Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip supratote, kad antra pusė neištikima?

QUOTE(katanelis @ 2009 05 03, 21:52)
manau nepykai dėl to, kad nejutai tikros meilės mirksiukas.gif o aš turbūt sunkiai priimčiau man artimų žmonių išsakytą nuomonę ar faktus, kad mano vyras man neištikimas, supykčiau labai, bet vėliau padėkočiau, nes jausčiausi nors jiem reikalina, mylima ir gerbiama unsure.gif

nezinau, reikia pykti ne ant draugu, kurie pasako kaip yra... o tik ant vyro. As savo MB labai myliu, bet pykciau tik ant jo, o ne ant drauges, kuri pasake. As pati pasakyciau, jei ka pamatyciau ir padekociau, jei man pasakytu.
Atsakyti
QUOTE(Micius69 @ 2009 09 26, 22:26)
Dabar as taip apipilciau jaigu gera meiluze rasciau. Mano zmona meiluzis apipildavo dovanomis, o sakydavo, kad bendradarbes dovanojo, arba pati nusipirkdavo. beje pati irgi mano uzdirbtus pinigus svaistydavo.

g.gif Gudri ta tavo žmona,,,ir išnaudotoja? g.gif kam jai tiek visko? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saarba @ 2009 09 28, 17:18)
nezinau, reikia pykti ne ant draugu, kurie pasako kaip yra... o tik ant vyro. As savo MB labai myliu, bet pykciau tik ant jo, o ne ant drauges, kuri pasake. As pati pasakyciau, jei ka pamatyciau ir padekociau, jei man pasakytu.

Kazin ar as pasakyciau savo draugei, kad jos vyras yra neistikimas, turbut, kad ne...Skaudu yra kai suvoki, kad aplinkiniai visi zinojo ir tau nepasake, bet reikia ir juos suprasti. As asmeniskai nesu linkusi kistis i svetimu zmoniu gyvenima, tai tik dvieju zmoniu reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Katulinka @ 2009 10 02, 22:13)
Kazin ar as pasakyciau savo draugei, kad jos vyras yra neistikimas, turbut, kad ne...Skaudu yra kai suvoki, kad aplinkiniai visi zinojo ir tau nepasake, bet reikia ir juos suprasti. As asmeniskai nesu linkusi kistis i svetimu zmoniu gyvenima, tai tik dvieju zmoniu reikalas.

Seniau as irgi buvau linkusi "nesikisti", ir toliau nesikisu, jei nesu tikra.. Ir niekad nesu isrezus tiesiai kaltinimo neistikimybe, nes juk moteris su kuria gere java drauges vyras gali buti kolege ar pan. Jei jau matau, kad tikrai kazkas negerai-savo minciu neprimetu, o pasistengiu viska atskleist netiesiogiai, kad drauge pati ta pamatytu ar suprastu.. Yra juk daug budu.
Atsakyti
nenoriu, kad man kas nors pasakytų visą tiesą apie vyro neištikimybę. "Renkuosi niekada nieko nesužinoti" variantą, jei tai paklydimas. Jei tai MEILĖ- tada geriausia sužinoti tiesiai iš jo, nurtyt viską ir gyventi toliau...
Atsakyti
QUOTE(Micius69 @ 2009 09 26, 21:26)
Dabar as taip apipilciau jaigu gera meiluze rasciau. Mano zmona meiluzis apipildavo dovanomis, o sakydavo, kad bendradarbes dovanojo, arba pati nusipirkdavo. beje pati irgi mano uzdirbtus pinigus svaistydavo.

