eisiu ir as. ir jei Jus nieko pries dar viena mergaite prisijungs.
QUOTE(zile @ 2008 05 12, 14:18)
eisiu ir as. ir jei Jus nieko pries dar viena mergaite prisijungs.
prasom prasom

zodziu, su tais grozio salonais pasirodo beda

Papildyta:
na tai gal jau galim dalintis, kas ka pirks

- torto su zvakutem
- saldainiu
- vaisiu
- gerimu
- dovanos (auskariuku)
kadangi apsiimu apibegioti tuos grozio salonus, tai si karta nusiplaunu nuo visokiu pirkimu

Papildyta:
mastau, gal sia savaite kazkuria diena dar pati uzeisiu pas vaikus, dar galutinai perkalbesiu su aukletojom del ausu verimo, kad paskutiniu momentu nebutu siurprizu. ir reikes susitarti su pacia Diana, kad kita 2dieni nuo kokios 17 val niekur nebludytu, nereiketu jos niekur ieskoti ir kad sedetu pasiruosusi ir lauktu manes

QUOTE(Spyrga @ 2008 05 12, 14:43)
prasom prasom
gerai, kad dabar pradejau ieskoti, kur galima pradurti. apskambinau gal 4 kirpyklas siaures miestelyje ir visur kita savaite visi vakarai zabiti
zodziu, pavyko viename salone isiprasyti 17.20 val. todel bandysiu biski anksciau nusiplauti is darbo. tik reikes kazkaip pagauti Diana 
Papildyta:
kaip visada reikia:
- torto su zvakutem
- saldainiu
- vaisiu
- gerimu
- dovanos (auskariuku)

Papildyta:

- torto su zvakutem
- saldainiu
- vaisiu
- gerimu
- dovanos (auskariuku)
Galiu šį kartą vaisių nupirkti.
Galiu nupirkti torta 
Papildyta:
O kokiu auskaru po to reiketu? Sidabriniai tinka?

Papildyta:
QUOTE(dzoli @ 2008 05 12, 15:13)
sidabriniu ir reiketu, nes bizuterija ne visos ausys priima, o auksiniu mes neipirksim

siaip mano supratimu perkant labiausiai reiketu ziureti i uzsegima. nes kol dar svieziai pradurta, nelabai gerai vertis auskarus, kur prisispaudzia is galo:

aisku, reiketu ziureti, kas butu jaunatviskiau ir sumastyti, kas tokio amziaus mergaitei galetu patikti

Ok, nupirksiu torta ir auskariukus.

QUOTE(Spyrga @ 2008 05 12, 13:58)
reiskiasi eina:
1. Spyrga
2. dzoli
3. La Brone
lygtais dar ir panther, ir divaa eis
tai gal as jau dabar paskambinsiu i salona ir pabandysiu uzrasyti Diana ausu pradurimui geguzes 20 d. 18 val
1. Spyrga
2. dzoli
3. La Brone
lygtais dar ir panther, ir divaa eis

tai gal as jau dabar paskambinsiu i salona ir pabandysiu uzrasyti Diana ausu pradurimui geguzes 20 d. 18 val

4.divaa
QUOTE(Spyrga @ 2008 05 12, 14:43)
prasom prasom
gerai, kad dabar pradejau ieskoti, kur galima pradurti. apskambinau gal 4 kirpyklas siaures miestelyje ir visur kita savaite visi vakarai zabiti
zodziu, pavyko viename salone isiprasyti 17.20 val. todel bandysiu biski anksciau nusiplauti is darbo. tik reikes kazkaip pagauti Diana 
Papildyta:
kaip visada reikia:
- torto su zvakutem
- saldainiu
- vaisiu
- gerimu
- dovanos (auskariuku)
kadangi apsiimu apibegioti tuos grozio salonus, tai si karta nusiplaunu nuo visokiu pirkimu
na nebent neatsiras auskaru ekspertes, tai galeciau dar juos nupirkti 
Papildyta:
mastau, gal sia savaite kazkuria diena dar pati uzeisiu pas vaikus, dar galutinai perkalbesiu su aukletojom del ausu verimo, kad paskutiniu momentu nebutu siurprizu. ir reikes susitarti su pacia Diana, kad kita 2dieni nuo kokios 17 val niekur nebludytu, nereiketu jos niekur ieskoti ir kad sedetu pasiruosusi ir lauktu manes

