Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukai nevalgiukai

Aciu wikonda kad mus apsvietei 4u.gif butinai pabandysiu sios arbateles grizus gauti, nes musu reikaliukai labai liudni verysad.gif valgo daug vaisiu, taip pat pradejo spinatus, megsta brokolius, megsta zirnelius, vaisius taj turbut visus isskyrus arbuza. bet kartais buna labai liudnu dienu, kai duoniuka sugriauzia ir pienelio. snd dziaugiaus, nes pusryciam (kurie pas mus 12 val) suvalge jogurto ir 2 bananus. bet zinau, kad iki vakaro taj bus vienintelis jos maistas.apie 6 val.kai grista tetis daugiau suvalgo, o vakarienei tik pienelis.tikrai liudna, svoris krenta, o gyd.tik pasake kad vasara ir kad nusilaksto doh.gif greiciau i lt gristumem, idomi kitu gyd.nuomone.
Papildyta:
QUOTE(Dangiuks @ 2008 07 22, 12:00)
aaaaaaačččččččččččiūūūūūūūūūū 4u.gif  Einu ieškoti 4u.gif
Papildyta:
Ir jau radau, mamytės:

Čia kokių arbatyčių yra:

http://www.mirra.lt/...on=ViewArticles

O čia, kur yra, kur rasti:

http://www.mirra.lt/...on=ViewArticles

thumbup.gif geras keik cia sauniu arbateliu mirksiukas.gif butinai reiks isigyti, net neisivaizdavau kad gali buti arbata nuo plauku slinkimo bigsmile.gif
Atsakyti
Aš, tai tikiu kad jos padeda juk mes čiobreliais gerklytę gydomės, bet tik tik pajuntu, kad jau griebia, bet purškala visada vaistinėlėje turiu ir tabletyčiu pačiulpti, bet pradžioj išbandau pieną karštą su medum, bet taip nepratęs prie karštesnio skysčio doh.gif aš jam visiškai atvėsinta duodu, tai tik pajunta karštesne sriubytė liepia pūsti tongue.gif Niu žinok tikrai gailu, bet galiu nuraminti mano dabar tiek ryja, o svoris kaip stovi taip stovi g.gif blink.gif nu bet mano vaiko judrumas tu neįsivaizduoji jis nevaikšto o bėgioja, o jei lauke būnam, tai retai kada jis eina lotuliukas.gif skrieja biggrin.gif tai tikiu iš kur tų lašinukų pas jį bus šaunuolė gražutė tavo pupa rolleyes.gif wub.gif user posted image mane didesnis sliekiukas biggrin.gif B8tinai mergi2kos para6ykit, kaip tos arbatyt4s, ai tiesa juk tu ne LT blush2.gif
Atsakyti
mes rugseji gristam 2 men.i lt paatostogauti su pupa, taj va tada butinai isbandysime rekomenduota arbatyte mirksiukas.gif zinok maniske irgi lb aktyvi, as nemoku ne apsakyt, ir pietu nebemiega, nuo 9 ryto iki 9 -10 vakaro lauke, isnesu i lauka pavalgyt, begu paskui ir maitinu, nes jei parnesu namo taj tiek verkia ir is viso nieko nevalgo.turbut nereik noret kad gramai vasara augtu biggrin.gif nusilaksto vaikiukai. gal dangiuks anksciau isbandys arbatyte ir parasys jau iki rugsejo atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
Niu bet geras, gal visi nevalgiukai tokie aktyvūs??? Nes mano vaikinukas irgi niu visi, kas žino, kaip mums sunku su maitinimu ir tiek dieniniu, tiek naktiniu miegu, stebisi, iš kur jis tiek energijos turi doh.gif
O arbatytę žinokite vakar vakare ir nusipirkome thumbup.gif Šįryt jau užplikiau thumbup.gif Net man skani ji wub.gif Gerai, kad maniškis bent mėgsta arbatytes ir vandeniuką, tai visą buteliuką per dieną tos arbatėlės ir išgėrė, niu, viena diena aišku rezultatų neduos, žiūrėsime toliau, laikykite už mus nuoširdžius kumštukus ir laukite komentarų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 07 23, 20:16)
Niu bet geras, gal visi nevalgiukai tokie aktyvūs??? Nes mano vaikinukas irgi niu visi, kas žino, kaip mums sunku su maitinimu ir tiek dieniniu, tiek naktiniu miegu, stebisi, iš kur jis tiek energijos turi doh.gif
O arbatytę žinokite vakar vakare ir nusipirkome thumbup.gif  Šįryt jau užplikiau thumbup.gif  Net man skani ji wub.gif  Gerai, kad maniškis bent mėgsta arbatytes ir vandeniuką, tai visą buteliuką per dieną tos arbatėlės ir išgėrė, niu, viena diena aišku rezultatų neduos, žiūrėsime toliau, laikykite už mus nuoširdžius kumštukus ir laukite komentarų verysad.gif

