Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukai nevalgiukai

Maniškis niekada labai valgus nebuvo, tik kaime močiutės sugeba ten jį kažkaip prikišti, bet man tokia maitinimo metodika nepatinka, tai aš ir nesijaudina, matyt, suvalgo tiek, kiek reikia. Beja, paskutiniu metu jau kokį antrą mėnesį vartoja C žirniukus, tuos senoviškus geltonus biggrin.gif Valgo po tris per dieną, nes šitą skaičių geriausiai pavyksta ištarti 4u.gif . Manau, kad kažkiek padeda, nes nepaisant to, kad pavasaris, valgo tikrai geriau nei žiemą. Galit pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirma @ 2006 03 23, 14:29)
Pas mus lygiai taip pat, nevalgiadienių priežastis - arba dantys arba ligos. Be to, tokiomis dienomis apskritai būna irzlus, viskuo nepatenkintas ir vis ant kelių prašosi cool.gif Tai ir sėdim abu apsikabinę biggrin.gif

Ir pas mus taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Musu paneles, tai valgios. Kartais net baisu, atrodo kad perdaug ryja, bet byna ir dienu kad nenori. Tiesiog nekreipiu i tai demesio ir tiek. Tik pasistengiu, kad saldumynu negautu.
Atsakyti
ar jis sveikutis? Na gal neseniai sirguliavot, geret vaistuku, tai del to gali pablogeti apetitas. Bandyk dar ir dar karta, gal tiesiog reikia atrasti, kas jam butu skanu. Sėkmės!
Atsakyti
Spėju, jog dantukas jums kalasi, todėl vaikas neturi apetito g.gif .
Duok jam gerti pienuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na tai tu laiminga mama kristute biggrin.gif kadangi as tik svajoju kad mano astijukas valgytu.Jis is tu vaiku kuris isvis nevalgo ir net nezinau ka daryt,nei vitaminai nei C vitaminas niekas nepadeda ir svorio del to trukumas.Taip kad tu dar dziaukis kad valgo 4u.gif
Atsakyti
Ka daryti su nevalgiadieniais?
As tai nieko ypatingo nedarau,nevalgo tai nevalgo,kai nores pranes...nekisu per prievarta,o tai pradeda ziaugcioti...Jei jau mazavalgadieniai pasireskia nuolatos,einu pas gydytoja ir pasiskundziu.Tada ji israso vitaminu,kuriuos kliackai labai noriai geria ir viskas susitvarko savaime...
Atsakyti
tikra tiesa, kad jei vaikas nevalgo keletą dienų, tai po to atsigriebia dvigubai. Bet pas mus tai dažniausiai būna susiję su ligom verysad.gif O versti valgyti per prievartą beprasmiška schmoll.gif
Atsakyti
Mum kai kalasi dantukai tai buname labai nevalgus, tai tikriausiai ir jum ta pati problemele laukia.
Atsakyti
Tikrai gali būti kalti dantukai
Atsakyti
Jeigu tikrai kalasi dantukai, reikėtų patepti dantenas pvz. Dentinox, tada jam ne taip skaudės, gal tada ir neatsisakys valgyti. O pienuko vien tiktai jam per mažoka, todėl ir nktį keliasi ir dėl skausmo, ir iš bado. Kai maniškei pradėjo trūkti pienuko, ji irgi dažnai prabudinėdavo, tas pats buvo ir su dantukais verysad.gif
Atsakyti
Man taip pat atrodo, kad kalti dantukai verysad.gif
Bandyk gal i kruopu kosyte, pvz. avizas, grikius deti trinto banano. Maniskis valgo tik kruopas, mieliau su bananu ar\ir obuoliu. Deja, visiskai atsisako darzoviu, mesos taip pat. Negaliu net apgauti, idedama i kruopas mesytes, suvalgo kelis saukstus ir spjauna. verysad.gif Nezinau irgi ka daryti, bet gal as cia na toj temoj, sorry 4u.gif
Atsakyti