Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip supratote, kad antra pusė neištikima?

QUOTE(Rethimna @ 2010 04 07, 18:57)
Kokio velnio susirašinėti su ex     doh.gif       Oi pakelčiau aš vėją

Ir kas iš to vėjo? Norės ir susirašinės smile.gif

Nelabai supratau, ko Jūs bijot tų ex..
Jeigu jau išsiskyrė, vadinasi, pyragai nebuvo. Tai negi protingas diedas vėl norės kišti galvą į tą patį š?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangre_azul: 07 balandžio 2010 - 18:05
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 07, 19:03)

Tai negi protingas diedas vėl norės kišti galvą į tą patį š?

jus vyru visai nepazistat ax.gif dar ir kaip kis.. su visa galva ners..
ne visi ne visi aisku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 07, 19:09)
jus vyru visai nepazistat  ax.gif dar ir kaip kis.. su visa galva ners..
ne visi ne visi aisku  cool.gif

Tai papasakokit, ko jie ten neria smile.gif Jūs, matau, turit didesnę patirtį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 07, 20:03)
Ir kas iš to vėjo? Norės ir susirašinės smile.gif

Nelabai supratau, ko Jūs bijot tų ex..
Jeigu jau išsiskyrė, vadinasi, pyragai nebuvo. Tai negi protingas diedas vėl norės kišti galvą į tą patį š?

Aš nesirašineju su bernais tai tegu ir jis nesirašinėja.
Aš nebijau ex, bet ko ten bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 07, 19:27)
Tai papasakokit, ko jie ten neria smile.gif Jūs, matau, turit didesnę patirtį rolleyes.gif

a priezasciu daug gali buti,gal prisiminimai sukylo,gal sukele exe juos,gal ten geriau visdelto buvo pasirodo nei dabar bigsmile.gif gal atsibodo viskas,gal oras ne toks,gal siandien ne ta diena,ne tas menuo.. cia zinokit daug proto nereik jiems... o jei exe iniciatyva dar rodo,kviecia,bendrauja,tai tiek ir tereik... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 07, 19:38)
a priezasciu daug gali buti,gal prisiminimai sukylo,gal sukele exe juos,gal ten geriau visdelto buvo pasirodo nei dabar  bigsmile.gif gal atsibodo viskas,gal oras ne toks,gal siandien ne ta diena,ne tas menuo.. cia zinokit daug proto nereik jiems... o jei exe iniciatyva dar rodo,kviecia,bendrauja,tai tiek ir tereik...  ax.gif

Bet tai blyn, jeigu jie tokie jau logiški padarai, tai tokiuose jų poelgiuose logikos kažkaip ir pasigendu.
Manasis irgi anksčiau susitikdavo pabendrauti su savo ex. Jis ją vertina, kaip draugę. Iš pradžių man, žinoma, nelabai patiko, pavydėjau, bet po to logiškai pradėjau mąstyt. Juk jie išsiskyrė. Tai ko man bijot? Tuo labiau, kad jis ir pats vis prisimena, koks pragaras su ja buvo.. Jeigu nori, tegul bendrauja, bet dabar kažkaip jau nebesusitinka.

Papildyta:
QUOTE(Rethimna @ 2010 04 07, 19:33)
Aš nesirašineju su bernais tai tegu ir jis nesirašinėja.
Aš nebijau ex, bet ko ten bendrauti.

Gal Jūs jį labai varžot? Jeigu su niekuo negalima bendrauti ir susitikti.... ar čia tik su ex negalima.. Neleisdama žmogui susitikti su tuo, su kuo jis nori, nuo neištikimybės neapsisaugosite. Kaip tik rezultatas gali būti priešingas.
Atsakyti
blogai buvo ,issiskyre ir vel ziurek bendrauja.. tai kokio biesio skirtis,jei bendravimas dziugina bigsmile.gif tai bendraukit toliau... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 07, 19:53)
blogai buvo ,issiskyre ir vel ziurek bendrauja.. tai kokio biesio skirtis,jei bendravimas dziugina  bigsmile.gif tai bendraukit toliau...  cool.gif

Tai, sakau, jis vertina ją, kaip draugę, o ne kaip merginą, moterį ar antrą pusę. Nuo jų buvusių santykių jį purto iš tolo. Bet jam ji - įdomus žmogus, bendrumų nemažai turi, klasiokai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 07, 20:50)
Gal Jūs jį labai varžot? Jeigu su niekuo negalima bendrauti ir susitikti.... ar čia tik su ex negalima.. Neleisdama žmogui susitikti su tuo, su kuo jis nori, nuo neištikimybės neapsisaugosite. Kaip tik rezultatas gali būti priešingas.

Aš nevaržau jo ir nedraudžiu bendrauti. Tiesiog nenoriu, kad bendrautu o ir jis pats neparodo, kad turi draugių.
Atsakyti
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 07, 19:59)
Tai, sakau, jis vertina ją, kaip draugę, o ne kaip merginą, moterį ar antrą pusę. Nuo jų buvusių santykių jį purto iš tolo. Bet jam ji - įdomus žmogus, bendrumų nemažai turi, klasiokai buvo.

nu kam ko reikia... man tai tie bendrumai netinka.. ir nenoreciau kad vyras turetu bendrumu,panasumu ir kitokiu gerumu su kazkuom dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 07, 18:59)
...Nuo jų buvusių santykių jį purto iš tolo.

nežinau aišku kaip pas jus dabar su juo... esate tikra, kad nejaučia jis dabar to paties su jumis... prisiminiau tiesiog tokio vieno vyriškio gyvenančio su antrąją paverkšlenimą "o jei kas sugrąžintų laiką, norėčiau sugrįžt pas pirmąją, nes įsitikinau kad nieko geresnio neradau..." suprask visur yra problemų
Atsakyti
QUOTE(JONCE @ 2010 04 07, 23:25)
nežinau aišku kaip pas jus dabar su juo... esate tikra, kad nejaučia jis dabar to paties su jumis...

Gal dar jo nepurto nuo mūsų santykių. Ne taip seniai civilinės metrikacijos skyriuje sakė: "Taip".
Atsakyti