Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

QUOTE(Zosse @ 2008 05 27, 21:05)
Žiūriu jūs čia šaunuolės vaikučius lankot, galima prie jūsų prisijungti? smile.gif

galima mirksiukas.gif tik nezinia, kada dabar eisim g.gif

na tai niekas nieko nezino apie mazojo Olego gimtadieni? ar tikrai jo gimtadienis birzelio pradzioje? nes jei dabar nenueinam, tuomet greiciausiai apsilankysim ten tik rugpjucio pabaigoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 05 28, 07:49)
na tai niekas nieko nezino apie mazojo Olego gimtadieni? ar tikrai jo gimtadienis birzelio pradzioje? nes jei dabar nenueinam, tuomet greiciausiai apsilankysim ten tik rugpjucio pabaigoje g.gif

Vakar rase Diana, kad girdejo aukletoja sakant, jog Olego gimtadienis birzelio men, bet dienos nezino ji, tai prasiau paklausti aukletojo tiksliai kelinta diena ir man parasyti, zodziu, laukiu is jos naujienu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2008 05 28, 08:45)
Vakar rase Diana, kad girdejo aukletoja sakant, jog Olego gimtadienis birzelio men, bet dienos nezino ji, tai prasiau paklausti aukletojo tiksliai kelinta diena ir man parasyti, zodziu, laukiu is jos naujienu  ax.gif

Būtų gerai dar nueiti prieš vasarą ax.gif Ir dar būtų gerai, kad ta diena nebūtų trečiadienis mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, parase vel Diana, bet pasirodo, kad pati aukletoja nezino tikslios Olego gimimo dienos, sake, kada ateisim, tada ir bus ax.gif
Atsakyti
tai net nezinau, kaip cia darom g.gif jei Olego gimtadienis visai ne birzeli, tai biski be rysio nueiti ji sveikinti. nors is kitos puses jis dar tokio amziaus, kai dar nelabai kazka supranta ir sureiksmina biggrin.gif be to, mums dar kaip ir reiketu nueiti pas vaikus pries vasara g.gif kokiu bus minciu?
Atsakyti
Tai gimtadienis birzeli, bet tik nezino tikslios dienos rolleyes.gif
Zodziu, diena patys galim pasirinkti, tik kad priimtu mus butent ta diena
Atsakyti
bet ar kitai savaitei spetume susiorganizuoti? g.gif jauciu, kad nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 05 29, 10:21)
bet ar kitai savaitei spetume susiorganizuoti?  g.gif jauciu, kad nelabai  schmoll.gif

Jeigu eitume pirmadienį, antradienį ar ketvirtadienį - aš galiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 05 29, 10:22)
Jeigu eitume pirmadienį, antradienį ar ketvirtadienį - aš galiu  4u.gif

pirmadieni-antradieni gal dar per anksti g.gif nespesim. geriau tuomet butu ketvirtadieni, t.y. birzelio 5 d. arba tada kelti dar i kita savaite g.gif
siaip vaikai minejo, kad dabar jiems antradieniais ir ketvirtadieniais buna kazkokie renginukai g.gif tai vat reiketu butinai suzinoti, kada jie bus laisvi g.gif
Atsakyti
o tai kaip tai gali buti, niekas nezino kada vaikas gimes???? Nemanau, kad jis prie duru buvo paliktas... blink.gif

Gal direktorius zinotu vaiko gimimo data, kazkokia gi data vistiek turi buti ir yra dokumentuose.... ax.gif Manau reikia labiau pasidometi ir paspausti aukletoja, kad nueitu ir suzinotu ta diena.
Atsakyti
O divaa tiesiogiai su aukletojom susisiekia? Gal paklaustu, kada tiksliai ir kada gali priimti? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

galiu pagelbeti ax.gif - galiu paskambinti direktorei - ji tikrai turi smile.gif
tik pasakykit is kurios grupes .
Atsakyti