Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(monicutte @ 2005 05 25, 15:37)
Nu jau pykit nepykit, bet turbut net labiausiai demokratiska su trecia suknele nesituoktu

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif As ir su 3 nesituokciau;) Virsutine dalis blink.gif siaubingas;))) Ja kitokia daryciau (jei tureciau toki pilvuka;)) - ir butu liuks! Man grazu kai atviros sukneles, ypac kai grazi figurele.

Beje maciau vestuvine "suknele", kur sijonas atskirai- virsus atskirai, bet virsus toks, kad matosi bamba (na gal kokie 10 cm pilvo). Ir zinot ka;) Mama, kur pakankamai konservatyvi, pasake SUPER sukne;) As net pati nustebau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 25 gegužės 2005 - 15:48
QUOTE(monicutte @ 2005 05 25, 15:37)
Nu jau pykit nepykit, bet turbut net labiausiai demokratiska su trecia suknele nesituoktu

pritariu, kazkia nenormali smile.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
o gal kas dar ir siuvejas stebuklingas galetu isduoti, kurios netradicines sukneles pasiuti galetu, nes man irgi tie nuomuose kabantys tortai su kvarbatkelemis kazhkaip nebais vilioja.... unsure.gif
Atsakyti
Įkeliu keletą trumpų smile.gif
Atsakyti
daili ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
labai paprsatutė rolleyes.gif
Atsakyti
Ta pati, tik su švarku. Atrodo labai oficialiai, tad manau, kad geriausiai tiktų civilinei santuokos ceremonijai.. ax.gif smile.gif
Atsakyti
O kaip jums šita trumpa suknutė:
Atsakyti
Sukneles tai grazios, bet as tai niekada nesirengciau vestuvems trumpos... na, nebent koki 8 karta tekeciau... bigsmile.gif
Atsakyti
taikrai dailios suknytės:)
Atsakyti
Gražios suknutes, bet man jos nevestuvinės g.gif bent jau dabar taip manau, nežinau ka sakysiu po kiek laiko.
Atsakyti