Įkraunama...
Įkraunama...

Delnotyra- 3

QUOTE(Jolčikas @ 2008 05 25, 15:58)
Daugiausia čia turėtų būti tokių, kurių 12 būstas akcentuotas, ten yra visos paslaptys, vienatvė, karma. Dar gali būti stiprus 8 būstas - dėmesys anapusiniam gyvenimui, ekstremalioms situacijoms, ezoterikai (čia tie, kurie labai myli "siaubiakus"). Ir visai nesvarbu koks ženklas, nes žmonės yra įvairiapusiai, negalima visų žmonių "kalibruoti" pagal ženklus.
O kas dėl oro ženklų, tai jie labai komunikabilūs, mėgsta plaukioti informacijos srautuose, bet nebūtinai domisi vien mistika. Tais dalykais labiau domisi vandens ženklai, nes tai intuicija, emocijos, vidinis gyvenimas, giluma.

Na sakykim,Svarstyklės...Taigi niekap neapsisprendžiantis ženklas,tai va joms,ko gero,ir norisi"patarimo iš šalies" rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rusaite @ 2008 05 25, 16:21)
ir as ikisiu savo trigrasi  4u.gif  Ta kaip tavo vadinama V raide, gali nusakyti dvejopa prognoze: neblogas materialus gyvenimas is savo intelekto, kita, jausmingas, pasizymintis talentais zmogus.
O del antakiu, tai nuo senu laiku zmones kalba, kad jei antakiai suauge, tai reiskia busima turtinga zmogu  mirksiukas.gif  Tai tiek.

Nagi,kaip ir gaunasi,kad mano antakiai suaugę,tai būsiu turtinga,o va turtus gausiu iš MB,kadangi jis juos uždirbs iš savo intelekto bigsmile.gif va tokios prognozės man patinka thumbup.gif
prideta
12 būstas pas mane tuščias,o va 8-ame merkurijus,venera ir marsas g.gif Gal pakomentuosit? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlen: 25 gegužės 2008 - 15:45
QUOTE(marlen @ 2008 05 25, 16:42)
Na sakykim,Svarstyklės...Taigi niekap neapsisprendžiantis ženklas,tai va joms,ko gero,ir norisi"patarimo iš šalies" rolleyes.gif
Papildyta:

Nagi,kaip ir gaunasi,kad mano antakiai suaugę,tai būsiu turtinga,o va turtus gausiu iš MB,kadangi jis juos uždirbs iš savo intelekto bigsmile.gif va tokios prognozės man patinka thumbup.gif
prideta
12 būstas pas mane tuščias,o va 8-ame merkurijus,venera ir marsas g.gif Gal pakomentuosit? 4u.gif

apie bustus nenutuokiu( neapsiskaicius sitame reikale schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 05 25, 16:42)

Čia gaunasi kaip ir ne į temą, bet pagal planetų sankaupą 8 būste gaunasi, kad esi nenuorama, vis traukia visokie nuotykiai, jauti malonumą per ekstrymą? Gyvenimas turėtų būti lyg Fenikso: turi numirti sena, kad atgimtų nauja. Pamoka tame, kad prie nieko neprisirištum, galėtumei, reikalui esant, vėl viską pradėti nuo nulio.
Merkurijus 8 būste: pelningi ryšiai, ypač per literatūrą, esi įžvalgi, intuityvi.
Venera 8 - tame: finansinė nauda per vedybas, pelnas iš partnerių, per teismus, palanku užsiimti menais.
Marsas 8 - tame: entuziazmas, nuolatiniai ieškojimai (kažko), didelis seksualumas.
Visi šie duomenys iš knygų, bet dabar susimąsčiau: o kur gi ta ezoterika? Gal tame ir burtai, kad viskas nuolat keičiasi - tai yr, tai nėr...
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2008 05 25, 19:29)
Čia gaunasi kaip ir ne į temą, bet pagal planetų sankaupą 8 būste gaunasi, kad esi nenuorama, vis traukia visokie nuotykiai, jauti malonumą per ekstrymą? Gyvenimas turėtų būti lyg Fenikso: turi numirti sena, kad atgimtų nauja. Pamoka tame, kad prie nieko neprisirištum, galėtumei, reikalui esant,  vėl viską pradėti nuo nulio.
Merkurijus 8 būste: pelningi ryšiai, ypač per literatūrą, esi įžvalgi, intuityvi.
Venera 8 - tame: finansinė nauda per vedybas, pelnas iš partnerių, per teismus, palanku užsiimti menais.
Marsas 8 - tame: entuziazmas, nuolatiniai ieškojimai (kažko), didelis seksualumas.
Visi šie duomenys iš knygų, bet dabar susimąsčiau: o kur gi ta ezoterika? Gal tame ir burtai, kad viskas nuolat keičiasi - tai yr, tai nėr...

