O idomu, tuos vaikucius, kurie uzsimano valgyti tada, kai kiti valgo, televizorius taip pat veiktu, jei ten rodytu, kaip zmones valgo...
Gal tada galima irasyti keleta epizodu ir paleisti bevalgydinant vaika.
Tik ko gero reikia didelio ekrano, kad efektas butu...
QUOTE(Eistee76 @ 2008 09 07, 21:22)
O idomu, tuos vaikucius, kurie uzsimano valgyti tada, kai kiti valgo, televizorius taip pat veiktu, jei ten rodytu, kaip zmones valgo...
Gal tada galima irasyti keleta epizodu ir paleisti bevalgydinant vaika.
Tik ko gero reikia didelio ekrano, kad efektas butu...

QUOTE(amam @ 2008 09 14, 12:54)
mamytes, kaip priversti vaika valgyti mesyte? jau nesugalvoju. gal turit minciu?
Mano mama tai saldindavo su cukrum (tais laikais ir gydytojai tam pritardavo)
o gal ji naudoja daug skysciu, kad valgyti nenori. Pabandyk kokiu vitaminu apetitui suzadinti...
QUOTE(ssaira @ 2008 09 02, 20:12)
labas vakaras, turim problmele del valgymo, dukrytei beveik 7 men. bet praktiskai nieko neisiulysi isskyrus pienuka, maitinu pati, tyreles ar kokios koses vos ne vos pora sauksciuku suvalgo ir paskuj baisus verkimas prasideda, nenoriu per prievarta maitinti, tai tenkaduot pienuko, patarkit ka daryti, isbandziau jau viska, ir grudines koses ir darzovienes ir pirktines ir tyreles, nu viska, bet rezultatas tas pats, kosmaras!!!!!!!! 
Kaip as tave suprantu..Mano dukrytei 8 men. Nevalgo nei darzoviu kosiu, nei kosiu su mesa, nei kruopu. Verdu kasdien, bet tik sau pliusa pasidedu, ji nevalgo
QUOTE(Raile @ 2008 09 19, 22:50)
Kaip as tave suprantu..Mano dukrytei 8 men. Nevalgo nei darzoviu kosiu, nei kosiu su mesa, nei kruopu.
mes irgi tokia problema turim. Kartais valgom si ta, o kartais ne. Dazniau ne
sveikos senbuves ir naujos mamytes
kaip matau nevalgiukuu ratelis dideja.... senai bebuvau prisijungus, nes jau menesiukas kaip atostogaujame lietuvoje
is prdziu viskas buvo nuostabu, dukrytei apetitas atsigavo, ragavo nauju patiekalu, buvom nuolat judesy, o jos apetitas mane zavejo, dziugino be galo...priaugoome daugiau nei puse kilo.skraidziau padebesiais, bet dziaugsmas greit baiges, susirgo roto virusu, savaite viduriavimo, nukrito daug svorio
jau lyg buvome pradeje atsigaui ir susirgome bronchitu ir plauciu uzdegimu, stai db is viso liudna situacija...
geriame daug antibiotiku ir bijau kad is viso neprarastume apetito
[/B] wikonda[B] , niekur nerandu tos arbateles pumpureliams
ar dar yra ta bobute turegelyje, ar dar gal zinai kur kitur jos gauti, jauciu kad lb prireiks kai pagaliau atsikratysim sios baisios ligos
QUOTE(joviliukste @ 2008 10 08, 13:07)
[/B] wikonda[B] , niekur nerandu tos arbateles pumpureliams
ar dar yra ta bobute turegelyje, ar dar gal zinai kur kitur jos gauti, jauciu kad lb prireiks kai pagaliau atsikratysim sios baisios ligos 
Pupa, kaip užjaučiu
Nesilankiau temukėje, nes taip ir maniau, kad išvykę ir šetau
Bet šyrit ju makaroniukų su pienukų užvalgė, bet taip nenoriai.