thumbup.gif saunu kad jau isigijot, laukiu atsiliepimu labai mirksiukas.gif as kaip tik ir galvoju, kadd butu ka diena paduot gert tuo paciu, nes jau nebeismanau ka ir duoti, ji tik praso gert gert, o as bijau kad per daug skranduko nepripildytu, todel pieno neduodu diena, o arbata vieninetele ji ramuneliu ir vaisine megsta, tad manau si arbatele kiek padetu kiek ne, bet butu ir labai geras sprendimas, ka atsigerti ax.gif
Atsakyti
Matau, mamos, kaip vargstat...maniau kad mes bene vieni tokie nevalgiukai, bet pasirodo, bedeliu daugiau yra. Gal ir patirtim pasidalinsit. Tiesa, mums dar tik 7.5 men., bet ateitis man jau aiski siandien - nieko neisiulau apart MP. Rekiam, verkiam, raitomes..ko nedariau ir zaidimo budu, ir piktuoju meginau duot darzoves, vaisius, koses - nefiga (sorry uz ishsireiskima). Kantrybe baigia ishsekt, fantazija jau ishbleso...nezinau ka ir bedaryt. Niekas netinka, lupas suciaupia, o jei pasispyriosi ir meginsi igrust shauksteli i burna, tai dudas paleis ir baigsis visi valgymai...per men 100 g priaugom...sakes! doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2008 07 24, 12:13)
Matau, mamos, kaip vargstat...maniau kad mes bene vieni tokie nevalgiukai, bet pasirodo, bedeliu daugiau yra. Gal ir patirtim pasidalinsit. Tiesa, mums dar tik 7.5 men., bet ateitis man jau aiski siandien - nieko neisiulau apart MP. Rekiam, verkiam, raitomes..ko nedariau ir zaidimo budu, ir piktuoju meginau duot darzoves, vaisius, koses - nefiga (sorry uz ishsireiskima). Kantrybe baigia ishsekt, fantazija jau ishbleso...nezinau ka ir bedaryt. Niekas netinka, lupas suciaupia, o jei pasispyriosi ir meginsi igrust shauksteli i burna, tai dudas paleis ir baigsis visi valgymai...per men 100 g priaugom...sakes! doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ech, atrodo, kad apie mano vaiką kalbate verysad.gif Tik maniškis dar ir atpylinėdavo baisiausiai, jei bandydavau kažką įsiūlyti, ne MP doh.gif Tik mėnuo kaip nebeatpila(tfu tfu tfu), bet vis tiek įsiūlau tik skystos sriubytės maximum 4 arbatinius šaukštelius verysad.gif Bet tai maniškiui 1,4metukai blink.gif

O koks jūsų hemoglobinas, šiaip koks kraujukas? Kaip naktį miega?

Dievuliau, merginos, mano vaikinukas, niu vis keldavosi naktį kas valandą ar dažniau, užvalgydavo MP, pasupdavau ir toliau miegodavo, o dabar jau trečia naktis, pabunda, užvalgo, pasupu, miega, o maždaug nuo 2 ar 3val nakties, košmarai prasideda - verkia baisiausiai, sūpuoju, myluoju, nuraminu, bet nemiega ir viskas... Ir taip iki ryto prasikankinam doh.gif Nebesuprantu, kas vyksta, bet stoga jau man visai čiužia, nežinau, kur kreiptis, vis tiek turi būti ir Lietuvoje, kas mums galėtų padėti, aš manau čia viskas ir su MP susiję, juk ir anksčiau vis keldavosi, blaškydavosi... Niu, bet dabar, nežinau, kaip man toliau tempti doh.gif Gal kuri žinote gerą homeopatą, kuris gali mums padėti dėl miego sutrikimų, gal kuri ką girdėjot, gal kas kur kada koks homeopatas nevalgiam vaikui padėjo? Važiuotume jau bet kur, kad tik kas padėtų 4u.gif
Atsakyti
pas mus ırgı tas pats tebesıtesıa ır kaıp daugumos cıa vaıkıukaı labaı aktyvı, ıs kur tos energıjos ıma neısıvaızduoju kaı ıstısom savaıtem nıeko nevalgo apart mp doh.gif
Dangiuks pas mus ırgı problemos ır su naktınıu ır su dıenınıu mıegu, ne tık kad sunkıaı uzmıega, bet ır daznaı pabunda verkıa po to vel sunkıaı uzmıega, kartaıs padeda Sedalia kartaıs pasıplıuskenımaı vandenyje padeda, bet ır taı tık kartaıs
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 07 24, 12:54)
Ech, atrodo, kad apie mano vaiką kalbate verysad.gif 

