Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukai nevalgiukai

QUOTE(Viltara @ 2008 08 07, 12:05)
mes irgi vargstam su valgymu, musu dukrytei rugpjuti bus metukai, dabar spokutis sveria 8340 gr, si men, priaugo 240 gr, ana tik 100 gr buvo verysad.gif kartais suvalgo per diena 200 gr koses+banana+varskytes truputi, kartais tik MP valgo, sito tai tik duok, pati maikute man traukia, kad duociau, o koses nevalgo, ir pati verdu, ir HIPP duodu... gal ir genai aisku, nes vyras mano kudena labai,as irgi ax.gif ji i ugi auga pas mus gerai, dabar 76,5 cm:) juokiames, kad balerina arba manekene bus, juokas juokais, bet kartais ir pikta kai tenka visas koses, kurias viriau laukan mest, nevalgo...tai va, ir mes turim bedeliu. nors va dabar dare krauja, sake viskas ok, nera mazakraujystes...nors tiek thumbup.gif

nu va, bent siek tiek priauga ir tai jau yra gerai mirksiukas.gif juk metinukas jau nebe kudikis kad po kg.priaugtu mirksiukas.gif aktyvumas duoda savo. mano gyd.sakydavo svarbu bent kiek priauga, bet db buvo laiks puse metu ne kiek nepriaugo, bet gyd.irgi ramino, sako svarbu nekrenta doh.gif o genai tai tikrai daro savo, ir mes mazi ir kudenos su mb, ir gyd.juokauama sako, jei ji butu didele, kaip tu ja ant ranku panestum, sako pusiau perlustum lotuliukas.gif zinoma juokas juokais, sunku mum su tais nevalgiukais, bet jau turbut teks su ta mintim susitaikyt, susigyvent, kad turesim kudutes grazias panelytes mirksiukas.gif svarbu sveikos butu ir protingos ax.gif mano mama ant manes visada sako kad as irgi turbut nieko nevalgau lotuliukas.gif jau daug metu 45kg neperlipu doh.gif sako mam jau galvojau po gimdymo pasitaysysi (tipo pastoresi lotuliukas.gif ) bet toki jau genai, mano tetis smilga, ir nieko cia nepadarysi, dukryte irgi bus smilga ax.gif
svarbiausia kad kraujukas geras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wikonda @ 2008 08 07, 12:16)
Čia pataikei mieloji mirksiukas.gif man ši temukė buvo paguoda, kai mano kleckūnas lesdavo, kai žvirbliukas unsure.gif
Išaugsit  lotuliukas.gif  wub.gif
Nesupyk, kad juokiuosi, bet gera nuotaika biggrin.gif jo o būdavo tokių dienų,kad žliubt norėdavosi žiūrėdavau ir spirgelį, kai oru gyvas galėdavo išbūt cielą diena. Nu jo pienelis mano varė į trasą 2 metelius ir 2 mėnesiukus thumbup.gif  laugh.gif Tai kur ten valgyt norėsis hihihi.gif

wikonda , geros nuotaikos siandien? lotuliukas.gif nejau orai atsilo? man irgi nebloga, nes mazyle ryte virtinuku valge, ir db vistos kulsele sukiro thumbup.gif ir jau lauke buvom pazaidem, jau eisim pamiegot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 08 07, 15:19)
nu va, bent siek tiek priauga ir tai jau yra gerai  mirksiukas.gif  juk metinukas jau nebe kudikis kad po kg.priaugtu  mirksiukas.gif aktyvumas duoda savo. mano gyd.sakydavo svarbu bent kiek priauga, bet db buvo laiks puse metu ne kiek nepriaugo, bet gyd.irgi ramino, sako svarbu nekrenta  doh.gif o genai tai tikrai daro savo, ir mes mazi ir kudenos su mb, ir gyd.juokauama sako, jei ji butu didele, kaip tu ja ant ranku panestum, sako pusiau perlustum  lotuliukas.gif  zinoma juokas juokais, sunku mum su tais nevalgiukais, bet jau turbut teks su ta mintim susitaikyt, susigyvent, kad turesim kudutes grazias panelytes  mirksiukas.gif svarbu sveikos butu ir protingos  ax.gif mano mama ant manes visada sako kad as irgi turbut nieko nevalgau  lotuliukas.gif jau daug metu 45kg neperlipu  doh.gif sako mam jau galvojau po gimdymo pasitaysysi (tipo pastoresi  lotuliukas.gif ) bet toki jau genai, mano tetis smilga, ir nieko cia nepadarysi, dukryte irgi bus smilga  ax.gif
svarbiausia kad kraujukas geras  smile.gif

