Įkraunama...
Įkraunama...

Delnotyra- 3

QUOTE(ataner @ 2008 05 29, 20:25)
cia tai nuotraukytes puse bedos, kazkiek iziurimos, o mano fotoaparatas prastokas, l i a b a i  g a i la  unsure.gif

O kas tau trukdo delnus sąskrydyje parodyti?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 29, 20:55)

drinks_cheers.gif pritariu... Ataner,jau 13-as kartas bus,o mes taves nepamirsom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 29, 22:55)

QUOTE(marfa @ 2008 05 30, 11:12)
drinks_cheers.gif pritariu... Ataner,jau 13-as kartas bus,o mes taves nepamirsom  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Ataner, būtinai dalyvauk. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 05 31, 06:10)
drinks_cheers.gif
Ataner, būtinai dalyvauk. 4u.gif

kaip man malonu, aciu Jums Visoms aciuks.gif
Atsakyti
Ar delne rombas ir kvadratas yra tas pats?Ir ar visada tai geras ženklas? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 06 08, 20:01)
Ar delne rombas ir kvadratas yra tas pats?Ir ar visada tai geras ženklas? g.gif  smile.gif

Yra tam tikru deriniu,kai jis reiskia "raudona lempute-stop" Tuomet,kaip paprastai jis atsiranda ant gyvenimo linijos isorines puses.Po to matosi arba bruksniukai,kertantys gyvenimo linija,ar salele ar koks trukis......Bet velgi,-reikia tikrinti ta pati laikotarpi su kitom linijom ir zenklais
Atsakyti
o taskiukai irgi buna?
Atsakyti
QUOTE(Kyškis Pyškis 3 @ 2008 06 09, 20:35)
o taskiukai irgi buna?

Būna. Mano delne vienas yra. Kur, nesakysiu smile.gif
Atsakyti
O aš girdėjau, kad kvadračiukai reiškia talentus ir neatskleistas galimybes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyškis Pyškis 3 @ 2008 06 09, 20:35)
o taskiukai irgi buna?

Taip,taskiukai ant gyvenimo linijos paprastai perspeja apie tavo paties arba artimuju problemas.Bet tik perspeja-reikia ziureti,ar ivykio galimybe patvirtina kiti zenklai
Atsakyti
g.gif O ka galetu reiksti atsirandanti nauja linija,kuri prasideda ties gyvenimo linijos viduriu ir kyla i virsu iki saturno kalvos,o baigiasi ties didziuoju pirstu...?Kolkas ta linija atsiranda tik kairiame delne.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2008 06 09, 22:11)
O aš girdėjau, kad kvadračiukai reiškia talentus ir neatskleistas galimybes  g.gif

Kvadratai paprastai "dalyvauja" kaip apsaugos zenklas.Net ir tam variante,kuri aprasiau anksciau-kai kvadraciukas "prilipes" prie gyvenimo linijos isorines puses,-jis perspeja apie galima liga ir "sako" zmogui "STOP"-"jei toliau tokiu tempu varysi-kelione pabaigsi geriausiu atveju operacinej" biggrin.gif Apie talentus-gal tureta galvoje tai-jog kvadratas ant Apolono kalvos-reputacijos,kurybinio potencialo,savirealizacijos(kurybiniam plane) apsauga.....
Papildyta:
QUOTE(marfa @ 2008 06 10, 07:30)
g.gif O ka galetu reiksti atsirandanti nauja linija,kuri prasideda ties gyvenimo linijos viduriu ir kyla i virsu iki saturno kalvos,o baigiasi ties didziuoju pirstu...?Kolkas ta linija atsiranda tik kairiame delne.... g.gif

Saturnas taip pat "atsako" ir uz ezoterika biggrin.gif Matyt musu veikla nepraeis nepastebetai biggrin.gif O linija,kylanti nuo gyvenimo linijos,kalbetu apie tai,kad deka domejimosi okultiniais mokslais,turetu pasikeisti tavo gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 10 birželio 2008 - 07:37