Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukai nevalgiukai

O idomu, tuos vaikucius, kurie uzsimano valgyti tada, kai kiti valgo, televizorius taip pat veiktu, jei ten rodytu, kaip zmones valgo... g.gif Gal tada galima irasyti keleta epizodu ir paleisti bevalgydinant vaika. smile.gif Tik ko gero reikia didelio ekrano, kad efektas butu... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eistee76 @ 2008 09 07, 21:22)
O idomu, tuos vaikucius, kurie uzsimano valgyti tada, kai kiti valgo, televizorius taip pat veiktu, jei ten rodytu, kaip zmones valgo...  g.gif  Gal tada galima irasyti keleta epizodu ir paleisti bevalgydinant vaika.  smile.gif Tik ko gero reikia didelio ekrano, kad efektas butu...  g.gif  rolleyes.gif

lotuliukas.gif oi prajuokinai laugh.gif mano nevalgiuką veikia, bet koks judesys ekrane doh.gif tai jis žiūri,o aš jį valgidinu, bet kai labai nori pats sėdi už staliuko ir valgo, kuo puikiausiai thumbup.gif Nesuprasi tų vaikų, o ypač manojo lotuliukas.gif blush2.gif wub.gif Oi įdomu, kaip bus darželyje, bet tikiu thumbup.gif
Atsakyti
mamytes, kaip priversti vaika valgyti mesyte? jau nesugalvoju. gal turit minciu?
Atsakyti
QUOTE(amam @ 2008 09 14, 12:54)
mamytes, kaip priversti vaika valgyti mesyte? jau nesugalvoju. gal turit minciu?

Mano mama tai saldindavo su cukrum (tais laikais ir gydytojai tam pritardavo) blink.gif As kol kas visiskai cukraus neduodu, bet i mesos tyrele ipilu sulciu. Jos suteikia kitoki skoni ir maniskis tada valgo. Nezinau, kokio amziaus tavo vaikiukas. Isbandyk ivairiausius triukus: duok idomius zaisliukus palaikyti (pvz., mobiliaka, distancini pulteli, fotoaparata, raktus... rolleyes.gif ), ziurekit telika arba i tai, kas atitraukia demesi, vaidink, kad valgai pati smile.gif Kiekvienam vaikui savi triukai... As kartais savo uzsispyreli isisodinu i nesiokle, vaikstom po visa buta ir taip maitinames doh.gif Tai va... Sekmes bandymuose mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal ji naudoja daug skysciu, kad valgyti nenori. Pabandyk kokiu vitaminu apetitui suzadinti...
Atsakyti
QUOTE(ssaira @ 2008 09 02, 20:12)
labas vakaras, turim problmele del valgymo, dukrytei beveik 7 men. bet praktiskai nieko neisiulysi isskyrus pienuka, maitinu pati, tyreles ar kokios koses vos ne vos pora sauksciuku suvalgo ir paskuj baisus verkimas prasideda, nenoriu per prievarta maitinti, tai tenkaduot pienuko, patarkit ka daryti, isbandziau jau viska, ir grudines koses ir darzovienes ir pirktines ir tyreles, nu viska, bet rezultatas tas pats, kosmaras!!!!!!!! g.gif

Kaip as tave suprantu..Mano dukrytei 8 men. Nevalgo nei darzoviu kosiu, nei kosiu su mesa, nei kruopu. Verdu kasdien, bet tik sau pliusa pasidedu, ji nevalgo schmoll.gif Dziaugiuos, kad valgo mielai bananus ir obuolius. Dvi paskutines dienas viriau manus ir i ta kose tryniau banana, pavyko apgauti. Suprantu, kad is manu koses gauna nuli, bet nors kazka valgo..Kai patys valgem, pajutau, kad maze kasnius skaiciuoja smile.gif Tai uztepiau tikro sviesto ant juodos duonos, tai vos spejau trupinukus i burnyte deti, mazule kaip varniukas ziojosi. Dabar jau sulesa visa Agotos rieke su sviestu...Nezinau net ka daryti, kaip normalaus maisto isiulyt?
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2008 09 19, 22:50)
Kaip as tave suprantu..Mano dukrytei 8 men. Nevalgo nei darzoviu kosiu, nei kosiu su mesa, nei kruopu.

