Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip supratote, kad antra pusė neištikima?

g.gif išgirsti - nemalonu schmoll.gif
bet jei sužinočiau kad geri draugai net į svečius priiminėjo ir tylejo - jie man ne draugai schmoll.gif
Atsakyti
Kaip seimos draugai gali sitaip elgtis ,jei tu draugas tai ir draugiskai i duris parodyk perspek kad netoleruosi to ir tiek schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2008 03 26, 22:21)
Kazkodel paskutiniu metu karts nuo karto apie tai pagalvoju.Gal daro itaka pazistamos vyras. I svecius ateina su savo drauge(ne su zmona). Atrodo mano pazistama nieko neitaria.

Cia tai jau virsune! blink.gif Isvyciau abu lauk tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 04 04, 09:38)
O nematete filmo "Mongolas"? Ten Cingizhanas sako "labai svarbu rasti tinkama moteri", o ta moteris jam atsako "bet vistiek moterys renkasi"...
Antra, anot psichologu, santykiuose visada buna kalta moteris. Psichologija man toks pavirsutiniskas mokslas, bet sioje vietoje negaliu nesutikti. Pamastant giliau - visi gincai ir situacijos seimoje vyksta del moters reakcijos (imho). Moterys emocionaliau reaguoja. Jos atsiduoda santykiams visu 100%, kad ir turint ir naudojant laika sau. Jos reaguoja i bet koki vyro pasakyma, veiksma. Jos reikalauja demesio sau ir vaikui. O zmogishkoji puse - kuo labiau tave vercia, tuo labiau tu spardaisi..
Gal, paprasciau neimti i galva meiluzes ir "nuklydymus"? Tiesiog priversti save galvoti, kad tai ne tavo problema.. O toks poziuris salygos kazkokius tavo veiksmus, o tavo veiksmai - vyro mintis ir veiksmus?
Cia siaip, pamastymai...

Sutinku visu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kuo labiau vyra spausi, tuo labiau jis nores i placiuosius vandenis istrukt... Spaudziau... Nuklydo, atleidau, nebenori i kitas net paziuret, bet ir nebespaudziu... Nori, eik, bet visur tas pats, nieko geresnio nerasi tongue.gif
O suprast... supratau labai greit... Pasikeite elgesys, viskas ka as darau netinka... pradejau sapnuot kosmarus, susijusius su tai... Uzspaudziau i kampa, akurat...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesveika optimiste: 09 kovo 2009 - 01:22
QUOTE(sigasss @ 2009 03 08, 11:13)
Cia tai jau virsune!  blink.gif  Isvyciau abu lauk  tongue.gif  blush2.gif

lauk gal nevyčiau, bet jei tai būtų iš mano gerų draugų-šeimų vyras, kuris atsivestų meilužę, tai jį "ant kilimėlio" pasikviesčiau ir iš karto išsiaiškinčiau, o po to - pagal situaciją.

Bet tokio dalyko nenutylėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Ievuze78 @ 2009 03 09, 11:32)
lauk gal nevyčiau, bet jei tai būtų iš mano gerų draugų-šeimų vyras, kuris atsivestų meilužę, tai jį "ant kilimėlio" pasikviesčiau ir iš karto išsiaiškinčiau, o po to - pagal situaciją.

Bet tokio dalyko nenutylėčiau.

Žiūrėk dar pati ant kilimėlio atsigult sugalvotum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaunasTetis: 09 kovo 2009 - 10:51
QUOTE(Nesveika optimiste @ 2009 03 09, 00:21)
Kuo labiau vyra spausi, tuo labiau jis nores i placiuosius vandenis istrukt... Spaudziau... Nuklydo, atleidau, nebenori i kitas net paziuret, bet ir nebespaudziu... Nori, eik, bet visur tas pats, nieko geresnio nerasi tongue.gif
O suprast... supratau labai greit... Pasikeite elgesys, viskas ka as darau netinka... pradejau sapnuot kosmarus, susijusius su tai... Uzspaudziau i kampa, akurat...

tai dabar,kaip sakant su leidimu..."na lievo"
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 11, 00:10)
tai dabar,kaip sakant su leidimu..."na lievo"

ne, tai vienas vienintelis sansas... jei nori eik pas kitas, bet pas mus nebegrysk... Istikro dabar situacija keicias net per diena kelis kartus... dar net pati negaliu pasakyt, kaip cia bus...
Atsakyti
QUOTE(Nesveika optimiste @ 2009 03 11, 22:35)
Istikro dabar situacija keicias net per diena kelis kartus...

Kaip ta situacija keičiasi kelis kartus? g.gif Per dieną - tai "na lievo", tai vėl "atgal"? Ir taip kelis kartus? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 12 kovo 2009 - 14:21
QUOTE(Nesveika optimiste @ 2009 03 11, 22:35)
ne, tai vienas vienintelis sansas... jei nori eik pas kitas, bet pas mus nebegrysk... Istikro dabar situacija keicias net per diena kelis kartus... dar net pati negaliu pasakyt, kaip cia bus...
reiktu greiciau apsisprest 4u.gif
o tai tokie mastymai ir menesiais ar metais gali uzsitesti 4u.gif
Atsakyti
g.gif skaitau ir savo akim netikiu blink.gif visos uz tyla..o as netyleciau,jei zinociau kad apgaudineja,viska pasakyciau zmonai..kodel norit kad zmona durneles vietoj butu?ir jei man kas pasakytu,buciau dekinga..kodel slepti tokius dalykus?tegul zaidzia atvirom kortom!o tada jau nebe mano reikalas susitaikys ar issiskirs,bet bus rezultatas kazkoks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvyde: 08 balandžio 2009 - 14:59