na, kazkaip apsiraminau, o tai siandien jau tikrai verkt norisi... drauges sunus siandien 3 men, sveria tik 1,5 kg maziau uz musu Jogailyte, o jai jau tuoj metukai...
na, bet mes irgi su vyru dziuvenos lotuliukas.gif , jis tai su 190 cm sveria apie 65 kg, as 170 cm, 52 kg
aisku, vaikas nebus storuliukas, na bet jau tokia ji coliuke pas mus, kazkaip dar gyd. vis sako, kad per mazai priaugam, tai ir nervinuosi... verysad.gif

va musu pupa uoga:) wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltara: 07 rugpjūčio 2008 - 14:27
QUOTE(joviliukste @ 2008 08 07, 14:21)
wikonda , geros nuotaikos siandien?  lotuliukas.gif  nejau orai atsilo? man irgi nebloga, nes mazyle ryte virtinuku valge, ir db vistos kulsele sukiro  thumbup.gif  ir jau lauke buvom pazaidem, jau eisim pamiegot  mirksiukas.gif

Aha bigsmile.gif miega mano burbulis o aš prie kompo su kavyte atsipūtus biggrin.gif Mum valgiadieniai sokiai.gif lotuliukas.gif nesulaukė mano spirgius vištytės kirs, kai nubus, nes lauke nulūžo vežimėlį tongue.gif prieš miegą visad išeinam į laukutį. Tada apetitas thumbup.gif Sakiau eisiu ir aš prigulsiu, bet SM liga doh.gif lotuliukas.gif Valgo tie mūsų vaikai biggrin.gif tik netiek kiek mes norėtume blush2.gif
Papildyta:
Dar viena princesė flirt.gif wub.gif mano Matulis metukų 9kg svėrė g.gif normalu, beje mes ir šakaliai abu su vyru lotuliukas.gif Draugai, tai juokiasi vyras vienu metu buvo pilvuką užsiauginęs, ir svėrė, kaip jam netoli devyniasdešimt, tai čia jo rekordas biggrin.gif bet nuo sunučio užsikrėtė roto, tai taip visi riebaliukai nutirpo doh.gif lotuliukas.gif dabar vos 80kg datraukė hihihi.gif Tuo metu draugai į užsienį buvo išvykę ir nematė jo storo doh.gif laugh.gif netiki ir traukia per dantį, kad visad permatomas buvai lotuliukas.gif
Atsakyti
kokia grazute wub.gif
turiu drauge, kurios mergyte beveik 2 metuku sveria 9kg. ir daktarai jos negasdina, nes mergyte sveika ir labai guvi ....tad wiltara nusiramink ir dar neverk biggrin.gif
gerai wikonda sakai, valgo tie musu leliai tik ne tiek kiek mum norisi blush2.gif
kaip mano mama sako dar ne vienas badu nenumire prie pilno stalo biggrin.gif

as irgi gurksnoju kavyte, kazko nuotaika labai gera ax.gif
wikonda, kiek taviskis pietu miego ismiega ? estela jau nebemiega pietu, nera kada per draugus kai pilnas kiemas jai reikia eit i lauka doh.gif bet snd saltoka, vaiku nera, tai galvoju gal irgi uzmigs, kaip gerai butu, reik namus apsitvarkyt....
Atsakyti
reik ir mum pasirodyti gal krisim kuriai marteliai į akį biggrin.gif lotuliukas.gif
user posted image tik dabar skūrikė parudus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 08 07, 16:02)
reik ir mum pasirodyti gal krisim kuriai marteliai į akį biggrin.gif  lotuliukas.gif
user posted image tik dabar skūrikė parudus  tongue.gif