mes irgi tokia problema turim. Kartais valgom si ta, o kartais ne. Dazniau ne unsure.gif Pabandyk maisteli duoti gabaliukais su pirstais. Maniske taip kartais si ta praryja, pvz. minkstos vistienos, brokoli, desrele, duonos su kepenine ax.gif
Atsakyti
sveikos senbuves ir naujos mamytes 4u.gif kaip matau nevalgiukuu ratelis dideja.... senai bebuvau prisijungus, nes jau menesiukas kaip atostogaujame lietuvoje smile.gif is prdziu viskas buvo nuostabu, dukrytei apetitas atsigavo, ragavo nauju patiekalu, buvom nuolat judesy, o jos apetitas mane zavejo, dziugino be galo...priaugoome daugiau nei puse kilo.skraidziau padebesiais, bet dziaugsmas greit baiges, susirgo roto virusu, savaite viduriavimo, nukrito daug svorio verysad.gif jau lyg buvome pradeje atsigaui ir susirgome bronchitu ir plauciu uzdegimu, stai db is viso liudna situacija... verysad.gif geriame daug antibiotiku ir bijau kad is viso neprarastume apetito unsure.gif [/B] wikonda[B] , niekur nerandu tos arbateles pumpureliams g.gif ar dar yra ta bobute turegelyje, ar dar gal zinai kur kitur jos gauti, jauciu kad lb prireiks kai pagaliau atsikratysim sios baisios ligos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 10 08, 13:07)
[/B] wikonda[B] , niekur nerandu tos arbateles pumpureliams  g.gif  ar dar yra ta bobute turegelyje, ar dar gal zinai kur kitur jos gauti, jauciu kad lb prireiks kai pagaliau atsikratysim sios baisios ligos  unsure.gif

Pupa, kaip užjaučiu unsure.gif neduok dieve, kai mūsų leliūzai serga unsure.gif Praėjom mes šį pragariuką, ir gan sunkiai mum tas roto virusas ligoninėje gulėjom ir per plauką išvengėm reanimacijos cray.gif Vonioje stovėjo ir viduriavo niekaip gydytojai negalėjo sustabdyti cry.gif paakiai momentaliai pamėlo, tai liepė griebt vaiką ir į lovą prie lašalinių doh.gif Tai rytą vaiko nepažinau cry.gif išpurtęs nuo skysčių niekam to nelinkėčiau schmoll.gif
Nesilankiau temukėje, nes taip ir maniau, kad išvykę ir šetau unsure.gif Žinok, kaip tave suprantu, nes man irgi stogą jau rauna, mes ir sergam ir gan baisiai savaitę karščiavome doh.gif antibai tempos nenumušė blink.gif kažkokią zarazą pasigavome ir prie viso ko bronchitas doh.gif paakiai vėl pamėlę valgyt atsisako visiškai beveik dvi dienas tik skysščiais buvo gyvas cry.gif Ir tries pradėjo doh.gif tai taip ir nesuprantu nuo ko jaučiu nuo antibų, nes juk atsisako valgyti, o juos gert reikia, nes tempo jau iškankintas tik naktis ir 39 verysad.gif tai jau tik pajausdavau, kad šiltutis ir kišu žvakutę. O ir pati per tuos nervus apetito nėr. Nu bet tokio juodo debesies dar nebuvo atrodytų, kad dangus griūva unsure.gif
Bet šyrit ju makaroniukų su pienukų užvalgė, bet taip nenoriai.
Girstupio turgelį apačioje kur daržovių skyrius ten moteris skyrių turi šių Balvočiutės Žolelių. Brangioji nežinau ar padarys stebūkla, bet išbandyti verta juk senais laikais jokių vaistų nebuvo, o gydės žmonės kažkaip, tai tikiu 4u.gif
Duok žinią, kaip sveikstat ir daug daug ištvermės 4u.gif wub.gif
Atsakyti
ojejai kaip nesmagu girdeti kad ir pas jus tokios bedeles verysad.gif turbut ta paty virusa pasigave, gyd.sake kad siaucia baisus virusas, pas mane giminej taj daugiau nei puse zmoniu serga, ypac vaikai, ir mb apsirgo, taj as vis dziaugiuos kad bent pati laikausi ...(tfu tfu tfu per kairy pety) zinai dienos nebuna tokios baisios , bet tie naktiniai priepoliai, atrodo kad uzdus vaikas doh.gif taj gyd.liepe duoti puse nospos tabletes, neisivaizduoji stebuklus daro, kai uzeina priepolis, taj sugirdau ir iki ryto ramiai ismiega. o dar gyd.sake nera ko noreti kad sirgdami bronchitu valgytu, nes visur pilna gargalu ir jie kildami pykina, daznai ir ryjant maista pykina, tad sake geriau nekisti. as stengiuosi gaminti ka dukryte lb megsta, taj dar si ta suvalgo, surelius valgo, sriubas, taj bent tiek dziaugiuosi .mes irgi antibiotiku net po 5ml geriam ir dar 3 rusys kitu vaistu, zodziu kas 20 min.vaistai vaistai vaistai, dukryte pamato ateinu su sauksciuku- saukia:- mama ne !!!

