Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

Einam jau tryse? ax.gif
Atsakyti
As kaip visada paziuriu paskutinem minutem verysad.gif buvau truputi su mokslais uzsiemusi .... Rytoj prisijungciau. Galiu gerimus nupirkti jei niekas neperka smile.gif
Atsakyti
O kas nors gali paskambinti į vaikų namus ir paklausti, ar galim rytoj nueiti?
Atsakyti
Tai ka man pirkti?
Atsakyti

Galim dovanoti knygelę. Apsiimu nupirkti - Divaa
Tortą - La Bronė
Saldainius,
vaisius,
gėrimus
Atsakyti
Margynos, atsiprasau, bet siandien negaliu prisijungti. blush2.gif

Pinigelius dalinkit ir man, kita karta atsiskaiciuosim.
Atsakyti
Bet visai neaišku, ar mus ten kas nors šiandien priims g.gif
Atsakyti
As nebusiu siandien Vilniuj, tad negalesiu prisijungti eiti verysad.gif
Bet pinigeliais prisidedu, tik nezinau, kaip perduoti unsure.gif Gal tiesiog priskaiciuokit ir mane, o kita karta atiduosiu kazkuriai skola.
Spyrga, ar tu eisi siandien? Jei ka, tai tau galeciau grizus atiduoti pinigelius
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2008 06 10, 11:57)
As nebusiu siandien Vilniuj, tad negalesiu prisijungti eiti  verysad.gif
Bet pinigeliais prisidedu, tik nezinau, kaip perduoti unsure.gif  Gal tiesiog priskaiciuokit ir mane, o kita karta atiduosiu kazkuriai skola.
Spyrga, ar tu eisi siandien? Jei ka, tai tau galeciau grizus atiduoti pinigelius

Jaučiu ne kas šiandien su ėjimu. Aš neturiu jokio ryšio su vaikų namų auklėtojomis, tai negaliu suderinti atėjimo laiko. Visa kita tai aišku smulkmenos, tačiau vis vien reikia bent trijų žmonių ėjimui...
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 06 10, 11:22)
Jaučiu ne kas šiandien su ėjimu. Aš neturiu jokio ryšio su vaikų namų auklėtojomis, tai negaliu suderinti atėjimo laiko. Visa kita tai aišku smulkmenos, tačiau vis vien reikia bent trijų žmonių ėjimui...

ir as negaliu prisijungti lankymui sad.gif

jeigu reiktu galiu tik pagelbeti rysiams su vaiku namu direktore mirksiukas.gif

o cia siunciu nuotraukeles is savaitgali vykusio labdaros renginio "anciuku lenktynes" skirto siu globos namu aukletiniams - gal atpazinsite ir jusu lankomus vaikucius
ax.gif

http://picasaweb.goo...IukLenktynS2008

Atsakyti
QUOTE(vai2le @ 2008 06 10, 12:31)

o cia siunciu nuotraukeles is savaitgali vykusio labdaros renginio "anciuku lenktynes" skirto  siu globos namu aukletiniams  - gal atpazinsite ir jusu lankomus vaikucius
ax.gif

http://picasaweb.goo...IukLenktynS2008

Ačiū už nuorodą į nuotraukų albumą, buvo įdomu 4u.gif Mačiau vieną ir mūsų lankomos grupės mergikę mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai dar Zile planavo eiti, klause ka jai pirkti g.gif
Papildyta:
Geros nuotraukos, aciu biggrin.gif

Nuotraukose maciau Diana, Margarita ir Juste, o maziuku kazkaip niekur nesimate schmoll.gif
Atsakyti