QUOTE(Vuke @ 2008 07 24, 12:13)
Matau, mamos, kaip vargstat...maniau kad mes bene vieni tokie nevalgiukai, bet pasirodo, bedeliu daugiau yra. Gal ir patirtim pasidalinsit. Tiesa, mums dar tik 7.5 men., bet ateitis man jau aiski siandien - nieko neisiulau apart MP. Rekiam, verkiam, raitomes..ko nedariau ir zaidimo budu, ir piktuoju meginau duot darzoves, vaisius, koses - nefiga (sorry uz ishsireiskima). Kantrybe baigia ishsekt, fantazija jau ishbleso...nezinau ka ir bedaryt. Niekas netinka, lupas suciaupia, o jei pasispyriosi ir meginsi igrust shauksteli i burna, tai dudas paleis ir baigsis visi valgymai...per men 100 g priaugom...sakes!
Ech, atrodo, kad apie mano vaiką kalbate

Tik maniškis dar ir atpylinėdavo baisiausiai, jei bandydavau kažką įsiūlyti, ne MP

Tik mėnuo kaip nebeatpila(tfu tfu tfu), bet vis tiek įsiūlau tik skystos sriubytės maximum 4 arbatinius šaukštelius

Bet tai maniškiui 1,4metukai
O koks jūsų hemoglobinas, šiaip koks kraujukas? Kaip naktį miega?
Dievuliau, merginos, mano vaikinukas, niu vis keldavosi naktį kas valandą ar dažniau, užvalgydavo MP, pasupdavau ir toliau miegodavo, o dabar jau trečia naktis, pabunda, užvalgo, pasupu, miega, o maždaug nuo 2 ar 3val nakties, košmarai prasideda - verkia baisiausiai, sūpuoju, myluoju, nuraminu, bet nemiega ir viskas... Ir taip iki ryto prasikankinam

Nebesuprantu, kas vyksta, bet stoga jau man visai čiužia, nežinau, kur kreiptis, vis tiek turi būti ir Lietuvoje, kas mums galėtų padėti, aš manau čia viskas ir su MP susiję, juk ir anksčiau vis keldavosi, blaškydavosi... Niu, bet dabar, nežinau, kaip man toliau tempti

Gal kuri žinote gerą homeopatą, kuris gali mums padėti dėl miego sutrikimų, gal kuri ką girdėjot, gal kas kur kada koks homeopatas nevalgiam vaikui padėjo? Važiuotume jau bet kur, kad tik kas padėtų