Įkraunama...
Įkraunama...

Delnotyra- 3

QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 05 28, 13:03)
4u.gif  Tikiuosi kokiu labai dideliu baisybiu nepriskaitysiu  doh.gif

O ka,nori tik apie nezemiskus talentus ir karmini princa ant balto zirgo isgirst? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 05 28, 13:26)
O ka,nori tik apie nezemiskus talentus ir karmini princa ant balto zirgo isgirst? biggrin.gif

bigsmile.gif ai, tiks bile kas, svarbu tiesa butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 28 gegužės 2008 - 13:37
Sveikos wink.gif

Labai įdomi tema, kol perskaičiau tai ir dar labiau susidomėjimas išaugo rolleyes.gif

Norėčiau ir aš kad kas panagrinėtų mano delniukus, kažkiek pagal knygas esu panagrinėjusi saviškes, dar ir nukvakau aš biški - darbe pacientų rankas nužiūrinėju kol atlieku reikiamą darbą (imu kraują iš piršto)...

Tiesiog įdomu būtų ir man gauti tikros žinovės išdėstymus iš mano delnų... wink.gif

Nesiseka man meilėj (nusiteikiau senmergiaut), su darbu problemų yra, tad galvoju apie tam tikras permainas gyvenime.. Tik nežinia kada jos įvyks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheetah: 28 gegužės 2008 - 16:13
Cheetah,dek rankas taip kaip Pikciurna,-paziuresim biggrin.gif
Papildyta:
As irgi visu rankas apziurineju,tik man nereikia liniju-is pirstu ir paciu ranku formu jau turiu charakteristika,o jei dar pavyksta zvilgtelt i pagrindiniu liniju issidestyma,tai is vis rojus biggrin.gif (tik ne visi bendraudami mosikuoja rankomis biggrin.gif ) O tu su savo darbu,gali teisetai apziureti rankas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 28 gegužės 2008 - 18:11
QUOTE(Chiromante @ 2008 05 28, 19:13)
Cheetah,dek rankas taip kaip Pikciurna,-paziuresim biggrin.gif
Papildyta:
As irgi visu rankas apziurineju,tik man nereikia liniju-is pirstu ir paciu ranku formu jau turiu charakteristika,o jei dar pavyksta zvilgtelt i pagrindiniu liniju issidestyma,tai is vis rojus biggrin.gif  (tik ne visi bendraudami mosikuoja rankomis biggrin.gif ) O tu su savo darbu,gali teisetai apziureti rankas biggrin.gif

Dedu rankas, tik pati tai nemoku nieko "skaityt" iš nufotografuotų rankų, man jas reikia dar ir paliesti rolleyes.gif Visuomet apie savo rankas girdžiu tik tokį atsiliepimą- labai švelnios. O linijos štai (jei ne kokybiškai nufotografavau, o aš taip ir manau, pasakykite)
kairė:
user posted image

dešinė:
user posted image

Laukiu komentarų ax.gif

O kas dėl darbo, tai visada apžiūriu rankas, linijas, nuolat rankos apčiupinėjamos lieka biggrin.gif Tik vargeli, kiek pacientų buvo, tiek įvairių įvairiausių linijų matyta, regėta... Tokių raizgalynių, kad kažin kaip te viską įskaityt eitų - dienos prireiktų biggrin.gif pasitaikė žmonių ir su minimaliausiom linijukėm, vos keliom... Žodžiu daug mačiau, tik mažai ką tesuprantu dar biggrin.gif blush2.gif

Ai, klausimų turiu ax.gif Mane domina mano dešiniojoje rankoje esančioje likimo linijoje atsiradęs kryžiukas, anksčiau jo nepastebėjau, tik dabar toks jau įmatomas gerai jis man, ką jis reiškia? smile.gif (teko vieną nuomonę nugirsti, kad jis reiškia vaiką, bet kaip yra iš tikrųjų, jūsų nuomone?)