O koks jūsų hemoglobinas, šiaip koks kraujukas? Kaip naktį miega?

Dievuliau, merginos, mano vaikinukas,  niu vis keldavosi naktį kas valandą ar dažniau, užvalgydavo MP, pasupdavau ir toliau miegodavo, o dabar jau trečia naktis, pabunda, užvalgo, pasupu, miega, o maždaug nuo 2 ar 3val nakties, košmarai prasideda - verkia baisiausiai, sūpuoju, myluoju, nuraminu, bet nemiega ir viskas... Ir taip iki ryto prasikankinam doh.gif  Nebesuprantu, kas vyksta, bet stoga jau man visai čiužia, nežinau, kur kreiptis, vis tiek turi būti ir Lietuvoje, kas mums galėtų padėti, aš manau čia viskas ir su MP susiję, juk ir anksčiau vis keldavosi, blaškydavosi... Niu, bet dabar, nežinau, kaip man toliau tempti doh.gif  Gal kuri žinote gerą homeopatą, kuris gali mums padėti dėl miego sutrikimų, gal kuri ką girdėjot, gal kas kur kada koks homeopatas nevalgiam vaikui padėjo? Važiuotume jau bet kur, kad tik kas padėtų 4u.gif

Oj bedeles...kraujuka musu dar ims tirt - nes jau balti atrodom (na MP baltas, tai ir vaikas nieko kito nevalgydamas aristokratiskai bala mirksiukas.gif butu juokinga jei negraudu.
Dabar buvom po ilgos keliones - tai laiko skirtumas visai proteli buvo pamaises, naktim nemiegojo. Siandien pirma naktis (tfu tfu tfu) kai "miegam" - tai reiskia, kad keliames kas 2 val. Stogas ir man ciuozia, jau prasau MB kad nestu lelka man maitint nes pati nebeturiu jegu su pilnu darbo kruviu dar ir vaika naktim taip daznai maitint. Kazkoks absurdas...jauciu ir mums reiks homeopato. Girdejau kad Vilniuj kazku senamiesti vienas toks neblogas vyriokas darbuojasi - reikes pasidomet, kai drauge is atostogu gris, tada galesiu i az parasyt.
Atsakyti
QUOTE(piene78 @ 2008 07 24, 13:11)
pas mus ırgı tas pats tebesıtesıa ır kaıp daugumos cıa vaıkıukaı labaı aktyvı, ıs kur tos energıjos ıma neısıvaızduoju  kaı ıstısom  savaıtem nıeko nevalgo  apart mp doh.gif
Dangiuks pas mus ırgı problemos ır su naktınıu ır su dıenınıu mıegu, ne tık kad sunkıaı uzmıega, bet ır daznaı pabunda verkıa  po to vel sunkıaı uzmıega, kartaıs padeda Sedalia kartaıs pasıplıuskenımaı vandenyje padeda, bet ır taı tık kartaıs

Niu, mums jau niekas nepadeda, neurologė poliklinikoje buvo keleriopų homeopatinių vaistukų išrašiusi, nei velnio ne geryn doh.gif Maudėm ir žolelių nuoviruose, ir vakare prieš užmiegant dūkti nebeleidom, ir kaip tik leidom, kad išsidūgtų, ko tik neprimastėm, ale nieks nepadeda verysad.gif doh.gif blink.gif

QUOTE(Vuke @ 2008 07 24, 14:07)
Oj bedeles...kraujuka musu dar ims tirt - nes jau balti atrodom (na MP baltas, tai ir vaikas nieko kito nevalgydamas aristokratiskai bala mirksiukas.gif  butu juokinga jei negraudu.
Dabar buvom po ilgos keliones - tai laiko skirtumas visai proteli buvo pamaises, naktim nemiegojo. Siandien pirma naktis (tfu tfu tfu) kai "miegam" - tai reiskia, kad keliames kas 2 val. Stogas ir man ciuozia, jau prasau MB kad nestu lelka man maitint nes pati nebeturiu jegu su pilnu darbo kruviu dar ir vaika naktim taip daznai maitint. Kazkoks absurdas...jauciu ir mums reiks homeopato. Girdejau kad Vilniuj kazku senamiesti vienas toks neblogas vyriokas darbuojasi - reikes pasidomet, kai drauge is atostogu gris, tada galesiu i az parasyt.