na gal ir ne į temą,bet kad nėra tokios temos blush2.gif Klausyk,sukurk tu ją bigsmile.gif Matosi,kad kažkiek nutuoki šitoje srityje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 05 25, 20:16)
na gal ir ne į temą,bet kad nėra tokios temos blush2.gif Klausyk,sukurk tu ją bigsmile.gif Matosi,kad kažkiek nutuoki šitoje srityje mirksiukas.gif

Ai, aš per visas temas perbėgau, tai matosi, kad bet kokią temą pradėjus iš pradžių reikia atsimušinėti nuo visokių "prieplaukų". Man tiesiog įdomu visur po truputį palandžioti. Ir į čia netikėtai užėjau, įdomi man ta delnotyra. Mano pačios rankose dabar vyksta dideli pasikeitimai, dešinės linijos labai skiriasi nuo kairės. Kiek žinau, tai rodo dideles permainas. Gal čia ir bus tas kalbliukas, kuris mane palies, o gal ir ne.
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2008 05 25, 20:29)
Čia gaunasi kaip ir ne į temą, bet pagal planetų sankaupą 8 būste gaunasi, kad esi nenuorama, vis traukia visokie nuotykiai, jauti malonumą per ekstrymą? Gyvenimas turėtų būti lyg Fenikso: turi numirti sena, kad atgimtų nauja. Pamoka tame, kad prie nieko neprisirištum, galėtumei, reikalui esant,  vėl viską pradėti nuo nulio.

O is kur susizinoti apie tuos bustus mirksiukas.gif Nes as visai nenusituokiu, bet visai noreciau paskaityti blush2.gif
Atsakyti
Manau,kad nieko tokio,jei delnotyra susiplaks su astrologija biggrin.gif 4u.gif Svarbu,kad butu norinciu bendrauti ir geranoriskai dalintis ziniomis,mintimis ir pastebejimais.Ir tarologija jei uzklys,-taip pat visai gerai,nes kaip taisykle,-besidomincios kurias nors viena saka,siek tiek domisi ir kitomis.O jos tarpusavyje labai susije....Juk taro vienas is populiariausiu deliojimu-didysis astrologinis ratas,kur prognozes daromos pagal tuos pacius bustus.Delnotyroj tas pats-pirstai,kalvos turi planetu pavadinimus ir ju charakteristikas....taip kad galima bendrauti ir cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 05 25, 22:49)
Manau,kad nieko tokio,jei delnotyra susiplaks su astrologija biggrin.gif  4u.gif Svarbu,kad butu norinciu bendrauti ir geranoriskai dalintis ziniomis,mintimis ir pastebejimais.