Toliau čia ėjo diskusijos apie Jupiterio kalvą... Sako ten esantis kryžiukas - karminė meilė... Pas mane ant dešinės rankos tiesiog sakyčiau ne kryžiukas, o žvaigždutė man matosi. O ant kairės rankos Jupiterio kalvos matosi kryžiukas, bet toks neryšku, ir kažkaip ten daug išsidėstę linijyčių, kryžyčių, kvadratyčių... bet esmė kad kryželiukas matosi bent jau mano rudai akiai biggrin.gif ir noriu suprasti, ką ta "karminė meilė" reiškia? ji laiminga ar kaip čia? smile.gif Be to ta pati Jupiterio kalva man atrodo, stebėtinai iškili pas mane..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheetah: 28 gegužės 2008 - 20:04
Perdedu rankele kitaip, kaip Pikčiurnos nuotraukoje:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2008 05 28, 21:03)
Perdedu rankele kitaip, kaip Pikčiurnos nuotraukoje:

user posted image

user posted image

Kad geriau matytusi as rankas istepiau kremu, tada visos linijos pakankamai gerai pasimato ir paprasiau darbe kolegos, kad nufotografuotu lotuliukas.gif
Kompe nuotrauka issididinus visos, net ir smulkiausios linijeles pas mane matosi, o vat cia idejus, neina tiek isdidinti, kad viskas kuo puikiausiai matytusi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 29 gegužės 2008 - 08:52
cool.gif Likau apšalusi Chiromantės tikslios mano delnų analizės ax.gif Teisybė sakyčiau visais 99 proc. blush2.gif

Reikia kažkaip dar padaryti kad linijos mano matytųsi, sakot riebiu kremu ištept delnus, ar pilkais šešėliais? g.gif Nors turiu pažįstamą kriminalinėj policijoj, bet iš jo dažų rankų spaudams neprašysiu - nenoriu jam juoko sukelt, nes ir taip jau aš jį prijuokinu savais išmislais biggrin.gif Teks bandyt manau, riebų rankų kremą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2008 05 29, 17:06)
cool.gif Likau apšalusi Chiromantės tikslios mano delnų analizės  ax.gif Teisybė sakyčiau visais 99 proc.  blush2.gif

Reikia kažkaip dar padaryti kad linijos mano matytųsi, sakot riebiu kremu ištept delnus, ar pilkais šešėliais?  g.gif  Nors turiu pažįstamą kriminalinėj policijoj, bet iš jo dažų rankų spaudams neprašysiu - nenoriu jam juoko sukelt, nes ir taip jau aš jį prijuokinu savais išmislais  biggrin.gif Teks bandyt manau, riebų rankų kremą  bigsmile.gif

Pati vistiek nemokesi nuimti atspaudu,net jei ir gautum dazu biggrin.gif O kad matytusi smulkios linijos,neisivaizduoju-gal su profesionaliu fotiku,bet ar ikelus nuotraukas cia-matytusi biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ir man idomi chirmantija, vis bandau kaza pas save iziureti, bet sunkiai sekasi verysad.gif
Mane labai domina vaiku klausimas. Ar turesiu, kiek turesiu, kada turesiu ax.gif
Bandziau is visokiu aprasymu kazka isziureti, bet neesu tikra, kad teisingai ieskau. Tiesa sakant, net nelabai suprantu ko ieskoti doh.gif
Gal galit man kaip nors paprasciau paaisknti, kaip galeciau is savo delnu isgauti tokia informacija 4u.gif Is anksto aciu 4u.gif
Tarp kitko as kairiaranke. Tiksliau viska darau kaire, o tik rasau desine. Ar del to reikia atvirksciai vertinki, kas likimo duota ir kaip yra?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 05 29, 18:21)
Pati vistiek nemokesi nuimti atspaudu,net jei ir gautum dazu biggrin.gif O kad matytusi smulkios linijos,neisivaizduoju-gal su profesionaliu fotiku,bet ar ikelus nuotraukas cia-matytusi biggrin.gif  g.gif

as su fotografija dirbu bigsmile.gif , tik vat neina cia tokiu foto ideti, kad matytusi ranku visos smulkios linijos. Tas nuotraukas, kurias as dariau, savam kompe galiu isdidinti iki tiek, jog matosi kiekviena smulki linijike... o vat cia idejus, viso to nesimato... schmoll.gif
Atsakyti
cia tai nuotraukytes puse bedos, kazkiek iziurimos, o mano fotoaparatas prastokas, l i a b a i g a i la unsure.gif
Atsakyti