QUOTE(Dangiuks @ 2008 07 11, 17:42)
niu tikrai dar nemačiau nei aš, nei dauguma gydytojų tokio užsispyrusio "papulio" mėgėjo
Ir tikrai nemačiau, kad kiti vaikiukai taip springtų ir paskui atpylinėtų nuo kiekvieno grūdelio
Dievuliau, žinau, kad nuo košyčių reik pradėti, nuo jų ir pradėjome 5,5mėn
Niu ir iki šiol tas pats
Dabar net kiek tirštesnės košytės nebesuvalgo (koks ten ir valgymas, daugiausia per dieną - keturi arbatiniai šaukščiukai) - tik skystą
O dantulių turim šiai dienai 9, bet vis po truputį dar išlenda
Niu jau niu, draugės vaikinukas su dviem dančiais kapoja viską iš eilės, net šašlykus
Pirktinio tai nieko niu nei iš tolo
Kažkas vos saldesnio ir nei per kur neįkiši
Sakau - jau geri du mėnesiai tik skysta sriubytė per dieną po porą šaukštelių
Ligų neprisigalvoju, tiesiog bendrauju su kuo tik išmastau ir kai kažkam kažkas panašaus buvę, tai ir pritaikau. Bet nieko aš nediagnozuoju, tiesiog blaivia galva į viską žiūriu...

Dievuliau, žinau, kad nuo košyčių reik pradėti, nuo jų ir pradėjome 5,5mėn

Pirktinio tai nieko niu nei iš tolo

Ligų neprisigalvoju, tiesiog bendrauju su kuo tik išmastau ir kai kažkam kažkas panašaus buvę, tai ir pritaikau. Bet nieko aš nediagnozuoju, tiesiog blaivia galva į viską žiūriu...
mano pazıstamos vaıkıs tavo mazylıo amzıaus lygıaı ta patı problema del sprıngımo, vısıskaı tıngı kramtytı ır labaı mazaı valgo, nors jo mama MP nemaıtına. Del to kad nekramto, taı gydytoja sake, gal prazıopsojote momenta kada norejo kramtytı ır nepasıulet, o gal sıaıp tıngınukas. Bet kıekvıenas vaıkas skırtıngas pvz mano pana su 2 dantımıs jau kaıp kramte taı kaıp dıdele ır pas ja labaı dıdelıs poreıkıs kramtytı, taı jı vıs mane apkandzıojo, tetı, jeı nusıcıups kokı pıeno pakelı ar ka kıta butınaı prakas, o va pazıstamos bernıukas taı jam vıska tırsta arba skysta ır net nesıvargıns neı kokıo dzıuvesıo neı baronkutes, neı kruopelytes kratytı sprıngsta ır tıek, bet gydytojaı sako ıssaugs..
Papildyta:
del hemaglobıno taı bandykıt spaustı tresnıu sulcıu kol dar ju yra