QUOTE(wikonda @ 2008 08 26, 13:39)
Joviliukste senai beuzsukus buvau, kaip jūs laikotės
labutis, na pas smus vyksta sioki toki perversmai, per kuriuos visai neturiu kada prisesti prie kompo

nors ir mb namie atostogauja, man darbo dar daugiau, lyg gavus antra vaika

valgyt daugiau darau, tvarkaus, kraunuos tases i lietuva

o vat tie perversmai - nusprenziau nebeduoti pieno, nes paskutinem dienom budavo atsikelia ir pirmas zodis pieno, o paskui taip visa diena

nieko kito - tik pieno

truko man kantrybe ir ismeciau visus buteliukus, nu gi galvoju didele panele apsieis, bet ner taip lengva kaip maniau

be buteliuko sunkiai uzmiega, supratau kad jai ne pieno reikejo - o buteliuko

pieno db ne per kur neisiulau

puodeliu su snapeliu nupirkau 3, ne vieno neima, is puoduko irgi negeria (nors moka) , taj sianakt po nakties atsikeleme su sausuteliu pampersu, lb sunerimau ir galvoju ar tik neteks mum buteliuko eiti pirkt

nors lb jau nesinoretu - jau savaite iskenteta sunkiu naktu, ir vakar jau vakare nebeprase pieno, lengvai uzmigo, bet va tai neramina , kad tiek mazai geria

bet snd atsikelem, taj po leto gurksnoja arbatyte, su siaudeliu geria, taj vis siokia tokia paguoda....
Papildyta:
QUOTE(Eistee76 @ 2008 08 26, 18:42)
Tai tokie pas mus vargai.
labai suprantami tavo vargai man

man pats pats buvo su dukryte, nenorejo papulio ir viskas, taj net su svirkstu teko maitint , ir per zonda, nes neeme kruties

nenoru net prisimint

iki 6men.maitinau nutrauktu pieneliu, neteko pasidziiaugti maitinimo malonumais

na ka, nuo 6 pradejom misineli ir jau maisteli, nzn ar cia ji nuo kudikystes tokia nevalgiuke, bet db taj tragedija su maitinimu

bet buna ir geresniu dienu

tad tikiuosi kad ir jum praeis visos bedeles, ligeles ir geriau vagys mazylis
Papildyta:
QUOTE(agnika @ 2008 08 27, 05:46)
Sveikos mamytes,
Priimkite ir mus i nevalgiuku buri.Mano dukryte nuo pirmu dienu valgo rekdama ir nenoriai.Pradziai savo pienu maitinau, bet ji visa laika rekdavo, nemiegodavo;o nuo skysciu nepakankamumo atsidureme net ligonineje.Dabar tik misineliais ja maitinu, bet nevalgo.Baisiausia, kad kai pamato soske buteliuko ar idedi jai i burnyte, ji spaudo ir rekia.O kumsteli tai grauzia:nori valgyti.Nesuprantu kas jai yra. Augame po truputi,o kas diena vis kova del valgymo.
As jau zadu kokia bulvyte duoti is saukstelio, nes nezinau kaip ja maitinti?Misinelius bandome vos ne visus:nei vienas nera skanus, kad ji man viska suvalgytu.
Man jau sunku psihologiskai:kai sunku nuraminti vaika.Verkia ilgai....
as emisusi tokios gurybes, mano mazute gime nemokedama ciulpti - taj buvo bedu beda

taj va as jai kisdavau i burnyte savo mazaji pirstuka, o per sona mb su svirkstu pildavo pieneli, taip jausdavau kai ji kartais ima ciulpti mano pirsta, ir taip ismokome ciulpti

paskui jau sauniai sekei gerti ir is buteliuko, net iki siol, jai buteliukas buvo visskas - be jo net is namu neidavome
bet labai labai tau siulyciau ieskoti pagalbos, kreitis i gyd.

jei nesuvalgo normos taj nusiramink, nes maniske niekada jos nesuvalgyavo, juk visi skirtingi vaikuciai

taciau siulyciau kas savaite lankytis pas priziurinty gyd. ir neduot ramybes. butinai kreipkis pas gyd.

o tirsto maistelio nerekomenduoju duot dar

bent iki 4 men.pradek geriau nuo obuoliuko....
Papildyta:
p.s.
wikonda , kas tave per rupesciai ir neramumai uzpuole ?