Niu, mūsų irgi visa šeima balti, tai dar nieko nereiškia, gal viskas dar normos ribose mirksiukas.gif
Jetus, pala, tai kaip tu dar ir dirbi??? Nesuprantu??? O tai kaip dieną? Vis leki namolio pamaitinti??? Jetus, kaip įdomu apie kurį čia homeopatą? Aš jau sužinojau kelias pavardes, niu, bet kažin kas tikrai mums padėtų, juk neisiu pas pirmą pasitaikiusį doh.gif O MB tai jau gerus pusę metų irgi naktim keliasi, nežinau, kaip jis paveža, nes maniškį gi sūpuoti reikia, nešioti, o aš jau to nebesugebu, juk jis jau dičkis, man rankos nutirpsta, galva ima svaigti...
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 07 24, 14:33)
Niu, mums jau niekas nepadeda, neurologė poliklinikoje buvo keleriopų homeopatinių vaistukų išrašiusi, nei velnio ne geryn doh.gif  Maudėm ir žolelių nuoviruose, ir vakare prieš užmiegant dūkti nebeleidom, ir kaip tik leidom, kad išsidūgtų, ko tik neprimastėm, ale nieks nepadeda verysad.gif  doh.gif  blink.gif
Niu, mūsų irgi visa šeima balti, tai dar nieko nereiškia, gal viskas dar normos ribose mirksiukas.gif
Jetus, pala, tai kaip tu dar ir dirbi??? Nesuprantu??? O tai kaip dieną? Vis leki namolio pamaitinti??? Jetus, kaip įdomu apie kurį čia homeopatą? Aš jau sužinojau kelias pavardes, niu, bet kažin kas tikrai mums padėtų, juk neisiu pas pirmą pasitaikiusį doh.gif  O MB tai jau gerus pusę metų irgi naktim keliasi, nežinau, kaip jis paveža, nes maniškį gi sūpuoti reikia, nešioti, o aš jau to nebesugebu, juk jis jau dičkis, man rankos nutirpsta, galva ima svaigti...

Tikrai suprantu...rojuj vieta garantuota mirksiukas.gif Mes dar kol kas mazos, bet augam, augam. O diena palieku nutraukto, arba speju pamaitint pati - puse dienos namie dirbu, kita puse susitikimai arba i ofisa varau - totalus durdomas, bet kazkaip prisitaikom. As ir tikiuosi kad baltumas dar nieko nereiskia...pradedu pat mastyt kad valgyt kad daugiau gelezies per piena vaikas gautu. Ir nesutik zmogus su senoliu pasakymais "zmogus planuoja, Dievas juokiasi" - planavau maitint tik iki 6men...o dabar uzraukiau visus planus - sedesim jauciu iki 3m...kosmarai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2008 07 24, 14:41)
Tikrai suprantu...rojuj vieta garantuota mirksiukas.gif Mes dar kol kas mazos, bet augam, augam. O diena palieku nutraukto, arba speju pamaitint pati - puse dienos namie dirbu, kita puse susitikimai arba i ofisa varau - totalus durdomas, bet kazkaip prisitaikom. As ir tikiuosi kad baltumas dar nieko nereiskia...pradedu pat mastyt kad valgyt kad daugiau gelezies per piena vaikas gautu. Ir nesutik zmogus su senoliu pasakymais "zmogus planuoja, Dievas juokiasi" - planavau maitint tik iki 6men...o dabar uzraukiau visus planus - sedesim jauciu iki 3m...kosmarai doh.gif

Vajetus, niu linksmai gyveni, sukiesi kaip skruzdėlytė blush2.gif Tu nepyk, aš geranoriškai - o neįmanoma bent iki metų tau nedirbti? blush2.gif 4u.gif Juk pačiai sveikata sušlubuos verysad.gif
Dėl maitinimo žinok ir aš planavau, aš jau nuo metų vis pasiruošus nutraukti, jau ir bandžiau, niu niekaip, nei per kur doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti