Įkraunama...
Įkraunama...

Delnotyra- 3

QUOTE(Chiromante @ 2008 04 04, 00:46)
Jadziunia,sese,kur dingai!!!!!!!    Mums truksta taves!!!!!    Savo raganiska nuojauta jauciu,kad vyksta transformacijos....nors gal ir klystu...

Su Jadziūne viskas tvarkoj. Užsiėmus ana. Sveika gyva. Kitas gyvenimikas smulkmenas apsitarsit savo ratelyje pačios wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 04 05, 13:46)
Su Jadziūne viskas tvarkoj. Užsiėmus ana. Sveika gyva. Kitas gyvenimikas smulkmenas apsitarsit savo ratelyje pačios wink.gif

Dekui uz informacija biggrin.gif Prasom,esant galimybei,perduoti nuo musu linkejimus....
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 04 05, 13:27)
na merginos,gal trumpai kuri galetu paaiskinti,kaip atrasti vaiko delne,kokiu jis turi gabumu,i ka reiketu atkreipti demesi 4u.gif

Ir man idomu butu tai suzinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 04 06, 19:16)
Ir man idomu butu tai suzinoti ax.gif

nu ka,linabalt,man rodos taip ir nesuzinosime verysad.gif ko gero musu zinoves neatsigauna po soko,kad paliko musu rateli istikimoji sese Jadziune wink.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 04 07, 13:26)
nu ka,linabalt,man rodos taip ir nesuzinosime verysad.gif ko gero musu zinoves neatsigauna po soko,kad paliko musu rateli istikimoji sese Jadziune wink.gif

Matyt g.gif
Atsakyti
Tai kad apart manes turbut nera kam apie tai papasakot,ane? biggrin.gif O as,mielos seses,dirbu nuo ankstaus ryto iki velaus vakaro,todel nevisada turiu moraliniu jegu rimtesnei informacijai.Tik tada,kada turiu laisvas dienas,galiu rimciau prisesti.Taigi pabaigsiu su Taro ir prisesi prie chiro biggrin.gif
Papildyta:
O del Jadziunes,-tai tikekimes,kad nepaliko,o tiesiog panoro truputi pailseti ir pabuti pati su savo mintimis.Ateis laikas ir sugriz....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 04 07, 13:43)
Tai kad apart manes turbut nera kam apie tai papasakot,ane? biggrin.gif O as,mielos seses,dirbu nuo ankstaus ryto iki velaus vakaro,todel nevisada turiu moraliniu jegu rimtesnei informacijai.Tik tada,kada turiu laisvas dienas,galiu rimciau prisesti.Taigi pabaigsiu su Taro ir prisesi prie chiro biggrin.gif
Papildyta:
O del Jadziunes,-tai tikekimes,kad nepaliko,o tiesiog panoro truputi pailseti ir pabuti pati su savo mintimis.Ateis laikas ir sugriz....

As taip ir pagalvojau, kad tu cia vargse vienintele visus gelbeji, keliais etatais vargsti console.gif Semiames kantrybes ir laukiam kada atsilaisvinsi biggrin.gif
P.S. Sakau gi, kad Jadziunei medaus menuo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 07 balandžio 2008 - 13:38
QUOTE(linabalt @ 2008 04 07, 13:36)
As taip ir pagalvojau, kad tu cia vargse vienintele visus gelbeji, keliais etatais vargsti console.gif Semiames kantrybes ir laukiam kada atsilaisvinsi biggrin.gif
P.S. Sakau gi, kad Jadziunei medaus menuo biggrin.gif

Nea,zinok neturiu tikslo nieko gelbeti ir vargti biggrin.gif Darau tik tiek,kiek pati noriu ir kada noriu.Kartais uzeina noras kaip tik nepazistamam zmogui kortas isdeliot tik paskaicius koki posta...bet taip retai buna biggrin.gif

O ka Jadziune istekejo????
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 04 07, 14:53)
Nea,zinok neturiu tikslo nieko gelbeti ir vargti biggrin.gif Darau tik tiek,kiek pati noriu ir kada noriu.Kartais uzeina noras kaip tik nepazistamam zmogui kortas isdeliot tik paskaicius koki posta...bet taip retai buna biggrin.gif

O ka Jadziune istekejo????

noreciau buti tamstos skaitytu postu autore lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2008 04 07, 15:22)
noreciau buti tamstos skaitytu postu autore lotuliukas.gif

Tai kad retai rasai biggrin.gif Be to,zinok,as tokia,biski ciniskoka...nu Gytare zino biggrin.gif Geriau linkus "isoperuoti" nei guosti...Ne visiems toks metodas tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 07 balandžio 2008 - 15:40
QUOTE(Chiromante @ 2008 04 07, 16:36)
Tai kad retai rasai biggrin.gif

As tai ne taip ir retai rasau, o noras man padelioti neuzeina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 04 07, 17:36)
Be to,zinok,as tokia,biski ciniskoka...nu Gytare zino biggrin.gif

Aš Tau atleidau. biggrin.gif
Atsakyti