Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukai nevalgiukai

pastebėjau,kad kažkaip ant vakaro pas mano sūneli apetitas palyla,o iš ryto gali išvis nieko nevalgęs būt.kartai net verkt norisi kai išverdi daržoves su veršienos gabaliuku ir ne kąsnelio napaima i burnytę.
Atsakyti
QUOTE(gincike1 @ 2007 12 02, 00:00)
pastebėjau,kad kažkaip ant vakaro pas mano sūneli apetitas palyla,o iš ryto gali išvis nieko nevalgęs būt.kartai net verkt norisi kai išverdi daržoves su veršienos gabaliuku ir ne kąsnelio napaima i burnytę.

drinks_cheers.gif manoji irgi ant vakaro pavalganti

o mes ir turėjom bėdų dėl nevalgymo...nenorėjo visai į mėsytę žiūrėt,daržoves vos vos...tik neblogai grūdų košes valgė..ir ką paprašiau kad padarytų kraujuko tyrimus pasirodo neklydau hmglobinas 104 blink.gif -ko norėt... tada pagėrėm geležies,pati gėriau daugiau negu ji nes spjovė /per mp persidavė/ pakilo Hmgl iki 124 thumbup.gif atėjo kaip tik ruduo ir dbr valgom super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda_saulė @ 2006 01 09, 10:42)
dukrytei dabar du metukai su trupučiu, ir jau metai laiko, kaip ji nebevalgo. sakau taip ne todėl, kad neauga svoris, tikrai nesitikiu, kad augs kaip naujagimis, tiesiog per metus vargiai kilą priauginom, ir tikrai ne be priežasties, nes ji nevalgo blink.gif nesuprantu kuo ji gyva, tiesa saldumynų niekada neatsisakys, bet viso kito schmoll.gif . gali išbūt visą dieną tik puodelį jogurto išgėrus ir viskas, nesuprantu kuo ji gyva g.gif pasidalinkit patirtim, kaip jūs priverčiat valgyti savo mažuosius. tiesa, kartais užeina apsirijimo dienos, tuomet tik ir tegirdžiu, mamyte, noriu valgyt, už valandikės ir vėl doh.gif  tuomet būnu iš ties laiminga thumbup.gif , deja taip atsitinka, tik kokį kartą, per 2-3 mėnesius doh.gif 
jau imu galvoti, kad jai kas su skranduku negerai, nes pati turiu bėdų, gal skauda jai mažytei blink.gif  g.gif

Gal skambes labai ziauriai, bet as patariu nieko neduoti tarp valgymu. Jei yra pusryciai - juos pavalgius nieko neduoti iki pietu...JOkiu saldainiu, jokiu kramtomu ir t.t. Tikrai padeda, maniskiai abu laukia, kada greiciau mamytes pietucius ant stalo pades - ir tada valgo net ausys kruta lotuliukas.gif
Atsakyti
sakiciau nereikia versti vaiko valgyt. kai nores paprasis.mano nei vienas nei kitas nevalge normaliai ir nieko merginai jau17 sunui 2.8 svoris normoj tyrimu rezultatai irgi norma
Atsakyti

Sveikutės, na matau su valgymu vargstančių mamyčių nemažai ir mano bernužėlis tai kategorijai priklauso. Labai mažai valgo kaip viščiukas palesa ir viskas atrodo kad vaikui kažkas tam pilvely užrišta. du trys šaukštai ir pietūs baigėsi, o dabar atsisakė ir pusryčių, net mėgstamus jogurtėlius, atsikelia apie 9 val. na o kažkiek pavalgo tik apie 11-12 val kai jau beveik pietų metas. Žuvų taukų irgi negaliu sugirdyti arba išspjauna arba iš vis nepraveria burnos. Ir svoriu smulkutis jau 1,6 metukai o sveria 9,5 kg. Gal kokių patarimų praktiškų turite. smile.gif
Atsakyti
joo.. pasirodo, daug tokiu kaip mes... ax.gif kovojam irgi del kiekvieno sauksto. bet dabar jau pavargau ir palikau ramybej... tai is tikro pats papraso, nors ir mazai palesa, bet bent jau nereik vaikytis po kambari.. dar zuvu taukus duodam, naturalius mums patare gydytoja duot, be priedu visokiu,, su kraujuku problemu irgi turim, pasilpes, nes mesos tai visai ne kasnelio schmoll.gif ryte koses papraso pats, truputi paknaisioja, per pietus kokia sriubyte pora saukstu.. ir vakare dar koki kolduna ir vsio .. doh.gif nakti geria daug... kartais 4-5 but.
Atsakyti
Nu va mano pipiras praeitomdinom labai blogai jautesi ir veme ir viduriavo tad apetitas buvo taip pat labai sumazejas bet dabar pradejau duoti gerasias bakterija ir apetitas vel pradeda gryzineti g.gif ir tikiuosi viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irculia10 @ 2007 12 07, 13:40)
sakiciau nereikia versti vaiko valgyt. kai nores paprasis.mano nei vienas nei kitas nevalge normaliai ir nieko merginai jau17 sunui 2.8 svoris normoj tyrimu rezultatai irgi norma

O maniske va, nevalge nevalge, o pradejo daugiau judeti (vaikscioti) tai dabar visa diena kemsa thumbup.gif ir todel kakuti daro 5 kartus per diena tongue.gif
Atsakyti
Ir pas mane tokia problems su valgiu, dukrytei metukai, tai ne nebezinau ka jai duot, kuom sudomint kad skaniau butu, ka isverdu ta ismetu, dabar ji valgo ka ir mes patys, pvz. makaronai, kiausiniai, sumustiniai, atrodytu dar per maza tokiems valgiams...bet svarbu kad valgo, na zinoma skanumynus tai tik duok, reiks nupirkt vitaminu:) sekmes visoms su nevalgiukais:)
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2007 12 14, 19:02)
Ir pas mane tokia problems su valgiu, dukrytei metukai, tai ne nebezinau ka jai duot, kuom sudomint kad skaniau butu, ka isverdu ta ismetu, dabar ji valgo ka ir mes patys, pvz. makaronai, kiausiniai, sumustiniai, atrodytu dar per maza tokiems valgiams...bet svarbu kad valgo, na zinoma skanumynus tai tik duok, reiks nupirkt vitaminu:) sekmes visoms su nevalgiukais:)

O kodel per anksti duoti tai ka valgote ir jus??? g.gif Mano mazei jau 14 men. - valgo viska, nuo kugeliu iki koldunu... Jai ir patinka atrasti nauja skoni - astriai as negaminu - tai jai tikrai viskas tinka thumbup.gif
Atsakyti
Turiu nevalgiuka ir galvos nesuku- nevalgo, nenori- vadinasi visko uztenka, tai ko ten ta apetita per prievarta skatinti, kam tukinti vaika. mazi vaikai patys zino kiek jiems reikia- uzaugs valgys 4u.gif
Atsakyti
Musiskis,tai valgo.Galvoju,gal vitaminu reiketu pagerti jum.Nepakenktu ir daktares konsultacija.
Atsakyti