butinai pasiieskosiu arbatos, pades nepades- nesvarbu, viltis durniu motina, bet kiekviena mama juk isbandytu viska ....

sveikit ir jus ligoniukai, rasykit kaip sveikstat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 10 08, 21:50)
sveikit ir jus ligoniukai, rasykit kaip sveikstat  4u.gif

Sveikulė įkišau nosyte trumpam SM man jau liga doh.gif nors nieko įpatingo čia neveikiu. Mes jau vakarienei lietinuką su mėsyte sukirtom bigsmile.gif clap.gif Džiaugsmas neišpasakytas trykšta pro kraštus tongue.gif nu tikrai niekas nesupras ko taip džiaugtis, bet kaip matai, kai an akių nyksta tavo mažiulis jau ir apie ligonine pagalvojau po tokios savaitės, bet sakau ten visai atsisakytų valgyti doh.gif verysad.gif Bet koks veidukas net papilkėjęs mes ir vaistus pumpuojam, bet ačiū die jie skanūs ir saldūs, tai maniškis gerdamas antibus apsilaižo ir sako um, kaip skanu smile.gif Taip ir mes 5ml geriam, bet sakau antra diena viduriuoja doh.gif nu šakės jei ne šeimyna, kuri labai palaiko, tai nukvakčiau unsure.gif
Pas mane mama ir brolis serga verysad.gif tikrai čia virusas g.gif Draugės berniukui tas pats kas Matuliui. Gydytoja pasakė, kad Kaune virusas kažkokstais siaučia blink.gif
Aš laikausi geriu vit., dar neurozan tongue.gif smegenėles maitinu lotuliukas.gif nukvakau du metus namie sėdėdama biggrin.gif o jai rimtai su atmintimi ne kas. Mama nupirko vit., nagam plaukam ir veidui nu super dar tik antra savaitėlė geriu, bet nagučiai nail.gif
arbata super man skani ir patinka jau baigiam antrą pokiuką vis geriau už tuos dažiklius, o jau ir actimelių visų nebegeria rėkia abatos biggrin.gif kiek skysciu pumpuoja per tas dienas tik spėk virti ir vėsinti. Nu tikiu, kad geryn bus negali būt kitaip Jūs sveikit liūdna atvykus tokios bėdos užpuolė 4u.gif
Atsakyti
Pagal paskutiniu 2 sav. nevalgymo rezultatus: stoju ir as i jusu gretas.

Mano mergyte valgo tik grudines, pasaldintas koses (t.y. su tarkuotu obuoliu, atsildytom uogom). Pietu metui kancia, pamacius sauksta! Noriai valgiusi darzovines koses nuo 4 men., dabar spjauna, verkia. Mesytes neikisu taip pat. Valgo tik "slapianke" be E-priedu..Vienoj mano rankoj soske, kitoj saukstas. Kai ziojasi soskes link- ikisu sauksta. Taip ir zaidziam. Bet vistiek suvalgo gal 100g. Bet jei duosi jogurto- tik spek su saukstu makaluoti...

Net nezinau, kas jai darosi...
Atsakyti