Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(wild @ 2005 05 13, 11:41)
sveikutės, malonu, kad daugėja tradicijų laužytojų...    cool.gif :mane visada domino netradiciniai daiktai...buvau net pradėjus dizaina studijuot (pradėjus...)...dabar kyla minčių apie nuomos saloną, kuriame dominuotų netradiciniai modeliai...nuotraukytėse  idėjų gali rasti pačios besisiuvančios merginosmirksiukas: kai _kas_neiprasta_II

Prašo prisijungimo slaptažodžio. Koks jis ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxjolantaxxx @ 2005 05 13, 12:44)
Prašo prisijungimo slaptažodžio. Koks jis ?smile.gif

spėkite iš trijų kartų mirksiukas.gif

žiūrėkite pradžią...slaptažodis supermama
Atsakyti
kas liecia sukniu nuoma tai, as tik kompanjones tai minciai noreciau mielu noru ta bizniuka vistyciau smile.gif
Atsakyti
Kukli trumpa vestuvinė suknelė
Atsakyti
Gražu! Kad tokių variantų thumbup.gif daugiau būtų!
Atsakyti
Super suknutes!!!! Apsidziaugiau, kai radau daugiau kas noretu nestandartiniu sukneliu.
Pati irgi siusiuos l. nestandartine. Savatgali net nubegau prie santuoku rumu paziureti kaip situacija - tai zinokite, buvo 2 mergickos su "ne tokiomis kaip visos" suknelems. Manyciau tai daug.
Atsakyti
na nezinau man su tokiom tik prie juros eit.Ps.cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 05 25, 12:53)
na nezinau man su tokiom tik prie juros eit.Ps.cia tik mano nuomone smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na, matai kaip skoniai skiriasi,o as taip nemanau tongue.gif
Atsakyti
netradiciniai_variantai_III

progai pasitaikius, galerija papildau 4u.gif
Pastebėjau, kad laisviausiai į savo šventinį apdarą žiūri amerikietės (gal iš tiesų ten ir pati "tradicijos" samprata nėra tokia įsišaknijusi ir reikšminga).
Galima aptikti on-line parduotuvių, kuriose buvusios nuotakos už keliolika dolerių parduoda savo "bad sexy girl" vestuvių apdarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2005 05 25, 13:38)
netradiciniai_variantai_III

progai pasitaikius, galerija papildau  4u.gif

taip norėjau užmesti akį, o ten slaptažodžio reikalauja verysad.gif (jau persiskaičiau aukščiau thumbup.gif , ačiū)
šiaip tu teisi, lietuviai labai konservatyvūs. manau, tai nėra labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglė M.: 25 gegužės 2005 - 12:44
labai gražu thumbup.gif tik, kiek vaiksčiojau po salonus, visur tos pačios pūstos, panašios viena į kitą g.gif o įdomių, nestandartinių kaip ir nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė M. @ 2005 05 25, 12:43)
taip norėjau užmesti akį, o ten slaptažodžio reikalauja  verysad.gif (jau persiskaičiau aukščiau  thumbup.gif , ačiū)
šiaip tu teisi, lietuviai labai konservatyvūs. manau, tai nėra labai gerai  mirksiukas.gif

matyt lietuviai dar iki to nepribrendo smile.gif tongue.gif
Atsakyti