Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

QUOTE(La Bronė @ 2008 05 13, 21:05)
Man labai gaila, bet aš trečiadieniais negaliu  blush2.gif

na ka padarysi 4u.gif visoms mes karts nuo karto negalime.
gal tada kazkas vietoje La Brones nupirktu vaisius? panther, gal tada tu galetum?
Atsakyti
OK, man tinka ir treciadienis, as tada perimu vaisiu pirkima (ir kaip minejau, dar fejerverka ant torto prigriebsiu smile.gif )
Jau esu pazadejusi Dianai, kad jei tik sveika gyva busiu, tai butinai ateisiu i jos gimtadieni 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes!

Parinksiu ka nors :-) Turiu sese 14 metu, gal ji ka gales patarti ax.gif

Atsakyti
Sveikos mamytes,

labai noriu prisijungti prie Jusu temos.
esu tik ka iskepta mamyte (suneliui Sauliukui dvi savaites), todel nelabai galesiu prisijungti prie vaiku globos namu lankymo dabar.
Siuos globos namus pazistu gerai, nes atstovauju vilniaus rotaract kluba (www.rotaract-vilnius.org), juos mes globojame ir su vaikais draugaujame jau 10 metu.
Paskutinius keleta metu organizuojam savaitgalinius edukacinius mokymus vaikams. (projektas "Ateitis mano rankose")
Lesas surenkame labdaros renginio "anciuku lenktynes" metu. Tad visas kvieciu apsilankyti birzelio 8 diena belmonte.Tikrai smagi seimos svente. Sutiksite daug vaikuciu is siu globos namu, jie dabar kaip sykis intensyviai dirba ir ruosia savo darbeliu muge.
o mes visi pirkdami ne tik ju darbelius bet ir guminius anciukus paremsime kitu metu projekta smile.gif

Linkejimai

Vai2le

P.S.
daugiau info: www.rotaract-vilnius.org

http://www.bilietai....EDS001000003368

Atsakyti
Sveikos, prisijungsiu ir as. treciadienis man tinka..
jei ka reikia nupirkti ar dar kuom padeti sakykite..mielai prisijungsiu.
Atsakyti
Nupirkau auskariukus ax.gif Tikiuosi patiks Dianai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2008 05 19, 11:19)
Nupirkau auskariukus  ax.gif  Tikiuosi patiks Dianai  g.gif

bigsmile.gif Kaip daugmaz atrodo? smile.gif
Atsakyti
Neradau paveiksliuko blush2.gif Pirkau "silvercity", kabantys su svarowski sviesiai ruzavais kristalais (sidabriniai kabliukai). Badar kaip tik akcija ten vyksta, kainavo 39,00 o nupirkau uz 24 Lt. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2008 05 19, 13:41)
Neradau paveiksliuko  blush2.gif  Pirkau "silvercity", kabantys su svarowski sviesiai ruzavais kristalais (sidabriniai kabliukai). Badar kaip tik akcija ten vyksta, kainavo 39,00  o nupirkau uz 24 Lt.  tongue.gif

Turetu patikti thumbup.gif
Beje, dabar tiksliai Silvercity daugeliui papuosalu akcijos smile.gif
Atsakyti
vedu siandien Diana durtis ausu ax.gif
beje, dar tiksliai nezinau, ar ryt galesiu eiti kartu. tik ryt ir zinosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 05 20, 07:17)
vedu siandien Diana durtis ausu  ax.gif
beje, dar tiksliai nezinau, ar ryt galesiu eiti kartu. tik ryt ir zinosiu  blush2.gif

Sekmes! 4u.gif Parasyk grizus ispudzius, kaip praejo viskas smile.gif
Atsakyti
na va, padariau dideli darba karsta.gif Diana jau su auskariukais. turejom palaikymo komanda - Juste irgi vaziavo su mumis biggrin.gif zodziu, visos trys ir ejom pas kosmetologe lotuliukas.gif Diana siek tiek bijojo, man net reikejo palaikyti jos ranka. bet viskas praejo gerai. vaikai pristatyti atgal namo ir rytoj lauks apsilankant musu mirksiukas.gif nors nelabai zinojau, ar ryt galesiu prisijungti, bet greiciausiai, kad galesiu blush2.gif
trr, Tavo pinigeliu kaip tik ir uzteko ispildyti mazyte Dianos svajone 4u.gif jei dar seki musu tema, tai didelis Tau ACIU 4u.gif
Atsakyti