Visai beibiukai iki metu berods tai kudikiu namuos gyvena
sveikutes
Labai noreciau prisijungti
Kada ir ka reikia??

Labai noreciau prisijungti

Kada ir ka reikia??
QUOTE(Oksanik @ 2009 01 07, 12:46)
Einam antradieni (sausio 13 d.) 18.30 val. Susitinkam ten prie varteliu

Tik jeigu ka, tai be savu vaikiuku renkames

Visus pirkinius issidalinom jau, tai tiesiog ateik, pinigelius dalinant prisidesi

QUOTE(panther @ 2009 01 07, 13:47)
Einam antradieni (sausio 13 d.) 18.30 val. Susitinkam ten prie varteliu
Visus pirkinius issidalinom jau, tai tiesiog ateik, pinigelius dalinant prisidesi

Suprantamas daiktas

IKi
Merginos, tai rytoj einam?
Atsiprasau, bet as rytoj negalesiu prisijungti, nespeju paimti vaiko is darzelio ir palikti sia savaite nera kam...
Bet as turiu karoliukus Karinai ir pinigeliais noreciau prisideti. Gal kas nors galit is manes paimti ? Gyvenu Pasilaiciuose, gal kas salia bus siandien arba rytoj galiu kam nors perduoti?

Bet as turiu karoliukus Karinai ir pinigeliais noreciau prisideti. Gal kas nors galit is manes paimti ? Gyvenu Pasilaiciuose, gal kas salia bus siandien arba rytoj galiu kam nors perduoti?

einam einam.
o gal dar galetu Diva pasiteirauti kaip ten sveikatos vaiku ?
o gal dar galetu Diva pasiteirauti kaip ten sveikatos vaiku ?
Aš eisiu, lyg ir dukra planavo...

Tai ka, tada rytoj 18.30 renkames prie varteliu
Dar pasikartosiu, kad as saldainius ir gerimus nuperku, divaa - dovanele, dziaugsmelis - vaisius, La Brone - torta su zvakutem ir fejerverku.
Divaa, ar viskas tvarkoj su musu ejimu?
As siandien dar susirasiau su Diana, tai sake, kad vaikai sveiki
dzoli, man tai nelabai iseis paimti, nebent kuri kita gali? Bet jei ne, tada tiesiog kita karta atiduosi tuos karoliukus

Dar pasikartosiu, kad as saldainius ir gerimus nuperku, divaa - dovanele, dziaugsmelis - vaisius, La Brone - torta su zvakutem ir fejerverku.
Divaa, ar viskas tvarkoj su musu ejimu?
As siandien dar susirasiau su Diana, tai sake, kad vaikai sveiki

dzoli, man tai nelabai iseis paimti, nebent kuri kita gali? Bet jei ne, tada tiesiog kita karta atiduosi tuos karoliukus

QUOTE(Kyti @ 2009 01 12, 17:05)
Prasom jungtis