Su rankomis kaip ir paprasčiau - jos visada su jumis, kai tik nori, gali pasižiūrėti, kas jose naujo!
O būstus parodo planetų žemėlapis, kurį kiekvienas gali pasidaryti internetiniuose puslapiuose, pvz. www.astro.com. Tas puslapis geras tuo, kad nereikia sukti galvos dėl laiko juostų. Ten tik įvedi savo duomenis ir viską tau paskaičiuoja ir pateikia brėžinį. Tai va, to brėžinio centre yra apibrėžtas rutuliukas, nuo kurio eina spinduliai, dalyjantys visą brėžinį į tam tikro dydžio dalis (panašiai kaip supjaustomas tortas), o aplink surašyti skaičiai: nuo vieno iki dvylikos. Tai ir yra būstų ribos. Kiekvieno gabaliuko pakraščiuose yra pažymėtos planetos. Jeigu planetų kelios - 2, 3 ar net 5, tai rodo, kad tas būstas yra svarbus, ten akcentas. O kiekvienas būstas turi savo reikšmę, pagal tai sprendžiama, kas žmogui yra svarbu, kur jo stirioji ar silpnoji pusė. Kitaip dar būstai yra vadinamas namais. Rusiškuose astrologiniuose puslapiuose galima rasti daug info apie namus (dom), o angliškuose tai bus "haus".
Tai va, kad jums ilgai neklaidžioti ieškant informacijos apie būstus, parašysiu trumpai ką kiekvienas reiškia.
Pirmas būstas: žmogaus individualumas, jo fizinė išvaizda, sveikatos stiprumas ar silpnumas, principas "aš esu".
Priešingas pirmam yra 7 būstas: tai vedybos, kitokie tarpusavio santykiai, atviri priešai, santykiai su visuomene.
2 būstas: materialinė būklė, sugebėjimas užsidirbti pragyvenimui, vertybinė orientacija ir dalinai talentai.
Priešingas 8 būstas: partnerio pajamos, jo materialinė būklė, taip pat investicijos, turto paveldėjimas, seksualinis gyvenimas, mirtis ir dvasinis atgimimas, transformacija, okultizmas.
3 būstas: apibūdina brolius/seseris, kaimynus, pradinį išsilavinimą, sugebėjimą rašyti, komunikuoti, keliauti trumpesnes distancijas.
Priešingas 9 būstas: aukštesnis išsilavinimas (universalus), filosofinės pažiūros, dvasinis tikėjimas ar netikėjimas, idėjos, tolimos kelionės.
4 būstas: tėvai, namų būklė, tėvynė, nekilnojamas turtas, gyvenimo sąlygos senatvėje.
Priešingas 10 būstas: žmogaus reputacija, profesiniai siekiai, tikslai, karjera, garbė, tėvas.
5 būstas: vaikai, meilė, laisvalaikis, hobi, azartiniai žaidimai, loterijos, kūryba.
Priešingas 11 būstas: draugai, viltys, ateities planavimas, požiūris į žmoniją, dalyvavimas organizacijose, troškimai.
6 būstas: darbas, darbo įrankiai, sveikata, pavaldiniai, maistas, drabužiai, maži naminiai gyvūnai, įpročiai, kasdieninė rutina.
Priešingas 12 būstas: tremtis, kalėjimas, ligos, vienatvė, slapti priešai, privatumas, aiškiaregystė, alkoholizmas, narkomanija, tikėjimas, paslaptys.
Čia ištrauka iš senos S.Katiliūtės knygelės.
Atsakyti
Jolčikai,puikiai išdėstei 4u.gif Į ką atkreipti dėmesį,norint sužinoti savo darbo sferą? ax.gif Jei gerai supratau,tai 2,6 ir 10?Pas mane 2 tuščias,6-true node( blink.gif kas čia?) Vėžyje ir 10 -saturnas skorpione....Į ką orientuotis,pasirenkant studijas,darbą?Man šiuo metu tai labai svarbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 05 26, 15:24)
Jolčikai,puikiai išdėstei 4u.gif Į ką atkreipti dėmesį,norint sužinoti savo darbo sferą? ax.gif Jei gerai supratau,tai 2,6 ir 10?Pas mane 2 tuščias,6-true node( blink.gif kas čia?) Vėžyje ir 10 -saturnas skorpione....Į ką orientuotis,pasirenkant studijas,darbą?Man šiuo metu tai labai svarbu ax.gif

