Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

QUOTE(La Bronė @ 2009 01 13, 21:38)
Jeigu galima, man nuotraukėles į šitą paštą - paklausimas@gmail.com  Būsiu labai dėkinga  4u.gif

issiunciau, parasykit, ar gavot 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Labas vakaras visiems, aciu kad priimet musu, mums labai patiko.
Galima ir man nuotraukos? olga08@gmail.com
4u.gif )
Atsakyti
Atleiskit merginos, man shiandien nu niekaip neishejo, tikiuosi viskas praejo sklandziai
Atsakyti
man taip pat patiko. būtinai prisijungsiu kitą kartą. tikiuosi ateity apsiprasiu ir vaikai apsipras. ...atrodo turiu tiek idėjų. na pažiūrėsim.
Atsakyti
Nuotraukas prasiusioms issiunciau, tikiuosi, visos gavote 4u.gif
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 01 13, 22:30)
Atleiskit merginos, man shiandien nu niekaip neishejo, tikiuosi viskas praejo sklandziai

viskas gerai, o pasibuvome tai smagiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jei Poviliuko gimtadienis sausio 27 d., kada planuojames eiti? Gal kita savaite antradieni, kaip tik per tikraja tortadienio diena? smile.gif
Kaip pas jus visas su laiku ir galimybem?
Atsakyti
Man tinka. Rezervuojuosi torto pirkimui (žvakučių ir fejerverkas liko nuo praeito karto) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Bronė: 19 sausio 2009 - 10:37
aš taip pat prisijungsiu.
Atsakyti
o kiek gimtadieniu nusimato vasario men. gal kaip nors prijungtumem ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2009 01 19, 12:26)
o kiek gimtadieniu nusimato vasario men. gal kaip nors prijungtumem ?  g.gif

Vasarį Alinos ir Anios, dar galutinai nesusitarėm, ar jas sveikinsim. Kovo mėn. - Karolio.
Atsakyti
kazkaip man paskutiniu metu nebeiseina prisiderinti unsure.gif kaip tik sausio 27 d. turim bilietus i teatra unsure.gif
o del anios ir alinos, sakau, gal si karta nunesti joms kazkokias dovaneles? g.gif tortu atskirai nepirkti, jei jau aukletojos nelabai nori svesti ju gimtadienius. bet kokia nedidele dovana, kad ir is anksto, galbut galima butu iteikti g.gif
Atsakyti
prisijungciau si karta ir as jau.
ax.gif

QUOTE(Spyrga @ 2009 01 19, 15:00)
kazkaip man paskutiniu metu nebeiseina prisiderinti  unsure.gif kaip tik sausio 27 d. turim bilietus i teatra  unsure.gif
o del anios ir alinos, sakau, gal si karta nunesti joms kazkokias dovaneles?  g.gif tortu atskirai nepirkti, jei jau aukletojos nelabai nori svesti ju gimtadienius. bet kokia nedidele dovana, kad ir is anksto, galbut galima butu iteikti  g.gif

Atsakyti