Įkraunama...
Įkraunama...

Delnotyra- 3

QUOTE(marlen @ 2008 05 18, 12:19)
Chiromante,tark žodį 4u.gif Ar yra įtaka,kokia  spalva dažomi plaukai bigsmile.gif O antakių tamsinimas?Gerai čia,ar blogai...Ir kaip geriau? 4u.gif

Marlen,as tikrai nezinau,apie dazomos spalvos itaka,bet pati manyciau,kad neturetu tureti reiksmes.Svarbu,kad dazomi.O del antakiu,tai kalba eina tik apie dirbtini ju ploninima (ne estetine korekcija) Antakiai yra gyvenimo linijos atitikmuo
Atsakyti
Truksta sesės Jadziūnės, ji viską išaiškintų, tiesą pasakytų.
Atsakyti
pas delnuosen tiek visokių linijų, linijyčių, žvaigždučių, brūkšniukų, kad aš net nebesusigaudau, gal čia blogai, įdomu būtų parodyti išmanančiam ?
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2008 05 19, 16:01)
pas delnuosen tiek visokių linijų, linijyčių, žvaigždučių, brūkšniukų, kad aš net nebesusigaudau, gal čia blogai, įdomu būtų parodyti išmanančiam ?

Pabandyk įkelti čia smile.gif Galbūt kuri mūsų žinovė ir pažiūrės mirksiukas.gif
Atsakyti
abejoju dėl kokybės
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2008 05 19, 18:53)
abejoju dėl kokybės

Taigi turbut ir nesitiki issamios analizes biggrin.gif Vakar dalyvavau Marijos Gailienes seminare "Ydu linijos itaka asmenybes raidai.Gyvenimo budo atspindys sveikatos linijoje"
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 05 16, 16:27)
Nedazytu tikrai yra biggrin.gif  Del suaugusiu antakiu-nezinau,bet estetikos vardan,galima praskirti...o mirtis-kaip Dievas duos biggrin.gif

Nu pvz. as nedazyta ax.gif Nei karto nei sruogeles lotuliukas.gif
Mano antakiai tikrai neblogi ir ilgi ir platus ir veslus, o stai gyvenimo linija nera per giliausia ir graziausia g.gif Beje, ar cia kairysis antakis kaip duota, o desinysis kaip pats padarai ax.gif Ne desinysis daug israiskingesnis uz kairyje, t.y. daro iskilesni grazesni lanka, nei kairys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 05 19, 20:35)
Nu pvz. as nedazyta  ax.gif Nei karto nei sruogeles  lotuliukas.gif
Mano antakiai tikrai neblogi ir ilgi ir platus ir veslus, o stai gyvenimo linija nera per giliausia ir graziausia  g.gif Beje, ar cia kairysis antakis kaip duota, o desinysis kaip pats padarai ax.gif Ne desinysis daug israiskingesnis uz kairyje, t.y. daro iskilesni grazesni lanka, nei kairys  lotuliukas.gif

Reduciuk,tikrai nezinau kaip su tais antakiais.Ka zinojau-parasiau.Taip pat dar gyvenimo liniju atitikmuo yra rauksles palei lupas-cia tos,kur eina nuo nosies zemyn iki lupu
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 05 19, 22:44)
Reduciuk,tikrai nezinau kaip su tais antakiais.Ka zinojau-parasiau.Taip pat dar gyvenimo liniju atitikmuo yra rauksles palei lupas-cia tos,kur eina nuo nosies zemyn iki lupu

Nu jo ir tos pas mane gilios taip pakankamai lotuliukas.gif Kaip idomu delniukyje ilga, bet plona ir negili, o stai ant veiduko reikaliukai taip neblogai isreiksti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 05 19, 20:49)
Nu jo ir tos pas mane gilios taip pakankamai  lotuliukas.gif Kaip idomu delniukyje ilga, bet plona ir negili, o stai ant veiduko reikaliukai taip neblogai isreiksti  lotuliukas.gif

Nu ir viskas puiku...Vienas zenklas-galimybe,du zenklai-perspejimas,trys-gresme,keturi-didele gresme,penki-lemtis (cia is M.Gailienes paskaitos)
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 05 19, 21:33)
Taigi turbut ir nesitiki issamios analizes biggrin.gif Vakar dalyvavau Marijos Gailienes  seminare "Ydu linijos itaka asmenybes raidai.Gyvenimo budo atspindys sveikatos linijoje"

o jūs čias delnus nufotkinat ar kaip, nelabai įsivaizduoju?
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2008 05 20, 13:48)
o jūs čias delnus nufotkinat ar kaip, nelabai įsivaizduoju?

Fotkinti galima,bet kad nesigauna tos nuotraukos.Galima pabandyti su skaneriu.Stiklas turi buti labai svarus ir rankos neprispausti,o vos vos priliesti.Kartai gaunasi visai normaliai.
Atsakyti