Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip supratote, kad antra pusė neištikima?

Na tai jei susitare butu, gal vyras nebutu isvezes tos ''barakudos'' is susiejimo g.gif Sakytu tiesiai sviesiai kad ne jusu reikalas,ir viskas,baliavotu sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leleka @ 2009 04 08, 17:39)
Iš patirties žinau, kad visada kalčiausias lieka tas, kuris pasako apie neištikimybę apgautai pusei. Vienaip ar kitaip žmonės tada aiškinasi kas ir kaip, o tada būna paminėtas ir žmogus, kuris iš esmės{aišku jei tik ne savanaudiškų paskatų vedamas} norėjo, kad jam rūpimas žmogus nebūtų apgaudinėjamas. Įsikišau vienintelį kartą, nes negalėjau pakęsti veidmainiavimo. Nežinau ar pasielgsiu kada nors taip ateity, na nebent bus apgaudinėjamas labai man artimas žmogutis

man atrodo kad kalčiausiais visada lieka apgautasis...
Papildyta:
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2008 12 05, 22:37)
g.gif išgirsti - nemalonu schmoll.gif
bet jei sužinočiau kad geri draugai net į svečius priiminėjo ir tylejo - jie man ne draugai schmoll.gif

visiškai su tavim sutinku, kad tokie draugai nereikalingi...
Papildyta:
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 15, 19:03)
Na tai jei susitare butu, gal vyras nebutu isvezes tos ''barakudos'' is susiejimo  g.gif Sakytu tiesiai sviesiai kad ne jusu reikalas,ir viskas,baliavotu sau  ax.gif

žiauriausia kada tai tampa jausmais...
Atsakyti
Gyvenime nera nieko baisesnio, kaip suprasti, kad tavo mylimas zmogus turi kita...
Atsakyti
O aš supratau iš karto, nežinau kaip, bet supratau. Sunkiausia buvo MB įsprausti į kampą ir viską išsiaiškinti. Nežinau ar tada pajutau palengvėjimą, žinau, kad buvo velniškai skaudu. Skaudu buvo ir tai, kad kai viską sužinojau tai supratau ir tai, kad mūsų bendri draugai žinojo viską, nei vienas nieko man nesakė. Skaudu buvo, jaučiau netgi gėdą, sakyčiau dėl to, dėl ko neturėjau, bet man vis prieš akis iškildavo prisiminimai, kaip mes elgdavomės meilei prie jų jau po išdavystės, o jie tylėjo. Gal būt tyla - gera byla, galbūt būčiau supykus ant tų, kurie būtų pasakę, bet tikrai žinau, kad būčiau likusi neišduota bent jų.
Būti išduotam labai bjauru.
Atsakyti
QUOTE(coliuke123 @ 2009 04 18, 00:09)
O aš supratau iš karto, nežinau kaip, bet supratau. Sunkiausia buvo MB įsprausti į kampą ir viską išsiaiškinti. Nežinau ar tada pajutau palengvėjimą, žinau, kad buvo velniškai skaudu. Skaudu buvo ir tai, kad kai viską sužinojau tai supratau ir tai, kad mūsų bendri draugai žinojo viską, nei vienas nieko man nesakė. Skaudu buvo, jaučiau netgi gėdą, sakyčiau dėl to, dėl ko neturėjau, bet man vis prieš akis iškildavo prisiminimai, kaip mes elgdavomės meilei prie jų jau po išdavystės, o jie tylėjo. Gal būt tyla - gera byla, galbūt būčiau supykus ant tų, kurie būtų pasakę, bet tikrai žinau, kad būčiau likusi neišduota bent jų.
Būti išduotam labai bjauru.

Net ir nzn kaip reiktu bendrauti su tokiais draugais. Situac nepavydetina.As tikriausiai kuriam laikui nutraukciau visus santykius su visais "draugais".
Atsakyti
Matai, kol aš viską išsiaiškinau, praėjo beveik metai. Pykau labai labai, bet daugiau savyje. Kartais norisi išrėkti garsiai ką galvoju. Jie dažnai sakydavo koks maniškis turi būti laimingas, kad turi mane. Aš tai priimdavau kaip komplimentą ir nesigilindavau į prasmę. Dabar suprantu, kad tai buvo savotiškos užuominos
Atsakyti
kaip baisu... verysad.gif nnoreciau suzinoti kad manasis turi kita... todel ir pati taip nesielgciau...
Atsakyti
man draugė pasakė kažkada, kai buvom dar pacankės, kad mano bičelis su kitom burkuoja ir nebuvo minties ant jos pykti ir dabar nebūtų smile.gif
Atsakyti
nu o kaip suzinoti, kad tavo antroji puse neistikima? kazkaip neatsakyta y temos klausima...
Atsakyti
QUOTE(vesterna @ 2009 05 02, 23:43)
man draugė pasakė kažkada, kai buvom dar pacankės, kad mano bičelis su kitom burkuoja ir nebuvo minties ant jos pykti ir dabar nebūtų smile.gif

manau nepykai dėl to, kad nejutai tikros meilės mirksiukas.gif o aš turbūt sunkiai priimčiau man artimų žmonių išsakytą nuomonę ar faktus, kad mano vyras man neištikimas, supykčiau labai, bet vėliau padėkočiau, nes jausčiausi nors jiem reikalina, mylima ir gerbiama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 05 03, 18:56)
nu o kaip suzinoti, kad tavo antroji puse neistikima? kazkaip neatsakyta y temos klausima...

OOO galiu pasakyti
1Kai jie geria, taip ir sako geriau ir vsio,
po įspudingos nakties (ar dienos) jiems staiga kažkodėl nušvinta protas ir pradeda aiškinti su kuo gerė, kur gerė, kartais net pasako kiek išgerė doh.gif (manasis suskaičiavo per visą naktį isgerė 10 butelių alaus lotuliukas.gif )pradeda aiskinti kam skambinti kad patikėtum juo istykymybe........
(Atvirkštinis rezultatas)Isivaizduokit skambina Jūsų vyrelis jusų bendradarbiai (ar direktoriui)ir klausia ar gerėt doh.gif
2.Pradeda nei iš šio to tvarkytis (čia iš psichologinio vadovelio)
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 17, 07:15)
Gyvenime nera nieko baisesnio, kaip suprasti, kad tavo mylimas zmogus turi kita...

Patikek, buna baisiau mirksiukas.gif
Atsakyti