niu gi grazuolis wub.gif
as tai juokiuos, kad maniskei dar metuku ner, o jau berniukai skina ramunes is pievos ir nesa, ot laikai lotuliukas.gif
ir siaip, aplink kol kas visi pazystami tik berniukai tokio amziaus smile.gif
p.s. biski apsiraminau, aciu mamytes uz gera zodi 4u.gif
Papildyta:
nu ir dar:)
kad busimi zentai zinotu kaip busima uosviene atrodo su dukra lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltara: 07 rugpjūčio 2008 - 15:06
QUOTE(joviliukste @ 2008 08 07, 15:00)
wikonda, kiek taviskis pietu miego ismiega ? estela jau nebemiega pietu, nera kada per draugus kai pilnas kiemas jai reikia eit i lauka, bet snd saltoka, vaiku nera, tai galvoju gal irgi uzmigs, kaip gerai butu, reik namus apsitvarkyt....

Ačiu biggrin.gif Aš ir taip galvoju, jei kraujukas geras mirksiukas.gif man net gražiau, kai mergytės coliukės tokios rolleyes.gif Turiu gan liūdna pavyzdį, kai dešimtmetė sveria 63kg aš mažiau sveriu. Ir nieko čia nepadarysi. Kartais net pamastau geriau man nevalgiukų temoje nei kur yra vaikučiai su viršsvoriu doh.gif ir dar kokiu būna unsure.gif
Iš kokio miesto jūs Viltara bigsmile.gif
O man prieš audrą visad gera nuotaika būna lotuliukas.gif jaučiu vyras nusikaltęs gryš hihihi.gif
Miega po tris dabar jau daugiau nei dvi parpia, o aš nuo pc nenulipu tik tiek gerai, kad prisiverčiau vištyte pašauti kepti tongue.gif
Oi turiu garpuodį ir niekaip neprisiverčiu jo išbandyti, joviliukšte gal skanioai moki su juo gaminti 4u.gif
Nebemiega apsoliučiai ar jau žentai kviečias tongue.gif Žinok, kaip džiaugiausi, kad mūsų netoliese esančiame parke laipynes vaikams įrenginėja thumbup.gif bet taip nusivyliau, nes nuėjom, tai vaiką iš kart į vonią kišt reikėjo blink.gif o pati su balta maikute buvau, tai skalbt reikėjo doh.gif Išgremžė žolės plotą ir ant kaškokių kalkių vaikams čiuožyklą ir laipynes padarė doh.gif nu nesamonė kažkokia lyg ten nedabaigta kas, bet jai taip paliks, tai siaubas dulkių visi vaikai dulkini murzini blink.gif Dabar aplenkem parką lotuliukas.gif biggrin.gif Aš įsivaizdavau, kad paklos tokią kaip guma, kad vaikai neužsigautų g.gif o čia žvyras žemės grumstai akmenai visokie blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltara @ 2008 08 07, 15:14)
kad busimi zentai zinotu kaip busima uosviene atrodo su dukra lotuliukas.gif
user posted image

lotuliukas.gif Labai malonu susipažinti bigsmile.gif fainutė matau irgi raudoną mėgstat bigsmile.gif mūsų mėgstamiausia spalvikė thumbup.gif Kai nusidažysiu plaukus ir aš įkelsiu savo nuotraukike blush2.gif bo daba baisu išgasdinti su savo kudlom laugh.gif Dar MP maitini ane smile.gif aš kol nenutraukiau MP tol apetitas buvo 0 lygus doh.gif Užsriubindavo ir sotus doh.gif
Atsakyti
Mes is Vilniaus. Mazyle miega, gryzom is pusyno, salia namu yra:)
p.s. dar maitinu MP. Verdu dabar kose - makalose:)
p.p.s. tik nesakykit man JUS ok? lotuliukas.gif ne tokia sena as dar mirksiukas.gif
juokauju, aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltara @ 2008 08 07, 15:30)
Mes is Vilniaus. Mazyle miega, gryzom is pusyno, salia namu yra:)
p.s. dar maitinu MP. Verdu dabar kose - makalose:)
p.p.s. tik nesakykit man JUS ok? lotuliukas.gif ne tokia sena as dar mirksiukas.gif
juokauju, aisku smile.gif