Papildyta:

- torto su zvakutem
- saldainiu
- vaisiu
- gerimu
- dovanos (auskariuku)

Papildyta:

aš perku gėrimus, saldainius ir balionus

As irgi einu, bet ziuriu jau issidalinot, tai ka man nupirkti?
Gal divaa per daug nesti bus, galiu ka nors as nupirkti, pvz saldainius?
Sakykit
Dar paimsiu kaip visuomet fejerverka ant torto
Gal divaa per daug nesti bus, galiu ka nors as nupirkti, pvz saldainius?

Sakykit

Dar paimsiu kaip visuomet fejerverka ant torto

Spyrga, gal tada pirma pranesk kaip sekesi su Diana susitarti, po to eisiu auskariukus pirkti. O tai kad netycia neapsigalvotu merguzele del dovanos

Ir tada dar gerai butu, jei Spyrga tuo paciu paklaustu Dianos, kokiu ji tu auskariuku is tiesu nori, nes zinot, kaip su vaikais, norai keiciasi kasdien, tai reiktu pasitikslinti

ka tik is vaiku. zodziu, naujienos tokios, kad mums antradieni nelabai iseina eiti, nes vaikams kazkoks renginys. todel sake, kad geriausia, jei ateitume treciadieni, t.y. geguzes 21 d.. ar visos ta diena gales?
bet Diana as nuvesiu pradurti ausu kaip ir uzrasiau, antradieni.
paklausiau, kokiu auskaru ji noretu, tai sake, kad kabanciu
ilgu
bet vis tiek matyt reiketu pabandyti paziureti, kad ir tie ilgi butu su kazkokiu uzsegimu, nes jei iverimui bus tik tas kabliukas, tai gali pamesti
dzoli, ar susitvarkysi? siaip galeciau ir as paziureti, bet pasirodo nelabai suprantu siuolaikinio jaunimo skoni - sake, kad tie auskariukai, kuriuos ana karta rinkau Dzordzitai, jai nepatiko
zodziu, vaikai mane vos isleido. gal penkiese lydejo iki varteliu. maziai labai klause, kada mes ateisim. siaip dauguma vaiku kazka nusibalnoje
visi man pradejo demonstrotuoti savo kovines traumas ir visokius nubrozdinimus
panther, Diana labai klause, ar tu si karta ateisi

zodziu, vaikai mane vos isleido. gal penkiese lydejo iki varteliu. maziai labai klause, kada mes ateisim. siaip dauguma vaiku kazka nusibalnoje

QUOTE(Spyrga @ 2008 05 13, 18:55)
ka tik is vaiku. zodziu, naujienos tokios, kad mums antradieni nelabai iseina eiti, nes vaikams kazkoks renginys. todel sake, kad geriausia, jei ateitume treciadieni, t.y. geguzes 21 d.. ar visos ta diena gales?
ilgu
bet vis tiek matyt reiketu pabandyti paziureti, kad ir tie ilgi butu su kazkokiu uzsegimu, nes jei iverimui bus tik tas kabliukas, tai gali pamesti
dzoli, ar susitvarkysi? siaip galeciau ir as paziureti, bet pasirodo nelabai suprantu siuolaikinio jaunimo skoni - sake, kad tie auskariukai, kuriuos ana karta rinkau Dzordzitai, jai nepatiko
visi man pradejo demonstrotuoti savo kovines traumas ir visokius nubrozdinimus

Man labai gaila, bet aš trečiadieniais negaliu