QUOTE(Chiromante @ 2008 05 28, 19:13)
Cheetah,dek rankas taip kaip Pikciurna,-paziuresim
Papildyta:
As irgi visu rankas apziurineju,tik man nereikia liniju-is pirstu ir paciu ranku formu jau turiu charakteristika,o jei dar pavyksta zvilgtelt i pagrindiniu liniju issidestyma,tai is vis rojus

(tik ne visi bendraudami mosikuoja rankomis

) O tu su savo darbu,gali teisetai apziureti rankas
Dedu rankas, tik pati tai nemoku nieko "skaityt" iš nufotografuotų rankų, man jas reikia dar ir paliesti

Visuomet apie savo rankas girdžiu tik tokį atsiliepimą- labai švelnios. O linijos štai (jei ne kokybiškai nufotografavau, o aš taip ir manau, pasakykite)
kairė:
dešinė:
Laukiu komentarų
O kas dėl darbo, tai visada apžiūriu rankas, linijas, nuolat rankos apčiupinėjamos lieka

Tik vargeli, kiek pacientų buvo, tiek įvairių įvairiausių linijų matyta, regėta... Tokių raizgalynių, kad kažin kaip te viską įskaityt eitų - dienos prireiktų

pasitaikė žmonių ir su minimaliausiom linijukėm, vos keliom... Žodžiu daug mačiau, tik mažai ką tesuprantu dar
Ai, klausimų turiu

Mane domina mano dešiniojoje rankoje esančioje likimo linijoje atsiradęs kryžiukas, anksčiau jo nepastebėjau, tik dabar toks jau įmatomas gerai jis man, ką jis reiškia?

(teko vieną nuomonę nugirsti, kad jis reiškia vaiką, bet kaip yra iš tikrųjų, jūsų nuomone?)
Toliau čia ėjo diskusijos apie Jupiterio kalvą... Sako ten esantis kryžiukas - karminė meilė... Pas mane ant dešinės rankos tiesiog sakyčiau ne kryžiukas, o žvaigždutė man matosi. O ant kairės rankos Jupiterio kalvos matosi kryžiukas, bet toks neryšku, ir kažkaip ten daug išsidėstę linijyčių, kryžyčių, kvadratyčių... bet esmė kad kryželiukas matosi bent jau mano rudai akiai

ir noriu suprasti, ką ta "karminė meilė" reiškia? ji laiminga ar kaip čia?

Be to ta pati Jupiterio kalva man atrodo, stebėtinai iškili pas mane..