Na maniškei jau tuoj 1,5 metų, ir jau koks pusmetis kaip nebevalgo... Bet užtat kokia rubuilė, kai daktarei pasakiau kad vaikas blogai valgo, tai tik juoktis pradėjo, sako argi šitas vaikas nevalgo? Tai ir laukiam ar pradės valgyt, ar sukūs?
mano mazyte kaip jau minejau irgi nedaug valgo, bet jau zandus uzsiauginusi taip kaip kurmiukas
. Nors va kelias dieneles atgal as nelabai skundziuosi, jau geriau pradejo valgyti.As tai galvoju, kad gal nuo dantuku cia jai taip.Seip turim visus dantukus, bet tik, kad jie niekaip iki galo neisdygsta

manoji su manim savaitgaliais nelabai valgo - išsidirbinėja, išsisukinėja ir porą kasnių suvalgius stojasi ir bėga. tokiais atvejais aš rami, nes žinau kad ateis darbo savaitė ir su aukle ji sočiai prisivalgys.
o kai sedėdavau namie - tai labai nervuodavausi kad nevalgo. bet kai vaikas auga sveikas - tai nėr ko čia nervuotis
o kai sedėdavau namie - tai labai nervuodavausi kad nevalgo. bet kai vaikas auga sveikas - tai nėr ko čia nervuotis
Manoji maze taip pat mazai valgo, iki metuku beveik nieko ikisti neimanoma buvo, dabar karts nuo karto kotletuka, darzoviu, bet su ta salyga, kad pati valgys.
Pasidarykite tyrimus del kirmelyciu, tokio amziaus vaikams labai daznas atvejis. Buna tokios mazos, mazos, plika akimi nesimato, bet vaikuti vargina siaubingai, tada jie nevalgus (vaikai), pasyvesni, prasciau miega.
Pasidarykite tyrimus del kirmelyciu, tokio amziaus vaikams labai daznas atvejis. Buna tokios mazos, mazos, plika akimi nesimato, bet vaikuti vargina siaubingai, tada jie nevalgus (vaikai), pasyvesni, prasciau miega.
Aš dėl savo dukros apetito irgi nuolatos skūsdavausi. Bet niekas nepadėjo nei vitaminai nei gąsdinimai, nei pažadai. Tiesiog dabar jei nenori valgyti, tai ir nesiūlau per prievartą, nes vistiek išspjauna, arba verkia prie stalo. Nu taip kokias 3dienas beveik nieko burnoj ir neturi. Bet po to pati pradeda prašytis, kai jau labai užsimano ir išalksta. Dar jai apetitą pagerina jei mato, kad ir kiti vaikai valgo. Darželyje auklėtoja sakė, kad ji beveik visą porciją ir suvalgydavo
Tik gaila, kad dėl ligų į tą darželį neįmanoma vesti.

Tik gaila, kad dėl ligų į tą darželį neįmanoma vesti.

Aš ir galvoju, kad kai pradės eiti į darželį- su chebra normaliai valgys..o dabar..atsikanda ir pabėga nuo stalo, atrodo, kad neturi laiko valgymui. Tik tiek, kad sveikas atrodo, nors kūdas kūdas.. Tik va, su vyru juokaujam-iš kur pas vaiką tiek kakučio pasidaro-rodos nevalgo, nevalgo, bet kai prikrauna po tris kartus per dieną..

Pas mus taip pat!!!
Bet aš nekreipiu dėmesio, nes ir mums taip būna, kad kartais nenorime valgyti, o kartais negalime atsitraukti nuo šaldytuvo
O juk turi dar didesnį instinktą kiek ir kada bei ko valgyti
Čia mes save galime priversti kišt "nes reikia ką nors pavalgyti"
Bet ar tikrai?

QUOTE(jurgiuxxx @ 2006 03 02, 17:47)
Esu pastebejus kad mum nevalgadieniai ateina tada kai valgom vitaminus,nu tikrai pastebejau,dabar pvz,geriam multi,kalci tai tikrai nevalgo ir pastebejau nedaviau pora dienu vitaminu,ir iskart daugiau valgyti pradejo
.Nezinau gal tai tik sutapimas...

Pas mus panašiai. Dabar geriam Osteocare (kalcis, magnis, cinkas, vit.D), nes plaukiukai silpni ir dantukų mažai, tai labai pablogėjo apetitas. Prieš tai gėrėm žuvų taukus, tai valgė tikrai geriau. Gal tai tikrai tik sutapimas

Tokiais nevalgiadieniais mus gelbsti MP

mano jau kai nevalgo tai vos ne 3 dienas, tik gerimo jau neatsisako, ir prisisiurbia nuo jo, o pabandyk neduot tai ohoho koki triuksma kelia. Jam valgymas tai tragedija