O vat Miciuk, nu paaiskink tu toki dalyka... vat grizo zmonele is komandiruotes, jos vyriokas praustis po dusu nuejo. o ji bac - i mobilka zvilgtelejo. ir rado zinute prie issiustu katalogo, a la vaziuoja anas vyno papirkti ir kur - ar pas ji ar pas ja.. O zmonele zinai ka padare? Ogi skyrybom padave kita diena, o vyriokas - paeme ir sutiko... tai zmona jam dabar irgi zinutes rasineja, vis spelioja, kam anas vyna veze... o jau teksto turinys - ojojojoj.... Bet! Dabar Miciuk, susikaupkite klausimui: anas istikimasis beskaitant kartoja tik viena zodeli - "durna - viskas netiesa".. Bet juk vyna veze...
Atsakyti
Na as prisidesiu irgi, sianakt susapnavau baisu sapa, kad mano vyras man neistikimas g.gif atsikeliu visa soke, galvoju nu ir sapnas doh.gif doh.gif bet kazkaip galvoju zinau jo slaptazodzius ilysiu paziuresiu, juk nk blogo nerasiu, jis siuo metu uzsienyje dirba, na ir ka ilendu i skype, o ten nematytas vardas moters, indre kazkokia, nu galvoju tokios nepazystu, bet gal kas siaip... toliau ilendu i google ir pagal jos skype randu daug jos fotkiu, pasirodo 18m mergycka g.gif nzn ka galvot,,, iledu i pasta o jis juo mazai naudojasi, o ten visokiu reklamu ir bac ziuriu laiskas nuo monikos kazkokios, atseit labas gal kada vel susibegam, man labai patiko seksas su tavim, ir ant galo susirasysim per sekso portala kazkoki blink.gif pasiziuriu data, nu mes tuo metu lt nebuvom, teisinu save, kad kazkas ant durniaus reklamuoja ta portala, ilendu i kita pasta o ten kaip tycia randu zinute nuo kazkada mus isskyrusios panos doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif aisku ji nk blogo neraso, bet siulo jam draugauti, per facebook g.gif nu nzn as taip pasimeciau, kad nebeziau ir ka galvot ar kaip elgtis, butu lietuvoje dar kazkaip issiaiskinciau o db per interneta ka tu pakalbesi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2010 04 06, 20:17)
Na as prisidesiu irgi, sianakt susapnavau baisu sapa, kad mano vyras man neistikimas g.gif 

Buvau ir aš gavus tokį reklaminį kažkokios sexpažinčių svetainės laiškelį, kurį pasirašė kažkoks vyrukas su užuominom apie gerai praleistą laiką, dar ten apie kažkokį raudoną vyną kartu išgerta ir visokius kiitokius tralialia doh.gif

Visa kita taipogi nematau jokios grėsmės, nors jei labai baiminatės, nepulkit jo spausti aiškintis, visvien viską neigs, o be to dar bus pakeisti slaptažodžiai ir tada tai jau tikrai taip ir nesužinosit ar mezgėsi ten kažkas, ar tai tik tėra Jūsų fantazijos vaisius išaugintas negero sapno.
Atsakyti
[quote=Sigitukas,2010 04 06, 19:17]

tai iliskit i skype "istorija" ir paskaitykit ka jis ten rasinejas su ta indre biggrin.gif, kokios problemos ?
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2010 04 06, 19:17)
o db per interneta ka tu pakalbesi verysad.gif

pakalbeti nekas,bet paklausti galima.. nors ko ten klausti kai aisku ir taip... tik dabar uzsimerkti norisi kaip niekada ania ax.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2010 04 06, 20:17)
Na as prisidesiu irgi, sianakt susapnavau baisu sapa, kad mano vyras man neistikimas g.gif  atsikeliu visa soke, galvoju nu ir sapnas doh.gif  doh.gif  bet kazkaip galvoju zinau jo slaptazodzius ilysiu paziuresiu, juk nk blogo nerasiu, jis siuo metu uzsienyje dirba, na ir ka ilendu i skype, o ten nematytas vardas moters, indre kazkokia, nu galvoju tokios nepazystu, bet gal kas siaip... toliau ilendu i google ir pagal jos skype randu daug jos fotkiu, pasirodo 18m mergycka g.gif  nzn ka galvot,,, iledu i pasta o jis juo mazai naudojasi, o ten visokiu reklamu ir bac ziuriu laiskas nuo monikos kazkokios, atseit labas gal kada vel susibegam, man labai patiko seksas su tavim, ir ant galo susirasysim per sekso portala kazkoki blink.gif  pasiziuriu data, nu mes tuo metu lt nebuvom, teisinu save, kad kazkas ant durniaus reklamuoja ta portala, ilendu i kita pasta o ten kaip tycia randu zinute nuo kazkada mus isskyrusios panos doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  aisku ji nk blogo neraso, bet siulo jam draugauti, per facebook g.gif  nu nzn as taip pasimeciau, kad nebeziau ir ka galvot ar kaip elgtis, butu lietuvoje dar kazkaip issiaiskinciau o db per interneta ka tu pakalbesi verysad.gif

Kokio velnio susirašinėti su ex doh.gif Oi pakelčiau aš vėją
Atsakyti
[quote=Inntra,2010 04 07, 11:58]
[quote=Sigitukas,2010 04 06, 19:17]

tai iliskit i skype "istorija" ir paskaitykit ka jis ten rasinejas su ta indre biggrin.gif, kokios problemos ?
[/quote]
ne visi tą funkciją įsijungę smile.gif
Atsakyti