lotuliukas.gif Aš turėjau omeny tave ir Jogailyte kokiam mieste jūs gyvenate mirksiukas.gif Mes kauniečiai drinks_cheers.gif maniškis košės makalošes devinta užsimano prieš miega ax.gif tiek yra pirkti tų grūdinių vaikam košyčių galvojau valgys doh.gif padarau jam, bet pati turiu suvalgyti išmesti gaila juk skanu, bet jam nelimpa, kad ji tokia tasi doh.gif nė per kur manų košės neikiši jam turi būti kruopytės biggrin.gif sako mama noriu koses su kruopytėm, tai grikiai būtinai turi būti birus nesuvire doh.gif o jei makaronu pieniška, tai jis tik makaronus išsigaudo biggrin.gif
Tad verdu makaronus vienus tik su sviestuku thumbup.gif oi pričiudnas tas mano vaikis blush-anim-cl.gif
Pušyna ir mes turim, bet iki jo reik kulniuoti tolokai, bet kartais nueiti fain rolleyes.gif šalia nemunas ax.gif Tai gal nuo MP tau ji soti, aš tuo netikėjau, bet, kai dvimetinukui tik mano pienas terūpėjo va jau tada susirūpinau blink.gif
Atsakyti
pagal amziu taj maniskei labai i zentus tiktu ax.gif ir tavo toks blondinukas kaip ir maniske ax.gif tikras grozis tavo lelius, ir visai pavalgantis atrodo biggrin.gif
mum neina kazkodel cia pasirodyt g.gif

va sugalvojau, cia idejau kelias naujas foto mirksiukas.gif http://s48.photobuck...19/joviliukste/
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 08 07, 16:46)
lotuliukas.gif Aš turėjau omeny tave ir Jogailyte kokiam mieste jūs gyvenate mirksiukas.gif Mes kauniečiai drinks_cheers.gif maniškis košės makalošes devinta užsimano prieš miega ax.gif tiek yra pirkti tų grūdinių vaikam košyčių galvojau valgys doh.gif padarau jam, bet pati turiu suvalgyti išmesti gaila juk skanu, bet jam nelimpa, kad ji tokia tasi doh.gif nė per kur manų košės neikiši jam turi būti kruopytės biggrin.gif sako mama noriu koses su kruopytėm, tai grikiai būtinai turi būti birus nesuvire doh.gif o jei makaronu pieniška, tai jis tik makaronus išsigaudo biggrin.gif
Tad verdu makaronus vienus tik su sviestuku thumbup.gif oi pričiudnas tas mano vaikis blush-anim-cl.gif
Pušyna ir mes turim, bet iki jo reik kulniuoti tolokai, bet kartais nueiti fain rolleyes.gif šalia nemunas ax.gif Tai gal nuo MP tau ji soti, aš tuo netikėjau, bet, kai dvimetinukui tik mano pienas terūpėjo va jau tada susirūpinau blink.gif

aisku lotuliukas.gif
manau, kad tam kartui ji tik soti nuo MP, bet vakar suvalge koses siek tiek:)
nors va, sutikau kaimyne is kitos laiptines, jos mergyte kaip Jogaile tokio amziaus, tai irgi sveria 8400 gr, coliukes musu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltara @ 2008 08 08, 07:28)
aisku lotuliukas.gif
manau, kad tam kartui ji tik soti nuo MP, bet vakar suvalge koses siek tiek:)
nors va, sutikau kaimyne is kitos laiptines, jos mergyte kaip Jogaile tokio amziaus, tai irgi sveria 8400 gr, coliukes musu smile.gif

taj va, nusiramink, tikrai ne viena tavo tokia coliuke mirksiukas.gif
musu gydytoja niekada nelygina su normaliais vaikais, mes turime atskira coliuku sveikatos knygele, ten kitos visai augimo kreives, ir toje coliuku kreiveje mes paciame virsuje mirksiukas.gif mano mazyle gime 1880g.pilnai isnesiota, ir gyd.taip nuteike kad didesnio ir isnesiot negaleciau, nes nera vietos pas mane, tad jau man turbut reik nusiteikt kad visi mano toki coliukai bus bigsmile.gif
Atsakyti