Įkraunama...
Įkraunama...

Delnotyra- 3

QUOTE(reduciukas @ 2008 03 26, 23:02)
Todel, kad kiek beziurejau, nei viena is ju man neatrodei tu  ax.gif
Papildyta:
Tai, kad mazai dar apibudinot  lotuliukas.gif Geriau tegul Chiromante ideda savo antspaudus pirstu ir tada jau Jadziūnė išanalizuos, ana visa nuo pradzios iki galo  mirksiukas.gif

O siaip tai pastebejau, kad kai anksciau kas nors idedavo savo delnu nuotraukas, daug forumo dalyviu aptarinedavo pagal turimas zinias, o dabar mes su kita foromiete imeteme ir pakankamai tylu lotuliukas.gif Turbut rankytes neidomios lotuliukas.gif Is tiesu man staigmena, kad Jadziūnė pagal pirstu antspaudus gali zmogu apibudinti, taip ir atsiskleidzia uzslepti talentai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2008 03 26, 23:12)
Na,kadangi dievas dave laimes nebuti nei pedagoge nei psichologe,tai esu pakankamai sveiko proto,kad nedeti nuotraukos biggrin.gif O del to kaip isivaizduoji zmogu,netrumpa laika bendraves virtualiai-taigi labai idomu.Pavyzdziui,kai pirma karta sudalyvavau raganu saskrydyje,beveik visas atspejau-kuri yra kuri. bigsmile.gif Gamta siekia harmonijos visur,todel sunkiai tiketina,kad pukuoto kiskucio isvaizdai duotu "kieta" charakteri ir atvirksciai smile.gif

Visiskai sutinku su tavimi, nors kartais buna isimciu, gamta megsta isdaigas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 03 26, 21:14)
O siaip tai pastebejau, kad kai anksciau kas nors idedavo savo delnu nuotraukas, daug forumo dalyviu aptarinedavo pagal turimas zinias, o dabar mes su kita foromiete imeteme ir pakankamai tylu  lotuliukas.gif Turbut rankytes neidomios  lotuliukas.gif Is tiesu man staigmena, kad Jadziūnė pagal pirstu antspaudus gali zmogu apibudinti, taip ir atsiskleidzia uzslepti talentai  thumbup.gif

Rankytes idomios,net ir labai,bet cia jau prasideda nebe zaidimas ir ta visos suvokia.Manau,kiekviena analizuojasi sau biggrin.gif

O ka butent Jadziune apibudino tave kaip zmogu-kad rankytes moteriskos ir smulki bei neauksto ugio? Tas is nuotraukos matosi,nes tokios rankytes paprastai nebuna pas dvimetrine spinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 26 kovo 2008 - 21:23
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 26, 21:15)
Aš nieko blatno negaliu pasakyt, tik tiek: rankytės labai moteriškos, daktiloskopuojamos bjauriai  biggrin.gif , ne todėl kad moteriškos, o kad raštas atsispaudžia "suteptas", matyti, kad turi daug baltųjų (laikinųjų) linijų, papiliarinis raštas itin smulkus, linijos negilios, žodžiu, gali būti ir neidentifikuota, manau dar, kad ji pati yra neaukšta, pakankamai smulki, rankų oda gana sausa, žodžiu, dažnos TIKROS moteriškos rankos  biggrin.gif Norėjau pamatyt papiliarinį raštą, bet grubiai spėju, kad populiarusis- kilpinis  rolleyes.gif Redušiukas, nepyk, jei nusikalbam  4u.gif

O pagrindinės informacijos tai nėra: ar yra padariusi nusikaltimą, ar turi polinkį nusikaltimams ir kokiems- sunkiems ar lengviems?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 03 26, 22:18)
Rankytes idomios,net ir labai,bet cia jau prasideda nebe zaidimas ir ta visos suvokia.Manau,kiekviena analizuojasi sau biggrin.gif

drinks_cheers.gif Baisu kažką ir sakyti g.gif O jei ne taip supras? Tuo požiūriu pasidariau atsargesnė cool.gif Tuo labiau, kad informacija skelbiama viešai bigsmile.gif Tuoj kas nors suuos, o tada jau saugokis reduciuk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 26 kovo 2008 - 21:24
QUOTE(Preila @ 2008 03 26, 23:21)
drinks_cheers.gif Baisu kažką ir sakyti g.gif O jei ne taip supras? Tuo požiūriu pasidariau atsargesnė cool.gif

Turbut todel burejos pradeda kalbeti alegorijomis ax.gif Jei matai sakyk, bet geriau per a.z. Nes jei tai asmeniski dalykai, gal geriau viesai nesakyti...
Nes kai bureja man ranka ziurejai, tai nesake vien malonius dalykus... Nu bet yra kaip yra, reikia deti pastangas, kad butu geriau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2008 03 26, 23:18)

O ka butent Jadziune apibudino tave kaip zmogu-kad rankytes moteriskos ir smulki bei neauksto ugio? Tas is nuotraukos matosi,nes tokios rankytes paprastai nebuna pas dvimetrine spinta biggrin.gif

