavyko islaikyti vairavimo egzamina, rytoj priduos dokumentus teisems daryti thumbup.gif
Atsakyti