Girstupio turgelį apačioje kur daržovių skyrius ten moteris skyrių turi šių Balvočiutės Žolelių. Brangioji nežinau ar padarys stebūkla, bet išbandyti verta juk senais laikais jokių vaistų nebuvo, o gydės žmonės kažkaip, tai tikiu
Duok žinią, kaip sveikstat ir daug daug ištvermės
ojejai kaip nesmagu girdeti kad ir pas jus tokios bedeles
turbut ta paty virusa pasigave, gyd.sake kad siaucia baisus virusas, pas mane giminej taj daugiau nei puse zmoniu serga, ypac vaikai, ir mb apsirgo, taj as vis dziaugiuos kad bent pati laikausi ...(tfu tfu tfu per kairy pety) zinai dienos nebuna tokios baisios , bet tie naktiniai priepoliai, atrodo kad uzdus vaikas
taj gyd.liepe duoti puse nospos tabletes, neisivaizduoji stebuklus daro, kai uzeina priepolis, taj sugirdau ir iki ryto ramiai ismiega. o dar gyd.sake nera ko noreti kad sirgdami bronchitu valgytu, nes visur pilna gargalu ir jie kildami pykina, daznai ir ryjant maista pykina, tad sake geriau nekisti. as stengiuosi gaminti ka dukryte lb megsta, taj dar si ta suvalgo, surelius valgo, sriubas, taj bent tiek dziaugiuosi .mes irgi antibiotiku net po 5ml geriam ir dar 3 rusys kitu vaistu, zodziu kas 20 min.vaistai vaistai vaistai, dukryte pamato ateinu su sauksciuku- saukia:- mama ne !!!
butinai pasiieskosiu arbatos, pades nepades- nesvarbu, viltis durniu motina, bet kiekviena mama juk isbandytu viska ....
sveikit ir jus ligoniukai, rasykit kaip sveikstat
butinai pasiieskosiu arbatos, pades nepades- nesvarbu, viltis durniu motina, bet kiekviena mama juk isbandytu viska ....
sveikit ir jus ligoniukai, rasykit kaip sveikstat
QUOTE(joviliukste @ 2008 10 08, 21:50)
Sveikulė įkišau nosyte trumpam SM man jau liga
Pas mane mama ir brolis serga
Aš laikausi geriu vit., dar neurozan
arbata super man skani ir patinka jau baigiam antrą pokiuką vis geriau už tuos dažiklius, o jau ir actimelių visų nebegeria rėkia abatos
Pagal paskutiniu 2 sav. nevalgymo rezultatus: stoju ir as i jusu gretas.
Mano mergyte valgo tik grudines, pasaldintas koses (t.y. su tarkuotu obuoliu, atsildytom uogom). Pietu metui kancia, pamacius sauksta! Noriai valgiusi darzovines koses nuo 4 men., dabar spjauna, verkia. Mesytes neikisu taip pat. Valgo tik "slapianke" be E-priedu..Vienoj mano rankoj soske, kitoj saukstas. Kai ziojasi soskes link- ikisu sauksta. Taip ir zaidziam. Bet vistiek suvalgo gal 100g. Bet jei duosi jogurto- tik spek su saukstu makaluoti...
Net nezinau, kas jai darosi...
Mano mergyte valgo tik grudines, pasaldintas koses (t.y. su tarkuotu obuoliu, atsildytom uogom). Pietu metui kancia, pamacius sauksta! Noriai valgiusi darzovines koses nuo 4 men., dabar spjauna, verkia. Mesytes neikisu taip pat. Valgo tik "slapianke" be E-priedu..Vienoj mano rankoj soske, kitoj saukstas. Kai ziojasi soskes link- ikisu sauksta. Taip ir zaidziam. Bet vistiek suvalgo gal 100g. Bet jei duosi jogurto- tik spek su saukstu makaluoti...
Net nezinau, kas jai darosi...