Ji nedaug apibudino, bet sake ideti 16 kartu padidintus pirstu antspaudus, tada galetu apie mane daug ka pasakyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Preila @ 2008 03 26, 23:21)
drinks_cheers.gif Baisu kažką ir sakyti g.gif O jei ne taip supras? Tuo požiūriu pasidariau atsargesnė cool.gif Tuo labiau, kad informacija skelbiama viešai bigsmile.gif Tuoj kas nors suuos, o tada jau saugokis reduciuk biggrin.gif

Preila, tu labai daug zinai nuorodu su linijom ir pan. Gal galetum mesteleti kokia nors kur butu parasyta, kuris pirstas uz ka atsakingas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reduciukas: 26 kovo 2008 - 21:25
Mergaitės, o koks žmogus, jei jo galvos linija- tiesi- eina per visą delną nuo krašto iki krašto? Ar tai rodo didelį intelektą? Ar kažką kitą?
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 03 26, 21:27)
Turbut todel burejos pradeda kalbeti alegorijomis  ax.gif Jei matai sakyk, bet geriau per a.z. Nes jei tai asmeniski dalykai, gal geriau viesai nesakyti...
Nes kai bureja man ranka ziurejai, tai nesake vien malonius dalykus... Nu bet yra kaip yra, reikia deti pastangas, kad butu geriau  ax.gif
Papildyta:
Ji nedaug apibudino, bet sake ideti 16 kartu padidintus pirstu antspaudus, tada galetu apie mane daug ka pasakyti  mirksiukas.gif

Tai idek tik pirstu anspaudus-bandyk taip pat su seseliais biggrin.gif .As zinau,kad yra siaura saka,kuri tyrineja tik pirstu papiliarines linijas ir tokiu budu daroma pribloskianti asmens charakteristika,bet as to nezinau.Tik mazdaug tiek,kiek parasiau.Gal Jadziune zino sia sriti-butu be galo idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaitė V. @ 2008 03 26, 22:38)
Mergaitės, o koks žmogus, jei jo galvos linija- tiesi- eina per visą delną nuo krašto iki krašto? Ar tai rodo didelį intelektą? Ar kažką kitą?

Šiaip rodo egoistišką ir šykštų žmogų g.gif Gali rodyt ir be galo lakią vaizduotę
Papildyta:
QUOTE(reduciukas @ 2008 03 26, 22:38)
Preila, tu labai daug zinai nuorodu su linijom ir pan. Gal galetum mesteleti kokia nors kur butu parasyta, kuris pirstas uz ka atsakingas  4u.gif

user posted image 4u.gif Sakei, kad supranti angliškai, tuoj lietuviškai paieškosiu smile.gif
Nerandu aš lietuviškai, pagrinde skaitau rusų arba anglų kalba g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 26 kovo 2008 - 21:54
QUOTE(Raganaitė V. @ 2008 03 26, 21:38)

Greiciausiai tai bus Sidnio linija (jeigu nuo krasto iki pat kito krasto) Taip,tai dazniausiai bus pakankamai auksto intelekto zmogus,bet labai jau sudetingo budo.Jis bus saltakraujis intelektualas,sieks savo tikslo BET KOKIA kaina.Jo nelabai paveiksi asaromis ar kitokiais panasiais triukais. O sirdies linija yra? Gal tu kalbi apie Bezdziones linija?
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 03 26, 23:19)
O pagrindinės informacijos tai nėra: ar yra padariusi nusikaltimą, ar turi polinkį nusikaltimams ir kokiems- sunkiems ar lengviems?

biggrin.gif Reikia itin kokybiškų atspaudų, tada per kartotekas pravarytume, oi daug paaiškėtų, mažu kokį kriminalą esi padarius, m? rolleyes.gif

QUOTE(Raganaitė V. @ 2008 03 26, 23:38)
Ar tai rodo didelį intelektą? Ar kažką kitą?

Nesvajok, Vaižgantė, tos Tavo linijos rodo kryptį tiesiog, kuria turi eiti tobulėjimo link biggrin.gif

QUOTE(Chiromante @ 2008 03 26, 23:39)
Gal Jadziune zino sia sriti-butu be galo idomu 4u.gif

Šešėliais šūds, reik spaustuvinių dažų ir volelio. Žino žino, tik nelabai benori gilintis, ne verslas 4u.gif , dabar aš pinigus ir dokumentus piešiu cool.gif
Atsakyti
Dekui, Preila, as skaitau angliskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 03 26, 22:57)
Greiciausiai tai bus Sidnio linija (jeigu nuo krasto iki pat kito krasto) Taip,tai dazniausiai bus pakankamai auksto intelekto zmogus,bet labai jau sudetingo budo.Jis bus saltakraujis intelektualas,sieks savo tikslo BET KOKIA kaina.Jo nelabai paveiksi asaromis ar kitokiais panasiais triukais. O sirdies linija yra? Gal tu kalbi apie Bezdziones linija?

Va ką tik atkapščiau savo užrašus, tai gali būti Sidnėjo linija (jei dalina delną į dvi dalis). Ji rodo ypač stiprią logiką ir didelį egoizmą.
Atsakyti