QUOTE(AJ_Lt @ 2006 01 10, 12:27)
Zinok, irgi turiu tokia beda: vyresnioji, jei nepriversi, tai gali is vis tik vandenuka gerti

Ale mociute (jinai dirba vaiku darzelyje aukletoja, ir as sakau kartais, kad daznai buna lengviau kazka padaryti, nei paaiskinti mano mamai, kodel to nedarysi

) ja sugeba ikalbeti: su ja pavalgo normaliai, tik kad tas valgymas visa valanda uztrunka

As tai, kaip tai bebutu bloga, vaika santazuoju: nori ziureti filmuka, pirma suvalgyk desreli, nes kitaip filmuko negausi

Na, neturiu as laiko ikalbinejimams

Ai, dar kartai jai uzeina noras valgyti, kai tiesiog pirma paprasau pasedeti prie stalo kartu su visa seima

Ziuri, ir jai jau reikia pirma agurkelio marinuoto, paskui alyvuoges, o galu gale ir iki kotletykes priename
Mano vaikai irgi nera is valgiuju

bet as jiems labai ir nesistengiu kisti maista jei jie nenori.stengiuosi daryti,tai ka jie megsta,kad ir kelias dienas is eiles,nes jie to nori.
as ir pati vaikysteje buvau nevalgi,bet man mama neleisdavo atsikelti nuo stalo kol visko nesuvalgysiu.o kaip paaugau tada maista pradejau slepti,o eidama i mokykla ismesdavau.

o jei mama versdavo valgyti,tai viskas baigdavosi isvemimu.taip,kad nenoriu kartoti mamos klaidu ir vaiku neverciu valgyti,jei jie jau labai priestarauja.Juk suaugusiam buna,kad jis neturi apetito.man taip buna

manau labai jaudintis nereiketu,jei mergyte guvi,linksma,begioje,reiskias viskas gerai.o dar yra tokie vaistukai,kuriu sugirdzius apetitas stipriai pagereje.jie yra nuo kirmynu,o vaikui profilaktiskai juos siulo pagirdyti kas puse metu.o jei dar vaikas lanko darzeli,tai isvis butina.jei tave domina galesiu parasyti vaistuku pavadinima.