Norėčiau paklausti Chiromantės, ar yra kokia delno linija parodanti, kokią profesiją pasirinks žmogus? Nors apytikriai?
O Marlen: visiškai tiksliai pasirinkai būstus, pagal kuriuos nustatoma būsima karjera, darbas, gabumai. Tik, oi, ne viskas taip paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.
Nesvarbu, kad antrame būste nėra planetų, bet ženklas, kuriame prasideda būstas, parodo, kokiais būdais tenkinsi savo materialinius ir dvasinius poreikius, kaip paskirstysi visus turimus resursus ir pan.
True node - kylantis mėnulio mazgas, kuris parodo žmogaus evoliucijos kryptį, tiksliau, ko žmogui dar reikia išmokti šiame gyvenime. Apie tai labai gerai rašo Volmer www.dharma.lt. Bet True node 6 būste - tai darbas turi būti praktiškas, susijęs su darbu tikrąja prasme, tarnavimu (nesvarbu kur, kad ir armijoje), tarnavimu kitiems, atsidavimu visa širdimi, ir jokių ten paslapčių, slaptų reikaliukų, viskas turi būti atvira, sąžininga.
Saturnas Skorpione: stipri valia, valdingumas, minčių gilumas, charakterio tvirtumas, seksualumas, garbėtroška, egoizmas, gera karjera ir ilgaamžiškumas, bet tik su sąlyga, kad Saturnas turi gerus aspektus su kitomis planetomis.
Saturnas 10 būste: pakilimai ir kritimai, laimės periodai keičiasi su netektimis, svarbu savęs per daug neaukštinti. Profesijos: administratorius, matematikas, dėstytojas, tyrinėtojas, psichologas, gydytojas, draudimo agentas, vandentiekio darbininkas, bet ir vėl gi reikia žiūrėti visų planetų derinį, kur yra Skorpiono ženklo valdovas Plutonas, jeigu 10 būstas prasideda Skorpione. O gal 10 būstas prasideda Svarstyklėse, tada 10 būsto valdovas bus Venera, kuri pas tave 8 būste, ir įgyja visai kitą reikšmę, o kur dar Veneros aspektai. Vien žo, nėra vienareikšmiško atsakymo visiems, reikia žiūrėti individualiai.
Toliau dar svarbu: kokio kito būsto valdovas yra Saturnas, t.y. koks kitas būstas prasideda Ožiaragyje - tos sferos bus susiję. Ar 10 ir kiti būstai susideda iš vieno ženklo, ar yra platūs, apimantys kelis ženklus, paskui dar Saturno stiprumas balais (+ ar -), ir ten dar daug visokių "pribubonų". Aš dar pati visko neįsisavinau.
Atsakyti
Beabejo,-yra. Tai ne linijos,o tam tikru liniju padetis.Bet del profesijos pasirinkimo-yra daromas chirologinis profesijos pasirinkimo testas.Mano patirtis dar nera didele,bet is to,ka maciau,darydama minetuosius testus....manau,kad po keletos metu,be to nebus daromas pasirinkimas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 05 26, 19:34)
Beabejo,-yra. Tai ne linijos,o tam tikru liniju padetis.Bet del profesijos pasirinkimo-yra daromas chirologinis profesijos pasirinkimo testas.Mano patirtis dar nera didele,bet is to,ka maciau,darydama minetuosius testus....manau,kad po keletos metu,be to nebus daromas pasirinkimas biggrin.gif  4u.gif

Oi,kaip sudomino bigsmile.gif Kažin,kada bus mums,mirtingiesiems,bus prieinami tie testai cool.gif
Atsakyti